• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok mutsuz hissediyorum :((

Belki de beyninin salgıladığı seratonin hormonunun azlığından kaynaklanıyordur,ben doktora gitmiştim bir ara mutsuz olduğumu söylemiştim bana öyle demişti.

peki ne önerdi ttalım illaç tedavisi falan mı bide hangi doktora gittin şimdi nasılsın ayyy ne çok soru sordum:D

Bu herkezde olur senin sevgilin erkek arkadaşın yok sanırım çünkü insan aşıkken böyle olmaz dünyada onun kadar mutlusu yoktur hayata bakışı bile değişir kanat çırpar eğer varsa gerçekten sevip sevmediğine bak yoksa aşık ol derim:46::46:

peki ne önerdi ttalım illaç tedavisi falan mı bide hangi doktora gittin şimdi nasılsın ayyy ne çok soru sordum:D

Canım ben doktora gittim de verdiği ilacı kullanmadım biraz yaramazım bu konuda:) Şimdi bir iyi bir kötü idare ediyorum ya.Birkaç sorunum var aklımca onları çözsem her şey mükemmel olacak işte.. Ben yıldırım beyazıt hastanesine gitmiştim orada biraz yaşını almış bir psikiyatriste randevu alıp gitmiştim.Çok fazla konuşmadık açıkçası direk ilaç yazdı ama çok hafif bir ilaçtı.Sana da hafif bir şey yazar zannediyorum..Çünkü çok büyük bir sorunun yok gibi görünüyor aslında :)

niye böyleyim yaş 23 ama yaşıtlarıma göre kendimi çok yaşlı hissediyorum herşeyi görmüş geçirmiş biri gibi hissediyorum hiç bişide hevesim yok sürekli uyuma modundayım gezmek tozmak takıp takıştırmak hiçbana göre değil.herşeyden bıkmışım kendimi çok yorgun hissediyorum yemek için yiyorum bazen etrafıma sahte gülücükler daığıtıyorum vs içimde bulunduğum durumdan çıkmak istiyorm.hayattan zevk almak istiyorum ama olmuyo hevsim yok benim gibi olanlar bu durumda olup bu durumdan kurtulanlar var mı

inan ben de senini gibiyim hatta yazını okumadan önce benim gibi böyle durumda olan birisinin daha olacagına ihtimal bile vermiyordum.. yaşım 23 ama 50 yaşnda gibiyim hiçbir şeyden zevk almıyorum gezmek dolasmak gelmıyor içimden monoton bir hayat herkesten sogumus bi ben var.... belkide kafa dengi insanlar yok çevremde bu olay da sırf bundan kaynaklanıyor olablr...

ara ara bende de olan bir durum.depresyon belirtisidir.kendini yenilemeni öneririm.yeni arkadaşlıklar kur saçını başını değiştir.imkanın varsa spora git.kendine bir hobi edin.yemek yap kendini ifade edecek bir şeyler bul.masal oku ninni dinle.çok farklı makyajlar yap kimseye göstermene gerek yok.ve sana en iyi gelecek şeylerden biri hayvan sev.kedi köpek yavrusu ile oyna okşa tüm negatif enerjin gidecek emin ol.her zaman şükret.

Sevgili konusunda da inanılmaz takıntılıyım mutlu olamıyorum kımseyle :S takıntılarım var kafamda bi ton şey kuruyorum lustral kullandım bi iki ay inanılmaz etkili bi iac dunya etrafnzda dönüyo sanki kmseyi umursamıyorsunuz falan fakat ben de yan etkı yaptı bas agrılarım dınmedı ve bırakmak zorunda kaldm tabı aglama krızlerı basladı sorasında :(( ve yine eski ben oldum .. hiçbi şeyden zevk almayan insanlara güvenemeyen kafamın herkesle uyuşamadıgı bi ben malesf...

Back
X