Kendimi çok yanlız hissediorum :(

Nefesgibi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
308
160
18
28
Bu aralar kendimi hic iyi hissetmiorum . Sanki kimsem yok oysski etrafmda o kadar cok insan varki kiimmseyile konusmak bile istemiorum. Biraksalar beni bağıra bağıra aglayacm :(

Ama kimseyle konuşmak istemezsen tabi yalnız kalırsın🙄
Ooyle degil iste bu hayyata en cok kiymetlim annemle bile konusmak gelmio icimdn sanki icimdekileri anlatsam o bile anlamaz beni . Anlasilmayacagimi bilmk ve konusmak beni cok yoruo bu yuzden konusmak istemiorum :(

Tükenmislik sendromu. Bence kendinizi toparlayın hayat cidden yaşanmaya değer yani toz pembe bakmıyorum tabikide ama zaten belirli bir ömrümüz var onuda doyasıya yaşamalıyız. O yüzden ne derdiniz varsa yüzleşin ve çözün.

Bende aynıyım...
Eve tıkanıp kimseyi görmek duymak istemiyorum...
Issız bir yere gidip beni tüm dünyanın duyacağı şekilde bağırarak hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...
Kimse beni anlamıyor.. kimseye derdimi anlatamıyorum...
Yüreğim yangın yeri...
Mecbur olduğum için yaşıyorum..
Bir bitsede gitsek modundayım ...
Hiç iyi değilim hiç... 😭

Bende aynı moda girdim su aralar kalabalıklar arasında yalnızlık daha kötü en iyisi ne kimseyi gör ne kimseyi duy ama nereye kadar işte bir avuntu arayışı

Bende aynıyım...
Eve tıkanıp kimseyi görmek duymak istemiyorum...
Issız bir yere gidip beni tüm dünyanın duyacağı şekilde bağırarak hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...
Kimse beni anlamıyor.. kimseye derdimi anlatamıyorum...
Yüreğim yangın yeri...
Mecbur olduğum için yaşıyorum..
Bir bitsede gitsek modundayım ...
Hiç iyi değilim hiç... 😭
Bende o durumdayim aglaya aglaya uyudum simdi ise uyandm ve icimdeki sikinti uyumama izin vermio herseyden soğumuş haldeyim

Back
X