Kendimi çok yanlız hissediyorum

Dursuneeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
338
82
18
Merhabalar evliyim ve 1yaşında kızım var ama çok yanlız hissediyorum kendimi 3gündür başka şehire gelin geldim nedense çok isteksiz hissediyorum kendimi, sürekli ağlıyorum, yapayanlız hissediyorum eşim bile iyi gelmiyor sürekli uyumak istiyorum, kimsem yokmuş gibi geliyor neden böyleyim nasıl geçer yardım edermisiniz?

Merhabalar evliyim ve 1yaşında kızım var ama çok yanlız hissediyorum kendimi 3gündür başka şehire gelin geldim nedense çok isteksiz hissediyorum kendimi, sürekli ağlıyorum, yapayanlız hissediyorum eşim bile iyi gelmiyor sürekli uyumak istiyorum, kimsem yokmuş gibi geliyor neden böyleyim nasıl geçer yardım edermisiniz?

Ama neden sizi bu duruma getiren şey ne ?

Geçen sefer de çocuğumu kıskanıyorum benden başkasına gitmesin vb. diyordunuz.
Bir uğraşı bulun kendinize, günlük yürüyüşlere çıkın vb. Boşluktan saracak yer arıyorsunuz gibi geldi bana.

Olur arada öyle.
Biraz kafa dinlemek için ailenizin yanıma gitmeyi deneyin?
Kafanız dağılır.
Bende farklı yere gelin geldim. Akraba,arkadaş vs yok.sıkılınca gidiyorum kızımla.

Kendinize bir meşgale bulun. Böyle böyle psikolojiniz bozulur, ki bozulmuşta...

Genelde bu tarz bunalımları hazır olmadan düzen kurmaya çalışan insanlar yaşıyor. 17 yasında evlenmişsiniz. Çocuk olmuş. Biraz daha büyütün ve kendiniz için bir düzen kurun. Eğitim, kariyer, hobi, sosyal yardımlaşma platformları olabilir.

Yoksa ara ara bu bunalımlara hep girersiniz

yaşınız çok küçük ve sorumluluklarınız fazla bence bu yüzden, evlilik, çocuk, başka şehir, yalnızlık...böyle hissetmeniz normal bunalmışsınız...bence bir hobi edinin kendinize

Hayat çok güzel
Yalnızken bile tadını çıkarabilirsiniz
Sizin bir de yavrunuz var oysa ki, yalnız değilsiniz
Giyin yavrunu da giydir parka gidin, hava almak bile çok iyi gelir
Hep dört duvar arasında stres yaparsınız, çocuğunuza da yansıtırsınız
Yapmayın, hayatınızı güzelleştirmeye bakın.

Back
X