Kendimi çok yanlız hissediyorum

Hiç isteğim yok , sürekli uyumak istiyorum
Depresyon olabilir..bendede olmuştu bir yıla yakın tedavi gördüm tabi ilaç tek başına yeterli değil istemen lazım.Daha önceden vardır belkide başka bir yerde arkadaşsız tek kalınca gün yüzüne çıkmış olabilir.Bence bir doktora git ben çok faydasını gördüm.Böyle durumlarda kurs,gezme vs gibi şeyler pek faydalı olmuyor biriyle içsel olarak (psikolog)konuşman lazım.

kimse yoksa kızınız var eşiniz var. eşim bile iyi gelmiyor demişsiniz, madem öyle kızınız var. evin içinde 1 yaşında dünyalar tatlısı bir çocuk. insan onunla bile zamanın nasıl geçtiğini anlamaz. çeşitli oyunlar oynayın evin içinde ya da havalar güzelleşti artık, alın onu yakınlarınızda bir parka çıkarın. park yoksa biraz yürüyün gezdirin dönün. facebookta çocuk güzel anne çocuk sayfaları var, oralardan etkinlikler bakın evde yapabileceğiniz.

Hiç isteğim yok , sürekli uyumak istiyorum
bunu şimdi okudum. bir arkadaşın dediği gibi depresyon başlangıcı olabilir. o zaman bir psikiyatra gitmeniz çok yerinde olur. tek başına üstesinden gelemeyebilirsiniz. çocuğunuzun da size ihtiyacı var. bence bir an evvel gidin.

Depresyon olabilir..bendede olmuştu bir yıla yakın tedavi gördüm tabi ilaç tek başına yeterli değil istemen lazım.Daha önceden vardır belkide başka bir yerde arkadaşsız tek kalınca gün yüzüne çıkmış olabilir.Bence bir doktora git ben çok faydasını gördüm.Böyle durumlarda kurs,gezme vs gibi şeyler pek faydalı olmuyor biriyle içsel olarak (psikolog)konuşman lazım.
Çok teşekkür ederimm sağolun desteğiniz için,

Merhabalar evliyim ve 1yaşında kızım var ama çok yanlız hissediyorum kendimi 3gündür başka şehire gelin geldim nedense çok isteksiz hissediyorum kendimi, sürekli ağlıyorum, yapayanlız hissediyorum eşim bile iyi gelmiyor sürekli uyumak istiyorum, kimsem yokmuş gibi geliyor neden böyleyim nasıl geçer yardım edermisiniz?
Depresyona girmişsin sen.

Ailenden uzaktaysan arkadaşın yoksa normal bebeğinle güzel zaman geçir dışarı çık park avm hem cocuk da açılır sende

Back
X