Kendimi çok suçluyorum..

angeelll

Mucizemi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
271
57
73
Kızlar evleneli daha 6 ay oldu.. son 2 aydır bebek istiyoruz, ilk denediğimiz an bilinçli değildik (yumurtlama günü vs.) o yüzden çok üzülmemiştim ama bu ay yumurtlama günlerime göre ilişkiye girdik ancak yine olmadı ve ben şuan reglimin 2. günündeyim..off neden olmuyor kendimi bi kadın olarak yetersizmişim gibi hissediyorum.. eşimden dolayı değil,o tam tersine daha ilk denememizde nasıl olsıun daha çok erken diye beni teselli ediyor ama elimde değil kendimi çok suçluyorum ve psikolojim bozuldu.. Bende rahimde yara var ve enfeksiyon ve mantar var..evlendikten sonra tüm vajinal hastalıklara yakalandım yani..bunlar yüzünden olmadığını düşünüyorum.. kızlar sizde birşeyler söyleyin lütfen..konuşmaya çok ihtiyacım var...

Rahminizde yara,enfeksiyon ve mantar varsa o bebeğin sağlıklı olacağını düşünüyomusunuz.
bence önce bu rahatsızlıklarınızdan dolayı tedavi görün.enfeksiyon düşüğü tetikleyen en büyük etkendir.

Konu sahibi yav daha yeni evlisin altı aylık evlisin daha önce evliliğin tadını çıkar gez toz eşinle :)tamam anne olma duygusu için içni yiyo arkadas haklı önce tedavini ol ben üç senem bitti evliyim oğlum dört aylık inan birden hayatına bi bbek giriyo hasta oluyo üzülüyosun tamam canını vercek kadar ölesiyr seviyosun evladındır ama işte çok erken senin için şartlandırma asla şugün yumurtkama günü falan diye düşünme oluruna bırak kasma kendini kastıkça olmaz kııız:):)duanı et rabbimden iste ALLAHIM bilir günü saati bellidir yavrunun rahime düşceği zaman bellidr inş tez zamnda kavuşursun bebene:)

Evet şuan tedavi oluyorum ilaçlarım bitti sayılır yakında tekrar kontrole gidicem inşallah düzelmişimdir yaraya zaten çözüm yokmuş,yakılması lazımmış ama oda hiç doğum yapmamış olan kadınlara yapılmıyormuş..

Evet haklısın artık düşünmemeye çalışıyorum oluruna bıraktım zaten doktorda 6 ay denemeniz lazım dedi 6 ay olmazsa eşinle birlikte kontrol edilmeniz lazım dedi.. Çok sağol yazdıkların beni rahatlattı biraz canım senin bebişinde sağlıklı bir ömür yaşasın inşallah.. Bizim flört dönemimizde 2 yıldı zaten yani o yüzden evlendikten 4 5 ay sonra bebek istedik hemen..dediğin gibi anne olma duygusu sanki birşeyler eksik gibi hissettiriyor

Reactions: mbz
Dr.lar bile 1 yıl dan sonra neden olmadığını araştrmaya kalkıyo. Enfeksiyon ciddi anlamda erken doğum sebebi- yaşadım-.
Ayrıca inşallah birşeyiniz yoktur ve sizinde bebeğiniz olur ama ilk denemede olmadı diye evham yapmanında alemi yok bence daha dün bir bugün iki hesabı sabırlı olun stres yapmayın ve dua edin

psikolojini ne kadar bu konuyla meşgul edersen. bebeği kucağına o kadar geç alırsın. benden sana tavsiye. tecrübeyle sabit!!!!

bnde yara vardı ameliyat oldum troit hastasıyim ayrica spral vardi dr aldi daha hamile kalamazsin dedi ve 3ay sonra hamile kaldim ayrica bi dünya tedavi ilac kullanirken süpriz bebek oldu dr bile mucize bebek dedi o kadar ilaca tedaviya ragmen gayet saglikli geciyo bebek icin cok sukur bnm icin zor bi surec tabi ama rabbime cok sukurki bebeğim iyi güzel düsun bol bol dua et rabbim ol dedikten sonra önnde ne durabilir k

Ah canım ah o eksiklik duygusunu ben dibine kadar yaşadım bi hamile görünce eve geçer ağlardım ya fesatlıktan asla değil ama işte insan istiyo bi bebeği olsun rabbim inş tez zamanda hayırlı sağlıklı bi gebelik ve evlat basip eder evet teyzesi saolasın kuzum uyuyo şimdi kusmalarla kakalarla uğrasıyoz her halimiZe şükür etmeliyiz canım üzülme isyan etme :)

Abuuu Bismillah daha dur kiz nerdesin yillarca isteyenler var ben 18 ay oldu istiyorum olmadi daha olur ne bu acele kafana takma cok zorlastirir seker

eşiniz spermiyogram testi yaptırsın.biz iki ay olmuştu bebek isteyeli olmayınca dr muz hemen test istedi ve eşimin sperm hız ve sayı oranı dusuk cıktı. en azından bunu bilirseniz hem siz hemde eşiniz aynı zamanda tedavi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…