kendimi çoook kötü hissediyorum

merakli melahat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
2
0
1
33
merhaba kızlar

ben yeni üye oldum buraya, genelde okuyucu olarak takılırdım şimdi üye oldum çünkü bir sorunum var. ilk olarak eşim ve ben ateist ve oldukça geniş insanlarız, birbirimizi çokta seviyoruz.

benim eşime söylemediğim bi konu var o da küçüklüğümden beri nereden geldiğini anlayamadığım threesome dedikleri üçlü ilişkiye olan merakım. hep aklımı kurcalıyor, söylemek istiyorum ona ama daha açılamadım da. ne yapmalıyım bilmiyorum, sussam kafamdan çıkmayacak, konuşsam ne olur bilmiyorum.

Ayy yani bi seneryo olur bir entrika bir oyunlar

Fake konunun da bir adabı uslubu var, böyle yavan yavan olmaz hiç hoş değil cıks beğenmedim

Ataist olduğun için çok normal böyle şeyler hissetmen şeytanın bol olur zaten kocanda bişey demez korkma cesaretli ol ( tövbe tövbe)

Madem ortalığı karıştırmak istiyorsun donelerin sağlam olsun da biz de ayıkana kadar kaynatalım ortamı değil mi ,ama yok.
İnsanda ağız dadıynan geyik çevirme hevesi bile bırakmıyorlar.ateistlikle ne alaka genişlik,Allah korkusuyla yanıp tutuşuyor ki işi oraya bağlamış.Çok banal.Ve her zamanki gibi aklıma yine bir karikatür geldi

Eklentiler

• ttt.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 145
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…