Kendimi çok sıkıntılı hissediyorum.....

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
1 aylık memlekete tatile gitmiştik ben önden geldim çünkü eşimin ailesinin evinde rahat edemedim 25 gün kalıp döndüm ben. yatacak doğru düzgün bi oda doğru düzgün bi yatak yoktu.... sürekli gece tuvalete kalkıyorum tuvalet dışarda ve biz köyde ninesinin evinin üstüne babası bi oda yapmış o odada kalıyorduk in çık in çık zor oluyordu gece merdiven yamuk yumuktu tehlikeliydi... yeme düzenim yoktu. Bi de çok sıcaktı orası ben hiç rahat edemedim oralarda kabız oldum kısacası gittiğime pişman oldum ben dayanamayıp geri geldim kızlar zaten en fazla 1 ay durarız diye gitmiştik ama eşim biraz daha kalmak istedi... Beni kendi annemle tek yolladı...Normalde eşim ile aynı memleketteniz... Ama annemler benim yaşadığım şehirde yaşıyor. kardeşime burada güzel bi iş buldular bende burdayım diye şimdilik buraya taşındılar.. İşte annemde memlekette ki evi kiraya verip benle beraber döndü.... şu an eşim yok hala benim geleli 10 gün oldu... Bende gece korku oluyor tek başıma evde gece yalnız uyuyamama korkusu var kızlar o yüzden evimde yatamıyorum.. Annemlerde kalıyorum. Onlarında burada ki evleri çok küçük yatak rahat değil evleri çok sıcak...Midemde de asit var gece çok rahatsız oluyorum. sürekli kendi evime gelmek istiyorum gece yatıp evime geliyorum. Gece yatmak problem her yerim ağryor bu aralar. İlla alıştığım yatağı istiyorum... 1 buçuk aydır yatağımdan ayrıyım. eşimi bekliyorum gelse evime geçsem. hem kombi bozuk evde banyo bile yapamıyorum bütün her şeyim burada annemlerin evine sürekli getir götür yapmaktan sıkıldım. hamile olduğum için her şey zor gelir oldu... eşimin memlekette hiç bi işi yok ama pazartesi salı gelcem diyor. bi belli değil diyor. Beni hiç düşünmüyor hamile haliyle orada burada rahat edebiliyor mu diye.... Doktor muayenem var bekletiyorum eşim gelince gidelim diye ultrasonda bebeği o da görsün diye... Ama bi türlü gelmek bilmedi... kasık ağrım oluyor. doktora soracağım bi sürü soru var onu bekliyorum. ne zaman geleceksin demekten bıktım. Evlilik yıl dönümüzü de ayrı geçirdik. 13 Ağustos evlilik yıl dönümümüzdü. Daha doğrusu ilk.... 1 yıllık evliyim henüz... Ama eşim ile kutlayamadık beraber geçiremedik o günü... Ona da çok kızıyorum. Bu sabah erkek kardeşimle tartıştık bana evine git defol dedi ağlayarak evime geldim. oysa onlar buraya iş aramaya gelince 2 ay onlara baktım ben önlerine her gün misafir gibi yemek çıkardım. evleneli 1 ay oldu eşim sorun etmedi bizde kalmalarını ama beni bi 10 gün çekemedi galiba inanın her şey zoruma gidiyor. Artık kendi evimde kalcam. kombi bozuk dışardan yiyip içcem. zaten gebelik şekerim çıktı diyet verdi doktor ona da uyamıyorum. erken olur doğumun dedi kasıklarım ağrıyor zaten. eşim önemsemiyor. annem takma o küçük diyor kardeşim için. İlla gel bize diyor ama gitmycem... eşime bahsetmedim bundan kardeşimle tartıştığımı... Ama ses tonumdan anladı bir şey olduğunu sordu bi problem mi var diye ben de yok dedim ama agrasifliğim üzerimdeydi aradığı zaman. Bi de gelmiş bana ders çalışmaya başladın mı diye sordu tam şartellerim attı eşime çok kırıcı laflar ettim o da alındı kapattı telefonu.. Moralim bozuldu buraya yazmak istedim....

Gerekirse uzman yardımı alın yine de kendi başınıza uyku korkusunu aşın.
Ayol kimin ne olacağı belli mi?
İnsan tek başına başının çaresine bakmayı bilmeli.
Çok şükür eliniz ayağınız tutuyor,bir an önce toplayın kendinizi.

evet bende bunu düşünüyorum. Kendi ailemle anlaşamıyorum. Yarın bi gün tek kalırsam nasıl olur diyorum... Tek kalmaya alşmam gerek... Dediğiniz gibi uzman yardımı şart... çünkü kendim aşamıyorum

Şimdiye kadar çoktan halletmeniz gerekirdi bu işi.
Nasıl olsa evdeymişsiniz,psikoloğa gidin hemen.

25 gün iyi bile durmuşsunuz daha ne yapacaktınız
bence gidin doktor kontrolünüze annenizle falan eşiniz bebeği görmek istiyor madem cıksın gelsin bukadar tail yeter çok bile dayanmışsınız
gelince de niye bensiz gittin derse gelseydin de gitseydik deyin
bu ne ya
daraldım

Hayat bu ,belli aralıklarla evde tek kalacağımız zamanlar olacak alışmalısın.
Ama sanki eşinde fazla umarsız gibi geldi bana.
İlk evlilik yıldönümü onu da geçtim hamilesiniz ,bukadar uzun tatil fazla olmuş biraz

Şimdiye kadar çoktan halletmeniz gerekirdi bu işi.
Nasıl olsa evdeymişsiniz,psikoloğa gidin hemen.
ilk kez yalnız kaldım eşim ilk kez yalnız bıraktı beni... normalde işten gelir hiç bi yere gitmezdi... şimdi tek olunca ürperti oluyor geceleri... Bunu yenmeye çalışcam..... Mecburum..

kombi için servisi arayıp yaptırabilirsiniz. maddi olarak sıkıntı varsa da eşinizden isteyebilirsiniz, sonuçta ikinizin evi. evde uyumak problem oluyorsa eğer televizyon karşısında uyuyabilirsiniz belki. sevdiğiniz bir diziyi izlerken karşısında uyuyakalırsınız bir süre sonra. tabi ki bu konuda bir uzmana danışmaalısınız ve yardım almalısınız. sizin rahatınız için.

doktor kontrolünü aksatmamalısınız. eşinizle gitmeyi beklemeniz hoş bir düşünce ama bebeğiniz ve sizin sağlığınız şu durumda daha önemli.

evlilik yıl dönümünü ayrı geçirmenize üzülmenize hak veriyorum. ilk olduğu için özel olmasını bekler insan. hamileymişsiniz de. bence bunları eşinizle konuşmalısınız. bilmeli neler hissettiğinizi. özledim artık evimize dön derseniz belki ikna edebilirsiniz.

ama öncelikli olarak evinizdeki sorunları kendiniz halletmeye başlamalısınız.

Onu beklemekten randevuyu da geç aldım hep onun yüzünden en erken perşembe gününe müsaitmiş doktor perşembe gününe aldım. o gelmezse tek gideceğim mecbur. Eşim hiç önemsemiyor biraz eski kafalı biri benim abartan biri olduğumu düşünüyor bazı şeyleri... Bu yüzden çok zoruma gidiyor. Orada işi olsa anlayacağım inan hiçbir kalma bahanesi yok.. 12 saat otobüs yolculuğu yapacak o zor geliyor bi de memleketten zeytin yağ getirecek 30 kilo kadar sıkıntılı şeyler diye erteliyor bence

Normalde de çok düşüncesiz biridir. Annemlerin bana yakın olması da ona güven veriyor onların burada olması işine geliyor. Onlar var diye o yüzden düşünmüyor pek

Sen yapamamışsındır ben yaparım kombiyi dedi gelince yaparım yapamazsak öyle servis çağırırız diyor Nasıl olsa annelerde yiyip içiyorsun ben gelince yaparız diyor. Ama kardeşimle tartıştığımı bilmiyor. Evet bu gün tv karşısında uyumayı denicem.. Evet bunun için yardım alacağım normalde yalnız hiç kalmadığım için önemsemezdim bu problemimi ama önemli olduğunu anladım destek şart... Artık perşembe günü o gelse de gelmese de gitcem... Eşimle konuşuyuorum gelince kutlarız diyor önem vermiyor böyle şeylere... Daha da zoruma gidiyor önem vermiyor gibi görünmesi... Onun beni özlediği için dönmesini bekliyorum Belki de beni özlemedi diye düşünüp biraz da o yüzden kızıyorm ona

Normalde de çok düşüncesiz biridir. Annemlerin bana yakın olması da ona güven veriyor onların burada olması işine geliyor. Onlar var diye o yüzden düşünmüyor pek
Annenler ne kadar yakın olursa olsun sonuçta hamilesin!!!
Kardeşinin söylediklerini söylesen bi türlü, söylemesen öbür türlü.
Ne olursa olsun bukadar sizi tek bırakması hiç normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…