• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok mutsuz umutsuz hissediyorum... yardm

merhaba canım..
Ne güzel eşiniz gitmiş dr görünmüş bizde 1,5 yıllık evliyiz hala bebek olmadı hem çok istiyor hemde dr gitme taraftarı değil..
Kendi gitmediği gibi beni de göndermiyor.. her ay erteliyo gelecek ay diye diye, öyle doluyum ki artık bundan sonra kendi hadi dr gidelim dese bile gitmiycem artık.. bence sen git bir an önce tedavine başla ne gerekiyorsa yap..

Ben çok gittm cnm sorun yok dediler. Eşine önemli bisey olabilecegini senelerce cocugunuzun olamayabilecegini soyle smdiden tedaviye baslayalim de. Ikna et mutlaka

En iyi biz anlarız birbirimizi... Bizimde 1.5 seneyi geçti. İlk ilaç tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı. Şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum. Geçen ay yumurtalarım toplandı. 1 tanesi sağlıklı bir embriyo olmuş. İlk başta çok üzüldüm ama buna da şükür dedim. Allah ol dedikten sonra tek embriyoyla da olur inşallah dedim ...Geçen ay transfer yapılamadı Şimdi iğneye başladım rahmimi hazırlıyor bu ay nasipse olacak inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. Ebeye gitme olayı nedir acaba?

Canım bnm bende hemen hemen seninle aynı seyleri yaşadım tek fark eşim çok anlayışlı ve eşim de sperm hızı sorunu var ama bu kadar sıkma kendini ağlama lütfen çok üzüldüm okuyunca rabbimden ümit kesilmez 10 yıldır bebek isteyen arkadaşım tam ümidi kesti ve şimdi hamile çok şükür lütfen üzme canını senn elinde olan bişe değil ki bu allah vermezse olmaz verirse olur vermezse sebebini de verir sua et allaha bol bol belki hemen olacaktı ama sakat olacaktı allah korusun hep teselli et kendini

siz çok stres yapıyorsunuz. ben de ikinci çocuk için iki yıl bekledim. ikimizde de bir sorun görünmüyordu bir de çocuğumuz da vardı. yumurta takibi ve üç aşılama hüsranla sonuçlandı. en son doktorum "çok stres yaptığımı buyüzden de hamile kalamadığımı. rahat olmamı" söyledi. spora başladık, oğlumla daha çok zaman geçirdim baya rahatttım hatta adet tarihlerimi bile unutmuştum ve birkaç ay sonra da tedavisiz hamile kaldım. meğerse ben yumurtlama günlerini kaçırıyormuşum. ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama tarihim tahminimden beş gün sonraymış.
bir sorununuz yoksa hamile kalırsınız yeter ki stres yapmayın.

Aslında ah çekmiyorum sizin geçdiğiniz yollardan bizde geçtik ilk 4 aylık evliyken gittim dra tabi o zamanlar çok aceleciydim hemen olsun istiyodum.dr 1 sene dolmadan gelme dedi 1 senenin sonunda gittim eşimin sperm sonucu kötü çıktı dr 3 aylık ilaç verdi ben tabi çok üzülmüştüm 3 ay daha attı die .şimdi bakıyorum da koskoca 5 yılım kalmış geride ve artık sabretmeyi öğrendim hala çok istiyorum ama bu isteğimi bastırabiliyorum Rabbime bıraktım hayırlısı ne zamansa o zaman gelir.

Aslında ah çekmiyorum sizin geçdiğiniz yollardan bizde geçtik ilk 4 aylık evliyken gittim dra tabi o zamanlar çok aceleciydim hemen olsun istiyodum.dr 1 sene dolmadan gelme dedi 1 senenin sonunda gittim eşimin sperm sonucu kötü çıktı dr 3 aylık ilaç verdi ben tabi çok üzülmüştüm 3 ay daha attı die .şimdi bakıyorum da koskoca 5 yılım kalmış geride ve artık sabretmeyi öğrendim hala çok istiyorum ama bu isteğimi bastırabiliyorum Rabbime bıraktım hayırlısı ne zamansa o zaman gelir.
:KK9::KK9::KK9: canım benim ne kdar güzel düşünüyorsun ben tam 9 yıldır bekliiyorum bu bir yıl iki yıl diyenlere artık gülüyorum kendilerine zarardan başka bir şey yapmıyorlar Allah herkesin muratını versin.

Amin inşallah sizin sorun ne canım neden olmadı
merhaba banayardım edrseniz sevinirm
9 yıllık evliyim 24 yaşındayım
2 aşılama yaptırsım sonuç negatif
1 tüp bebek denedik - 14 yumurta toplandı 9 kaliteli dendi sonra dört kalı sonra kala kala ikiye düştü transferim oldu sonuç negatif
2 tüp tedaviside yarım kaldı yumurta kalitesizliğinden şimdiye kadar bir neden göstermmediler bana bugün doktorumla konuştuk tedaviye başlıyacaz diye ön görüşme yaptık yumurta yada spermde bilemiyoruz büyük ihtimalde yumurtada bi problem var sağlıklı döllenemiyor kalitesi düşük dedi bunun tedavisi yok acıklayamıyoruz üzgünüm dedi umudum var ama sizin çocuğunuz hiç olmayabilirde dedi şimdi benimde eşiminde gözyaşımız durmuyor Allahım sabır ver
bu durumda olup hamile olan varmı sorun bu cnm başka konuya yazmıştım onu kopyaladım

merhaba banayardım edrseniz sevinirm
9 yıllık evliyim 24 yaşındayım
2 aşılama yaptırsım sonuç negatif
1 tüp bebek denedik - 14 yumurta toplandı 9 kaliteli dendi sonra dört kalı sonra kala kala ikiye düştü transferim oldu sonuç negatif
2 tüp tedaviside yarım kaldı yumurta kalitesizliğinden şimdiye kadar bir neden göstermmediler bana bugün doktorumla konuştuk tedaviye başlıyacaz diye ön görüşme yaptık yumurta yada spermde bilemiyoruz büyük ihtimalde yumurtada bi problem var sağlıklı döllenemiyor kalitesi düşük dedi bunun tedavisi yok acıklayamıyoruz üzgünüm dedi umudum var ama sizin çocuğunuz hiç olmayabilirde dedi şimdi benimde eşiminde gözyaşımız durmuyor Allahım sabır ver
bu durumda olup hamile olan varmı sorun bu cnm başka konuya yazmıştım onu kopyaladım
Sorun ne olursa olsun çözüm duadır.sabırla israrla usanmadan. ben şimdi her duyduğum duayı okuyorum her duyduğumu uygulamaya çalışıyorum forumu altüst ettim resmen ümitsizliğe kapılma asla dr olmaz dediği kişilerin bile olmuş Rabbim yazmışsa kaderimize elbet olucak yok yazmamışsa bize buna dayanacak güç versin inşallah.

Sorun ne olursa olsun çözüm duadır.sabırla israrla usanmadan. ben şimdi her duyduğum duayı okuyorum her duyduğumu uygulamaya çalışıyorum forumu altüst ettim resmen ümitsizliğe kapılma asla dr olmaz dediği kişilerin bile olmuş Rabbim yazmışsa kaderimize elbet olucak yok yazmamışsa bize buna dayanacak güç versin inşallah.
amin cnm Allah razı olsun duadan başka elimden bir şey gelmiyor ama artık bir yıpranmışlık ve yorgunluk var inanı çok yoruldum rabbim hepimize güç versin daha büyük dertler vermesin

amin cnm Allah razı olsun duadan başka elimden bir şey gelmiyor ama artık bir yıpranmışlık ve yorgunluk var inanı çok yoruldum rabbim hepimize güç versin daha büyük dertler vermesin
Seni çok iyi anlıyorum ama işte dediğin gibi elimizden duadan başka bişey gelmiyo.Rabbim sabır versin.

Back
X