• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok mutsuz hissediyorum:(

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb. kızlar şu sıralar kendimi çok mutsuz hissediyorum.İstediğim hiçbirşey yolunda gitmiyoor.:25:Gerçekten çok sıkıldım bu durumdan.:43:

Birde şöyle birşey var birşeyi ne zaman çok istesem yok yanii olmuyor genel anlamda böylee istediğim birşey kesinlikle olmuyor.Çok şanssız hissediyorum kendimii :50:

İnsanları kırmaktan nefret ederim , genel anlamda güler yüzlüyümdür damarıma basılmadıkça kötü davranmam negatif bir insan değilimdir.her zaman olumlu düşünmeye çalışan bir insanım ama yok olumlu düşünmeylede olmuyooor :43: çok mutsuzumm :50:

offf ben de öyleyim bu ara yaa ve artık iyice kötü hissediyorum (belki yaklaştı adetim ondan ama ) genelde bir mutsuzluk var yaa bende de her şey ters gidiyor her şey hem de..Ne yapacağımı şaşırdım artık..Dışarıdayken unutuyrum muhabbet ederken filan arkadaşlarımla ama eve geldiğimde yalnızsam böyle bir düşüncelere dalıyorum kii içinden çıkılmaz gizli gizli ağlıyorum işte o zaman :( Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..

Ben de buna benzer konu açtım dün. Böyle heeer şey üstüme üstüme geliyor ama geçecek. Sen de böyle düşün. Yeri geliyor bu zamanlarımızdan daha sıkıntılı şeyler yaşıyoruz ama geride bırakabiliyoruz. Bunlar da geçecek. Hem üç çocukla evsiz barksız kalmış değiliz ya hu. :34:

Ben de buna benzer konu açtım dün. Böyle heeer şey üstüme üstüme geliyor ama geçecek. Sen de böyle düşün. Yeri geliyor bu zamanlarımızdan daha sıkıntılı şeyler yaşıyoruz ama geride bırakabiliyoruz. Bunlar da geçecek. Hem üç çocukla evsiz barksız kalmış değiliz ya hu. :34:

haklısınn ama saat 8 den berii bu durumdayımm sürekli ağlamaklıı :50: aynen dediğin gibi herşey üstüme geliyor sankii.

Son düzenleme:
offf ben de öyleyim bu ara yaa ve artık iyice kötü hissediyorum (belki yaklaştı adetim ondan ama ) genelde bir mutsuzluk var yaa bende de her şey ters gidiyor her şey hem de..Ne yapacağımı şaşırdım artık..Dışarıdayken unutuyrum muhabbet ederken filan arkadaşlarımla ama eve geldiğimde yalnızsam böyle bir düşüncelere dalıyorum kii içinden çıkılmaz gizli gizli ağlıyorum işte o zaman :( Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..

Amin.Bende böyleyi işte.Tamam adet dönemim de yaklaştı fakat genel anlamda hersey ters gidiyor.Düşündükçe sinirim bozuluyor :14:

Yalnız değilsin canım bende aynıyım valla:43:Bir sürü dert,sorun,içimde hep bi sıkıntı,hep ağlamaklı halim.En ufak birşeyde gözlerim doluyo:14:diyorum 'tamam sabret az kalmıştır geçicek hep böyle sürecek değil' ama yok 5 aydır böyle:31:bi insanın işleri hiçmi rast gitmez..Hiç düzelmicek gibi gelmeye başladı artık.Gerçekten neyi çok istesem muhakkak olmuyor ben onu anladım.Nasıl geçecek bilmiyorum ama şuan dua ediyorum sadece:43:

Yalnız değilsin canım bende aynıyım valla:43:Bir sürü dert,sorun,içimde hep bi sıkıntı,hep ağlamaklı halim.En ufak birşeyde gözlerim doluyo:14:diyorum 'tamam sabret az kalmıştır geçicek hep böyle sürecek değil' ama yok 5 aydır böyle:31:bi insanın işleri hiçmi rast gitmez..Hiç düzelmicek gibi gelmeye başladı artık.Gerçekten neyi çok istesem muhakkak olmuyor ben onu anladım.Nasıl geçecek bilmiyorum ama şuan dua ediyorum sadece:43:

Ben dee sürekli dua ediyordum ama 2 gündür bıraktım işte artık yoruldummm nasıl bir duygu anlatamam..Artık dua etmek bir işe yaramıyor gibi geliyor maalesef Allah'ım affetsin:( Ama yine başlarım bir umut kesin napcm elim kolum bağlı..

Ben dee sürekli dua ediyordum ama 2 gündür bıraktım işte artık yoruldummm nasıl bir duygu anlatamam..Artık dua etmek bir işe yaramıyor gibi geliyor maalesef Allah'ım affetsin:( Ama yine başlarım bir umut kesin napcm elim kolum bağlı..

Duadan hiçbir zaman vaz geçmeyiniz. Her edilen duanın bir faydası vardır. Her zaman farkında olmayabiliriz. Her şeyi oluruna bırakıp Allah a dua etmek herşeye rağmen güzeldir....

Bende dün böyleydim regl döneminden olsa gerek
Ama şükür edin kızlar gerçekten rahatlarsınız her halinize bol bol şükredin...:34:

son 1 aydır hayatımın en berbat günlerini yaşıyorum hiç mutlu değilim çok huzursuzum:5:dua ediyorum halime şükrediyorum ama yine de evimde huzuru sağlayamıyorum.iç huzurum yok ne zaman düzelirim onu da bilmiyorum:50:Allah yardımcımız olsun canım

Back
X