- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi merakli melahat
-
Geyik çevirecek potansiyeli bile yok ki, fakeliğin de eskiden usulu vardı.Ben çağırmaya bile gerek görmedim
sussam gönül razı değil,konuşsam ne faydamerhaba kızlar
ben yeni üye oldum buraya, genelde okuyucu olarak takılırdım şimdi üye oldum çünkü bir sorunum var. ilk olarak eşim ve ben ateist ve oldukça geniş insanlarız, birbirimizi çokta seviyoruz.
benim eşime söylemediğim bi konu var o da küçüklüğümden beri nereden geldiğini anlayamadığım threesome dedikleri üçlü ilişkiye olan merakım. hep aklımı kurcalıyor, söylemek istiyorum ona ama daha açılamadım da. ne yapmalıyım bilmiyorum, sussam kafamdan çıkmayacak, konuşsam ne olur bilmiyorum.
zeholll senin öss snavın ne oldu..kazandın mı..ben işletme fakültesini bitirdim..iş hayatına atıldım..ama bu iş bana çok stresli geldi... 12 sene sonra tekrar üniv.sınavına giresim var..marmara üniv türkçe veya antalya uluslararası üniv de okumak istiyorum..onca seneden sonrs yapabilir miyim..dersanesiz bilmiyorumBenim soyleyeceklerim bu kadar harun abi.
İlişki durumuna karmaşık bir ilişkim var yazmış
Günaydın ekşici ya da incici sabah sabah seni görmek ne güzel diyemicem
Ne zaman kaybı,israfısınız çocuğum ya...noldu mutlu mu oldun şimdi
Dimi yav,biraz aşk ,biraz nefret,azıcık şiddet,ajitasyon,entrika,aldatma,'oldukça genişiz, birbirimizi de çok seviyoruz'benim bu kadar çok zamanım olacak varyaa fake konunun babasını açıp forumu birbirine katardım
Valla bir ara inci sözlükten veletler ortaljkta top koşturuyordu saçma sapan konular açıyorlardı bu da onlardan biri gibiEkşiciler, inciciler bu kadar düştü mü ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?