Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kuzum kıyamam ssana istersen buradan istersen özelden dertlesebilirsin nerede yaşıyorsun ailen nerde yasiyorBen 26 yaşındayım 5 yaşında otizmli bir oğlum var ne gidip geleceğim bir komşu ne bir arkadaşım var derdimi paylasabilecegim bazen o kadar sıkılıyorum ki ailem var ama bazen bir kız arkadaşım olsun dertleseyim halimi sorsun istiyorum
Bazen uzaklardan birileri öyle iyi gelir ki insana yanında olan onlarca insandan çok çok daha yakın hissedersin. Ben kendi adıma buradayım ne zaman konuşmak istersenBen 26 yaşındayım 5 yaşında otizmli bir oğlum var ne gidip geleceğim bir komşu ne bir arkadaşım var derdimi paylasabilecegim bazen o kadar sıkılıyorum ki ailem var ama bazen bir kız arkadaşım olsun dertleseyim halimi sorsun istiyorum
Çok teşekkür ederim canım Allah gönlüne göre versin mesaj atacağımBen de senin gibiyim biraz, tek fark henüz çocuğum yok. İstersen mesaj atabilirsin ben seninle dertleşirim. Üzülme.
Ayy iyi ki varsın mutlu oldum sende mutlu ol hayatın boyunca inşallah konuşalım seninle deBazen uzaklardan birileri öyle iyi gelir ki insana yanında olan onlarca insandan çok çok daha yakın hissedersin. Ben kendi adıma buradayım ne zaman konuşmak istersensana sımsıkı sarılıyorum arkadaşım
Şanlıurfa canım çok teşekkür ederim çok dusuncelisinBanada yazabilirsinizisterseniz şehrinizi paylasin belki burdan biri çıkar dost olursunuz
Uzakmisiz ama olsun her zaman yazabilirsiniz, mesajlasir konuşuruz gönüller bir olsunŞanlıurfa canım çok teşekkür ederim çok dusuncelisin
Bana da yazabilirsiniz,her türlü derdinizi dinlerim ve yardımcı olmaya çalışırımBen 26 yaşındayım 5 yaşında otizmli bir oğlum var ne gidip geleceğim bir komşu ne bir arkadaşım var derdimi paylasabilecegim bazen o kadar sıkılıyorum ki ailem var ama bazen bir kız arkadaşım olsun dertleseyim halimi sorsun istiyorum
Sanliurfa'nin neresindesinizŞanlıurfa canım çok teşekkür ederim çok dusuncelisin
Çok haklısın insanın derdi olunca dost arıyor halini soracak moral verecek bı dostu olsun istiyorBende seni seve seve dinlerimbu devirde dostluklar kolay kurulamıyor maalesef. Benimde hiç dostum yok
![]()
Çok ama çok teşekkür ediyorumBana da yazabilirsiniz,her türlü derdinizi dinlerim ve yardımcı olmaya çalışırım.
Allah güzel kalbine göre versin canimUzakmisiz ama olsun her zaman yazabilirsiniz, mesajlasir konuşuruz gönüller bir olsun
Amin cümlemizin canımAllah güzel kalbine göre versin canim
Çok teşekkür ediyorum dışarıya çıkınca mesela garip garip bakıyorlar insan ne yapacağını şaşırıyor üzülüyorum zaten benim için zor olanı insanlar daha zorlaştırıyorYazın kızlar buraya.. hepimiz burdayız. Gönüller bir olsun elimizden gelen desteği sağlarız. O özel ve güzel çocuğunla sen herşeyin altından kalkarsın yalnız değilsin güzel anne...