Kendimi çok kötü hissediyorum...

Aceleyegerekyok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
113
100
103
Boşandığım adamın nişanlanacağını öğrendim ya ben bunu niye kafama takıyorum. evliliğimiz içinde şiddet hakaret hepsi vardı ama ben niye böyleyim dayanamadığım için ayrılmayı ben istedim. ama onu sevmediğim için değil yaptıkları sebebiyle çok kötüyüm bir şeyler söyleyin .kendini düzeltmek için hiç uğraşmadı. evliliğimiz boyunca ama onu artık sevmemeliyim çünkü o bana aynı şeyleri duymuyor ki bunları yaptı ...

İnsanız çünkü :)

Sizle evliyken bu kadar mutsuz eden bir insan nasıl nişanlanıyor, tekrar evlilik yoluna giriyor , kendini düzeltseydi biz de mutlu olabilirdik diye düşünüyorsunuzdur.

Bence iyi olmuş üzülmeyin.Kendi hayatına baksın size uzak olsun böyle bir insan.
İnşallah üzüldüğünüz zamanlara inat çok mutlu olursunuz.

Boşandığım adamın nişanlanacağını öğrendim ya ben bunu niye kafama takıyorum. evliliğimiz içinde şiddet hakaret hepsi vardı ama ben niye böyleyim dayanamadığım için ayrılmayı ben istedim. ama onu sevmediğim için değil yaptıkları sebebiyle çok kötüyüm bir şeyler söyleyin .kendini düzeltmek için hiç uğraşmadı. evliliğimiz boyunca ama onu artık sevmemeliyim çünkü o bana aynı şeyleri duymuyor ki bunları yaptı ...

Şiddet ve hakarete devam etseydi sevginde kalmazdı konu sahibi .

Biz kadınların gel gitli ruh halleri işte. Sakin ol bu krizi atlatabilirsin. Sanıyomusun yenisine çiçek gibi davranacak, karakteri bozuk adam göstermez mi gerçek yüzünü, pekkk aalaa gösterir.

Helal olsun sana, seni ezen adamı defetmişsin hayatından. Kendine verdiğin değeri kendine kanıtlamışsın. Hangi Allah.n kulu gelip sana şiddet uygulayabilir!! Güçlü duruşunu bozma lütfen

Sizle evliyken bu kadar mutsuz eden bir insan nasıl nişanlanıyor, tekrar evlilik yoluna giriyor , kendini düzeltseydi biz de mutlu olabilirdik diye düşünüyorsunuzdur.

Bence iyi olmuş üzülmeyin.Kendi hayatına baksın size uzak olsun böyle bir insan.
evet aynen söylediğiniz gibi sen zaten bir kızın hayatını karartın 19 yaşında evlendim 2 yıl evli kaldım hep düzelmesini bekledim en sonunda boğazımı sıktı ve ayrıldım. birde ilk tanıdığım kişiydi her şeyi mahvetti başkası ile mutlu olabilecek mi

Ayrılık nedeni o olduğu halde sizden önce hayatına birilerini sokmuş olmasından kaynaklı böyle düşünüyorsundur, takmamaya çalış. Geçicek.
O kafa yapısıyla onun daimi bir eş bulması zor, sen kendine zaman ver vakti gelince senin ömürlük eşin olur.

inşallah canım

Kendiniz için üzüleceğinize, hemcinsiniz için üzülün.
Hayalleri yıkılacak böyle bir adamla evleneceği için.
Şahsınız için ise sadece şükredin, hala o günleri yaşamadığınız için.

Bana yaptıklarını yapar mı şiddet uygulayan değişir mi benim hayatımı kararttı her şekilde
Değişirse de değişmezse de onun ve çevresindekilerin bileceği iş.Nişanlısına üzülmüyorsun dimi şimdi.Bırak milleti kendine odaklan.Ne halleri varsa görsünler.Sen yeni hayatının tadını çıkartmaya bak.Gez dolaş,çevrene bakın,güzellikleri gör.Boşveerrr.

Şiddet gösteren biriyle olmazdı zaten.
Bırakın ne hali varsa görsün.
Başka bir sorun değil ki acaba aşılabilir miydi diye düşünesiniz.
Sadece bir zamanlar sizin olan şey şu an değil bunun burukluğu vardır üstünüzde.
Kendi hayatınıza bakmalısınız.

bitmiş gitmiş. boşanmışsın kurtulmuşsun. daha hala niye adamı takip ediyorsun.. bak o kendine başka hayat kurmuş, sende kendine başka hayat kursana. sen onu sevmişsin ama o seni hiç sevmemiş. seven adam şiddet yapar mı, hakaret eder mi. böyle ah edip vah edeceğine Allah'a şükret. seni böyle bir adamdan kurtardı. bi daha da düşünme o herifi.

Back
X