Kendimi çok yalnız hissediyorum

Ben 26 yaşındayım 5 yaşında otizmli bir oğlum var ne gidip geleceğim bir komşu ne bir arkadaşım var derdimi paylasabilecegim bazen o kadar sıkılıyorum ki ailem var ama bazen bir kız arkadaşım olsun dertleseyim halimi sorsun istiyorum
Merhaba kuzum kıyamam ssana istersen buradan istersen özelden dertlesebilirsin nerede yaşıyorsun ailen nerde yasiyor

Ben de senin gibiyim biraz, tek fark henüz çocuğum yok. İstersen mesaj atabilirsin ben seninle dertleşirim. Üzülme.

Bende seni seve seve dinlerim 😊 bu devirde dostluklar kolay kurulamıyor maalesef. Benimde hiç dostum yok ☹️

Banada yazabilirsiniz 🥰 isterseniz şehrinizi paylasin belki burdan biri çıkar dost olursunuz

Ben 26 yaşındayım 5 yaşında otizmli bir oğlum var ne gidip geleceğim bir komşu ne bir arkadaşım var derdimi paylasabilecegim bazen o kadar sıkılıyorum ki ailem var ama bazen bir kız arkadaşım olsun dertleseyim halimi sorsun istiyorum
Bazen uzaklardan birileri öyle iyi gelir ki insana yanında olan onlarca insandan çok çok daha yakın hissedersin. Ben kendi adıma buradayım ne zaman konuşmak istersen 💜 sana sımsıkı sarılıyorum arkadaşım

Bazen uzaklardan birileri öyle iyi gelir ki insana yanında olan onlarca insandan çok çok daha yakın hissedersin. Ben kendi adıma buradayım ne zaman konuşmak istersen 💜 sana sımsıkı sarılıyorum arkadaşım
Ayy iyi ki varsın mutlu oldum sende mutlu ol hayatın boyunca inşallah konuşalım seninle de

Bana da yazabilirsiniz,her türlü derdinizi dinlerim ve yardımcı olmaya çalışırım🥰.

Yazın kızlar buraya.. hepimiz burdayız. Gönüller bir olsun elimizden gelen desteği sağlarız. O özel ve güzel çocuğunla sen herşeyin altından kalkarsın yalnız değilsin güzel anne...

Yazın kızlar buraya.. hepimiz burdayız. Gönüller bir olsun elimizden gelen desteği sağlarız. O özel ve güzel çocuğunla sen herşeyin altından kalkarsın yalnız değilsin güzel anne...
Çok teşekkür ediyorum dışarıya çıkınca mesela garip garip bakıyorlar insan ne yapacağını şaşırıyor üzülüyorum zaten benim için zor olanı insanlar daha zorlaştırıyor

Back
X