Kendimi çok yanliz hissediyorum

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.998
37.471
548
29
Evliligimizin ilk zamanlarinda esime cok baski yapardim cikma disari arkadasla gorusme ( hakli sebeblerim var ) oda ozamanlar cikmak icin bna saatlerce yalvarirdi yarim saat yada 1 saat birakirdim.oda tam bnm dedigim saatlerde gelirdi.bigun dusunup tasindim kendu kendime" haksiz oldugumu bidaha oyle yapmicam serbest birakcam" die karar verdim.oylede yaptim arttik hic karismamaya basladim ama suan haddini git gide asiyor buda bni uzuyor.haftada bigun izni var beraber bisiler yapalim diorum tamam dior.biraz isim var halledeyim cikariz dio. Sonra saatlerce gelmiyor geldigindede yok yagmur yagicak yok cok gunesli disari binbir turlu bahaneyle bni cikarmiyor disari cikardigindada bi iki tur atip hemen eve geliyoruz :'( off biktim artik.simdide bni annesine yanina atmis gununu gun ediyor arkadaslariylan takiliyor telefonda kapali. Eve geldiginde anahtari alip evime gitcem oda annesinde kalsin.sinirlerim cok bozuk bi hafta sonra dogumum var ama bu gidisle bu cocuk bugun cikarsa hic sasirmam bni cok uzuyor cunku dusuncesiz kocam

Bence suan sagliginizi ve bebeginizi dusunun.nerdeyse dogumunuz gelmis simdi hic burda caniniz sıkilmasin yorumlarla vs. Allahim hayirla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bebeginiz dunyaya gelince az da olsa bertaraf olur birseyler. Sonra hal caresine bakarsiniz insallah uzulmeyin simdi

Canım kendini üzme bak çok az kalmış doğumuna,kafanı takıp sinirlerini bozma bebişin hisseder.Eşini al karşına ben böyle çok sıkılıyorum diye anlat. Arkadaşların yokmu onlara git ev oturmalarına ya da dışarıda gez.Kendini sadece eşine bağlama bende öyle yaptım baktım dışarı çıkamıyorum sonra kendi arkadaş ortamım da takılmaya başladım.Şimdi o bana hadi birlikte birşeyler yapalım diyo

Bence suan sagliginizi ve bebeginizi dusunun.nerdeyse dogumunuz gelmis simdi hic burda caniniz sıkilmasin yorumlarla vs. Allahim hayirla kucaginiza almayi nasip etsin insallah bebeginiz dunyaya gelince az da olsa bertaraf olur birseyler. Sonra hal caresine bakarsiniz insallah uzulmeyin simdi
Tesekur ederim canikim amin.bnm zaten canim suan fazlasiyla sıkkın yorumlarla da ne duzelir nede daha fazla sıkılabilir

Kocanı koyma hayatının merkezine ( benim gibi yapma) .Unutma beklentiler yaralar! yarın birgün bebeğin olduğunda daha çok zorlanırsın böyle yaparsan bırak defolsun gitsin sen kendi halinde takıl

Evlilik te birbirini kısıtlamak veya yasak koymak gibi şeyler olmamalı bence... evli insanların ilişkisi anne-oğul ilişkisine dönüşmemeli....

Evlenen iki insan birlikte kaliteli zaman geçirmeli ama evli oldukları için birbirlerine bir ip ile bağlıymış gibi davranmamalı.

Her ne olursa olsun her insanın özeli olmalı diye düşünüyorum...

Lakin aynı zamanda evli çiftler birbirlerine saygı duymalı...
Evet limit ve özel olmalı ama bunu abartmadan ve haber vererek yapmalı...

Siz hatanızdan dönmüşsünüz. Artık eşinizin özeline saygı duyuyorsunuz...
Fakat eşiniz hata yapıyor ve abartıyor...

Sizinle ilgilenmeli aynı zamanda ve nerede olduğunu haber vermeli diye düşünüyorum.

Siz çift olarak başaramamışsınız.

Şimdi karşı karşıya gelip konuşmalısınız... başka yolu yok. Eğer devam ederse de sakın ona baskı yapmayın onun isteklerine saygı duyun ve çekip gidin... belki hatasını anlar.

Kocanı koyma hayatının merkezine ( benim gibi yapma) .Unutma beklentiler yaralar! yarın birgün bebeğin olduğunda daha çok zorlanırsın böyle yaparsan bırak defolsun gitsin sen kendi halinde takıl
En cok canimi sıkan annesinde sıkıldimi dahada morelimin bozuldugunu biliyo ne die bni buraya getiriyor hadi getirmeyi gectim nden sıkılmamam icin bisiler yapmiyoki

Evlilik te birbirini kısıtlamak veya yasak koymak gibi şeyler olmamalı bence... evli insanların ilişkisi anne-oğul ilişkisine dönüşmemeli....

Evlenen iki insan birlikte kaliteli zaman geçirmeli ama evli oldukları için birbirlerine bir ip ile bağlıymış gibi davranmamalı.

Her ne olursa olsun her insanın özeli olmalı diye düşünüyorum...

Lakin aynı zamanda evli çiftler birbirlerine saygı duymalı...
Evet limit ve özel olmalı ama bunu abartmadan ve haber vererek yapmalı...

Siz hatanızdan dönmüşsünüz. Artık eşinizin özeline saygı duyuyorsunuz...
Fakat eşiniz hata yapıyor ve abartıyor...

Sizinle ilgilenmeli aynı zamanda ve nerede olduğunu haber vermeli diye düşünüyorum.

Siz çift olarak başaramamışsınız.

Şimdi karşı karşıya gelip konuşmalısınız... başka yolu yok. Eğer devam ederse de sakın ona baskı yapmayın onun isteklerine saygı duyun ve çekip gidin... belki hatasını anlar.

Aynen canikim. O eve gelir gelmez evin anahtarini alip gitcem kesin bna zorluk cikarcak birakmicak ama bu sinirimle bna bunuda yaparsa vala cok kotu olucak hersey

En cok canimi sıkan annesinde sıkıldimi dahada morelimin bozuldugunu biliyo ne die bni buraya getiriyor hadi getirmeyi gectim nden sıkılmamam icin bisiler yapmiyoki
Erkek o anlamaz beyni basmaz ince düşüncelere. Gitme güzelim sende sıkılıyorum gitmiycem de sen nereye istiyosan gidebilirsin de. Bak çok ciddiyim bebek olunca da aynı şeyleri beklersen çok yıpranırsın hayatını kendi kendine idame ettirmeye alış .
EDİT ; O artık kocan malesef romantik sevgilin öldü.

Erkek o anlamaz beyni basmaz ince düşüncelere. Gitme güzelim sende sıkılıyorum gitmiycem de sen nereye istiyosan gidebilirsin de. Bak çok ciddiyim bebek olunca da aynı şeyleri beklersen çok yıpranırsın hayatını kendi kendine idame ettirmeye alış .
EDİT ; O artık kocan malesef romantik sevgilin öldü.

Haklisin ama nasil basarcam bunu.ozaman nden evliki bnle sadece ayni yataga girip uyumak icinmi evlendik biz :(

Az saabret canım bebek doğunca geceecek bu sıkılmaların çünkü bin bir türlü eglence yasıyacan bebegınle emmicek üzülecen bi parmagını oynatacak gülücen beklıcen bezını pisletsede rahatlasada bı gaz cıkarsada mutlu olsam dıye bunları düşünmicen bile bosver en guzel en heyecanlı zamanını eşinin hareketlerınle harcama.naparsa yapsın.sende git evine durma kv de.allah allah nöbetçi mi başında hasbam kendı geziyo senıde bırıne mı emanet edıyo

sende onun gibi telefonlarını kapat.yatıya gelmiyor mu bu slak herif.aslında eşini ihmal etmek de bir boşanma sebebi.sorumluluk istemiyorsa evlenip doğurtmayacaktı.benimki de böyle evden kaçsam diye bakıyor kendi kendine bişey yaratmış sen beni sıkıyorsun diye anasının evi değil ki ortak evimiz aynısını yapsam hakkım yollu dedikodusu çıkmadığı mı kalırdı utanmadan bana sen otur ben gezecem mi demediği kalırdı?Allah neden böyleleri ile imtihan eder bizi.bana der bide komik olan bebeğimiz olunca düzelir diyor.canı düzelmek istemeyene el kadar bebe napsın.Allah ıslah etsin kocanı.iyi bir sopayı hakediyor bizimkiler.

Back
X