Kendimi çok kötü hissediyorum...

evet aynen söylediğiniz gibi sen zaten bir kızın hayatını karartın 19 yaşında evlendim 2 yıl evli kaldım hep düzelmesini bekledim en sonunda boğazımı sıktı ve ayrıldım. birde ilk tanıdığım kişiydi her şeyi mahvetti başkası ile mutlu olabilecek mi

Valla mutlu olur mu olmaz mı bilemem ama başkasının da boğazını sıkacağı kesin.
Boşanmış adamla evlenmek %99.9 kötü bir fikir yazıyorum buraya beni taşlıyorlar. Hele de 1 yıl 2 yıl evli kalıp boşanmış heriflerden fersah fersah kaçmak gerek.

21 yaşında gencecik kızsın ayol çık dışarı başkalarıyla tanış, üniversiteye git.koskoca bir hayat seni bekliyor. Keşke 21 yaşında olsam, keşke geçen yıllarımı bana verseler.

Bu b.ka zaten 2 yıl ziyan etmişsin, daha fazla zaman /düşünce israfı yapma derim.

Arıza sizde değil ki o hayvanda. Arıza halledilmeden sorun ortadan kalkamazki. Mutlu olacak olan sizsiniz. Ama o hayvan o arızalıkla başka bir hemcinsime zarar verecek. Belki o kadın sizin kadar güçlü olamayacak. Allah kurtarsın o kadınıda.

Boşandığım adamın nişanlanacağını öğrendim ya ben bunu niye kafama takıyorum. evliliğimiz içinde şiddet hakaret hepsi vardı ama ben niye böyleyim dayanamadığım için ayrılmayı ben istedim. ama onu sevmediğim için değil yaptıkları sebebiyle çok kötüyüm bir şeyler söyleyin .kendini düzeltmek için hiç uğraşmadı. evliliğimiz boyunca ama onu artık sevmemeliyim çünkü o bana aynı şeyleri duymuyor ki bunları yaptı ...
Dayak yedigin adamı neye dayanarak seviyordun. Yani sevmek için gereken en önemli şey karşı taraftan sevgi görmektir. Platonik aşk da bana saçma gelir ama sana vuran adam neden sevilir. Bir eşten ne beklenir. Kocam beni dövse neden seveyim ya. Hayvan mıyım ben eşşek miyim Kaldıki hayvana bile siddet gisterilmemesi gerekirken beni böyle aşşagılayan bir adamı neden seveyim. Çok ciddi olarak soruyorum sevme nedeniniz ne?

Ayrılık nedeni o olduğu halde sizden önce hayatına birilerini sokmuş olmasından kaynaklı böyle düşünüyorsundur, takmamaya çalış. Geçicek.
O kafa yapısıyla onun daimi bir eş bulması zor, sen kendine zaman ver vakti gelince senin ömürlük eşin olur.
Dayak yedigin adamı neye dayanarak seviyordun. Yani sevmek için gereken en önemli şey karşı taraftan sevgi görmektir. Platonik aşk da bana saçma gelir ama sana vuran adam neden sevilir. Bir eşten ne beklenir. Kocam beni dövse neden seveyim ya. Hayvan mıyım ben eşşek miyim Kaldıki hayvana bile siddet gisterilmemesi gerekirken beni böyle aşşagılayan bir adamı neden seveyim. Çok ciddi olarak soruyorum sevme nedeniniz ne?
her şeyden önce ilk tanıdığım kişi bunu için mi bilmiyorum ... çok mu bağlamışım kendimi ilk evliliğim diye bilmiyorum

Bitmiş gitmiş neyini düşünüyor ve üzülüyorsunuz.
Geçmişte yaşamayın, önünüze bakın. Adam kendine bir yol çizmiş sizde hayatınıza bir yön verin.
Şiddet gördüğünüz birini neden hala düşünüyorsunuz.

Biten bitmiş ,giden gitmiş düşme ardına .
Sevmek çift taraflı olur bu adam sizi sevmemiş ki ardına bile bakmadan nişanlanıyor.
Hakaret ve şiddet gösteren bir adamın neyini sevecen anlamıyorum ! en doğru kararı vermişsiniz !
Sizde hayatınıza bakın inşallah bundan sonra yüzünüz güler.

Bırak başkasının başına bela olsun.Kurtulduğuna şükret bence. Hem kimsenin ahı kimsede kalmaz bakalım evliliğinde mutlu olabilecek mi?

her şeyden önce ilk tanıdığım kişi bunu için mi bilmiyorum ... çok mu bağlamışım kendimi ilk evliliğim diye bilmiyorum

İlk aşk, ilk gözağrısı falan okadar da abartılcak şeyler değil.
Kaçıncı oluşundan ziyade tek olsun, onun gibisi olmasın yeter.
Ömürlük olsun...

Boşandığım adamın nişanlanacağını öğrendim ya ben bunu niye kafama takıyorum. evliliğimiz içinde şiddet hakaret hepsi vardı ama ben niye böyleyim dayanamadığım için ayrılmayı ben istedim. ama onu sevmediğim için değil yaptıkları sebebiyle çok kötüyüm bir şeyler söyleyin .kendini düzeltmek için hiç uğraşmadı. evliliğimiz boyunca ama onu artık sevmemeliyim çünkü o bana aynı şeyleri duymuyor ki bunları yaptı ...
bi tanidigim var.ikisininde ikinci evlilikleri bi kac kisi kadina demis ilk karisina soyle kotu boyle kotu .dovuyodu insan yerine koymuyodu.kadin inanmamisin kendi oyle bi tanitmiski.adamin iyligi iki ay surmus.simdikinede aynilarini yapiyomus.oyle kadin diyoki eski karisi bi iki sefer aramis cocuk icin.yesin icsin dua etsin biyle adamdan kurtuldugu icin.insanlar degismez.degiscek olsa evdeki karisi icin degisirdi.karakter degismiyo malesef.

Başkasıyla evlense ne olur ki kıymet bilmezin tekiymiş.
Sen kurtulmuşsun, gençliğini ziyan etmedin tebrik ederim.

Kötü hissetmen doğal.
Kolay değil.
Sevdin evlendin, ne umdun ne buldun.
Seni hala üzen başkasıyla olması değil bence neden boşanma sonlu bir evlilik yaşadığın konusu.

Onu kabullenmek başlı başına bir meseledir.:KK14:

Back
X