- Konu Sahibi cemresudem
-
ben 1,5 yıllık evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var.yaklaşık 15 gündür eşim bana çok soğuk davranıyor.yanımda olmasına rağmen sanki farklı ülkelerde yaşıyormuşçasına uzak bana.oysa ben onu her geçen gün dahada çok seviyordum.evliliğimizin ilk günlerini,gözlerimin içine aşkla bakışını,bana kıyamayışını,ellerimi bırakmayışını,tatlı sohbetlerini çok özledim.hergeçen gün sevilmemenin yükünü taşımak dahada zorlaşıyor.ölmek istiyorum bazen.ama bebeğim aklıma gelince kendime geliyorum.Acaba tekrar gülebilecek miyim ben.tek isteğim sevilmek ve eşimin bana aşkla bakması.lütfen benim için dua edin.yoksa kendimi yitirmeye mecburum:a015::a015::a015
ben 1,5 yıllık evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var.yaklaşık 15 gündür eşim bana çok soğuk davranıyor.yanımda olmasına rağmen sanki farklı ülkelerde yaşıyormuşçasına uzak bana.oysa ben onu her geçen gün dahada çok seviyordum.evliliğimizin ilk günlerini,gözlerimin içine aşkla bakışını,bana kıyamayışını,ellerimi bırakmayışını,tatlı sohbetlerini çok özledim.hergeçen gün sevilmemenin yükünü taşımak dahada zorlaşıyor.ölmek istiyorum bazen.ama bebeğim aklıma gelince kendime geliyorum.Acaba tekrar gülebilecek miyim ben.tek isteğim sevilmek ve eşimin bana aşkla bakması.lütfen benim için dua edin.yoksa kendimi yitirmeye mecburum:a015::a015::a015
öncelikle herkese çok teşekkür ederim.bana gerçekten çok yardımcı oldunuz.kendime olan güvenim yerine geldi.daha güçlü hissettim kendimi.kocam nasıl oldu bilmiyorum ama bu sayfaya yazdıklarımı okumuş.sanırım bölümü bilgisayar olduğu için.beni yanına çağırdı ve sarıldı.ben seni çok seviyorum.sadece zor bir dönemden geçiyorum dedi.gülümsememi ve hiç üzülmememi istedi.sanki dünya yeniden güzelleşti.sanki yeniden doğdum.hayat eşimle yaşamaya değer.tabi dünyalar tatlısı bebeğimlede.eşimi çok seviyorum.o benim can suyum.ne olursa olsun onu çok sevicem.birkez daha söylemek istiyorum.bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
canim duzelir ya merak etme o bebegi kiskanmistir belki ona olan sevigini falan yani gecici bi durum bence hemen kotu dusunme bebegini dusun onun sana ihtiyaci var unutma savunmasiz ve sirf sevgi sevkat bekliyo esinin belki isinde problem vardir bi sor bakalim konusmaya calis nedeyecek hemen pes etme o bebisini babasi ve seninde kocan onu yeniden hayata dondurmek icin caba goster ne bileyim bi mum isiginda yemek falan hazirla hediye al bunlar benim fikrim yani sen diledigini yap tabi neyse canim takma sutun falan kesilir bebisinede faydan olmazben 1,5 yıllık evliyim ve 5 aylık bir bebeğim var.yaklaşık 15 gündür eşim bana çok soğuk davranıyor.yanımda olmasına rağmen sanki farklı ülkelerde yaşıyormuşçasına uzak bana.oysa ben onu her geçen gün dahada çok seviyordum.evliliğimizin ilk günlerini,gözlerimin içine aşkla bakışını,bana kıyamayışını,ellerimi bırakmayışını,tatlı sohbetlerini çok özledim.hergeçen gün sevilmemenin yükünü taşımak dahada zorlaşıyor.ölmek istiyorum bazen.ama bebeğim aklıma gelince kendime geliyorum.Acaba tekrar gülebilecek miyim ben.tek isteğim sevilmek ve eşimin bana aşkla bakması.lütfen benim için dua edin.yoksa kendimi yitirmeye mecburum:a015::a015::a015
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?