- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.471
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Evliligimizin ilk zamanlarinda esime cok baski yapardim cikma disari arkadasla gorusme ( hakli sebeblerim var ) oda ozamanlar cikmak icin bna saatlerce yalvarirdi yarim saat yada 1 saat birakirdim.oda tam bnm dedigim saatlerde gelirdi.bigun dusunup tasindim kendu kendime" haksiz oldugumu bidaha oyle yapmicam serbest birakcam" die karar verdim.oylede yaptim arttik hic karismamaya basladim ama suan haddini git gide asiyor buda bni uzuyor.haftada bigun izni var beraber bisiler yapalim diorum tamam dior.biraz isim var halledeyim cikariz dio. Sonra saatlerce gelmiyor geldigindede yok yagmur yagicak yok cok gunesli disari binbir turlu bahaneyle bni cikarmiyor disari cikardigindada bi iki tur atip hemen eve geliyoruz :'( off biktim artik.simdide bni annesine yanina atmis gununu gun ediyor arkadaslariylan takiliyor telefonda kapali. Eve geldiginde anahtari alip evime gitcem oda annesinde kalsin.sinirlerim cok bozuk bi hafta sonra dogumum var ama bu gidisle bu cocuk bugun cikarsa hic sasirmam bni cok uzuyor cunku dusuncesiz kocam