Son 2 haftadır kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Önce iç sıkıntısından saçımı değiştirdim ve aynaya bakınca kendim gibi gelmedi bana. Yabancı gibi. Ağladım 2 gün boyunca. Sonra sürekli kendimi mutsuz hissettim. Hiçbir sebep yokken ortada sürekli mutsuzdum. Sevgilimle beraberiz mesela onu her şeyden çok seviyorum o da beni. Ama az sonra ayrılıcaz ben eve dönücem diye hüngür hüngür ağlamak istiyorum. sevgilim benden sıkılıcak ayrılıcaz napıcam ben diyip yine ağlıyorum saatlerce. Sadece sevgilim konusunda da değil. Bi an çok mutluyum mesela ardından hemen yine o mutsuz ağlamaklı halime geri dönüyorum. Eskiden bir şeyler için heyecanlanırdım süslenirdim güzel olduğumu düşünürdüm. İnanın o bile boş geliyor zaten kendimi de eskisi gibi asla beğenmiyorum. Bıraksalar evden çıkmam okul dersler vs olmasa. Önceden de böyle ara ara napıcağını bilmeme titreme iç sıkıntısı yerinde duramama gibi şeyler yaşardım herkese anlatırdım ama kimse anlamazdı beni. Bu sefer daha değişik bi durum. İçimdeki o his asla geçmiyo. Her şeyi aşırı takıyorum bıktım artık bu mutsuzluktan. Sizce benim sorunum ne aranızda buna benzer şeyler yaşayan var mı? Artık gerçekten kurtulmak istiyorum bu ruh halinden