Kendimi çok yanliz hissediyorum

Tek basima sıkılirim bn o yuzden yanimda biri olsun istiyorumda esimden baska kimse yok. Bol bol yuruyusumde oldu ama bosunaydi sanirim cunku sezeryan olcm

Tak kulağına müziğini istediğin gibi bol bol yürü temiz havada ne yapacaksın kocanı salla. Sezeryan olsan dahi yürüyüş kendine de bebeğine de sağlık açısından yatırımdır.

Bu erkekler bence bizimle evlenip hayatimizi karartcaklarina, arkadaslariyla evlenip onlarin hayatini karartsinlar:) ne diyemki bacim kelin merhemi olsa demisler.. valla onceden pazarligjnj yap.. lohusalikta moralimi boxma, 1001 aciyla dogurcam zaten dikisler vs bide seni cekemem de:)

Annesinin yanındasın tek değilsin diye salmıştır iyice.Yapış kız yakasına:)Doğurdum doğurucam bu kadar tek bırakma de.

Ben olsam çıkar kendim gezerdim.Çok severim tek başıma yürümeyi,sağa sola gitmeyi.Kendini dinliyor insan mis valla.

Son haftalarda olur böyle sıkıntılar, Doğumdan sonra alır bebeğinle gezersin :KK66:
Esim simdiden bana dio
Az saabret canım bebek doğunca geceecek bu sıkılmaların çünkü bin bir türlü eglence yasıyacan bebegınle emmicek üzülecen bi parmagını oynatacak gülücen beklıcen bezını pisletsede rahatlasada bı gaz cıkarsada mutlu olsam dıye bunları düşünmicen bile bosver en guzel en heyecanlı zamanını eşinin hareketlerınle harcama.naparsa yapsın.sende git evine durma kv de.allah allah nöbetçi mi başında hasbam kendı geziyo senıde bırıne mı emanet edıyo
Ayy insallah canikim ya bende cok isterim artik esimden beklenti icinde olmamak bebegimle surekli ugrasmak.yarin bni anneme goturcek ama yine geri getircek anneside birakmiyor dogumum haftaya cuma esimde gece calsiyo sancim tutar die evime gitmeme birakmiyolar :(

sende onun gibi telefonlarını kapat.yatıya gelmiyor mu bu slak herif.aslında eşini ihmal etmek de bir boşanma sebebi.sorumluluk istemiyorsa evlenip doğurtmayacaktı.benimki de böyle evden kaçsam diye bakıyor kendi kendine bişey yaratmış sen beni sıkıyorsun diye anasının evi değil ki ortak evimiz aynısını yapsam hakkım yollu dedikodusu çıkmadığı mı kalırdı utanmadan bana sen otur ben gezecem mi demediği kalırdı?Allah neden böyleleri ile imtihan eder bizi.bana der bide komik olan bebeğimiz olunca düzelir diyor.canı düzelmek istemeyene el kadar bebe napsın.Allah ıslah etsin kocanı.iyi bir sopayı hakediyor bizimkiler.
Bencede zaten geldi bisuru kavga ettim cektim gidiyodum kolumdan tuttu beni zorla eve getirdi kapiyida bi guzel ustume kilitledi. Sora ozur diledi bidaha yapmicam dedi ama kirginim hala

Bu erkekler bence bizimle evlenip hayatimizi karartcaklarina, arkadaslariyla evlenip onlarin hayatini karartsinlar:) ne diyemki bacim kelin merhemi olsa demisler.. valla onceden pazarligjnj yap.. lohusalikta moralimi boxma, 1001 aciyla dogurcam zaten dikisler vs bide seni cekemem de:)
Iste olsa sıkinti olmazda.nede olsa iste die avutuyom kendimi ama izinli oldugu gunleri hep arkadaslariyla geciriyo :(

Annesinin yanındasın tek değilsin diye salmıştır iyice.Yapış kız yakasına:)Doğurdum doğurucam bu kadar tek bırakma de.

Ben olsam çıkar kendim gezerdim.Çok severim tek başıma yürümeyi,sağa sola gitmeyi.Kendini dinliyor insan mis valla.
Aynen oyle vala annesine geldimizde benimki dahada bi kuduruyor nede olsa basimda birileri var akli bnde kalmiyo :) tek basima sıkıliyorm bn disarda bide annesinin yasadigi yeri pek bilmiyorim gezmeyi cikmak kolayda evi bulamam sonra :) ohh ne guzel olur ozmanda yaa bnde bulamadim ayagina evime giderdim

Tak kulağına müziğini istediğin gibi bol bol yürü temiz havada ne yapacaksın kocanı salla. Sezeryan olsan dahi yürüyüş kendine de bebeğine de sağlık açısından yatırımdır.
Vala cok yuruyom ben disari cikmasam dahi evin icindede uyuyana kadar dolasiyorum :) insallah gorurum faydasini.muzige gelince esime sinirli oldugumda acikli sarkilar dinliyorim dahada bi depresyona giriyorum

Kız doğuma bi hafta kalmış senin dert ettiğin şeye bak :)) Şimdilik bi kenara bırak bu sorunları. Bebek geldiğinde neler olacak? Kime benzeyecek? Uslu mu olacak haylaz mı? Sesi nasıl çıkacak? İlk hangi kıyafeti giyecek? Evdeki ilk gece kaç defa ağlayacak? Bunları düşün.

Sağlıklı doğumlar dilerim. Kocanın da bebeğin gelişiyle birlikte tam bir aile olmanız için daha çok çaba sarfetmesi dileğiyle..

Kız doğuma bi hafta kalmış senin dert ettiğin şeye bak :)) Şimdilik bi kenara bırak bu sorunları. Bebek geldiğinde neler olacak? Kime benzeyecek? Uslu mu olacak haylaz mı? Sesi nasıl çıkacak? İlk hangi kıyafeti giyecek? Evdeki ilk gece kaç defa ağlayacak? Bunları düşün.

Sağlıklı doğumlar dilerim. Kocanın da bebeğin gelişiyle birlikte tam bir aile olmanız için daha çok çaba sarfetmesi dileğiyle..
Amin :) napim ya sıkıliyom bnde oyuzden disari cikmak istiyorum

Back
X