• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi deersiz hissediyorum

canı bence kendini değersiz görme lütfen....
Şimdi eşin bence muhtemelen şöyle düşünüyor. Nasıl lsa gidecek yeri yok bana mecbur...
Ama bu durmu sen hisettirmişsindir.. Yeri geldiğinde kapıyı vurup gidebileceğini bile sana böyle davramazdı kanaatimce...
Sende ona mecurmuşsun izleniminden kurtul lütfen. Ona olan sevgi mi yoksa sırf gideceğin yerin olmadığından mecburiyet mi bunu iyi ayırt et...
Kendine güven..
eğer gerçekten seviyorsan savaş....

bütün amacımda o ya zaten sevgi

yani bunun cozumu iki yolla olabilir ancak
sevdiginizi alir sevgili ikenki gittiginiz yerlere goturur orda birbirinizi sevdiginiz gunleri hatirlatir guzel bir gun gecirirsiniz.. ardindan da meseleleri halletmeye cabalarsiniz..
ya da gecmise sunger cekip hicbirsey olmamis gibi davranirsiniz.. siz sebepsiz yere mutlu olup iyi davranirsaniz meselelerde gerinizde kalir..
diceksiniz ki neden fedakarlik yapan yipranan taraf ben oluyorum? sevgi emek gerektirir derim ben de.. herkesin de sevgisi icin gosterecegi emek farklidir.. eger isterseniz emek verirsiniz..

yani bunun cozumu iki yolla olabilir ancak
sevdiginizi alir sevgili ikenki gittiginiz yerlere goturur orda birbirinizi sevdiginiz gunleri hatirlatir guzel bir gun gecirirsiniz.. ardindan da meseleleri halletmeye cabalarsiniz..
ya da gecmise sunger cekip hicbirsey olmamis gibi davranirsiniz.. siz sebepsiz yere mutlu olup iyi davranirsaniz meselelerde gerinizde kalir..
diceksiniz ki neden fedakarlik yapan yipranan taraf ben oluyorum? sevgi emek gerektirir derim ben de.. herkesin de sevgisi icin gosterecegi emek farklidir.. eger isterseniz emek verirsiniz..

bilmiyorum evlimisiniz değilmisiniz ama düşünün değer veriyorsunuz bir şeylere özeniyorsunuz hadi oraya buraya gidelim diyorsunuz konuşup konuşup duruyorsunuz ve aldıgınız cevap ne oluyor bazen ne işim var orda oluyor .. benim hala gösterdiğim gösterebiliceğim heyecanı o göstermiyor ilgilenmiyor siz bu durumda napardınız ?
ilk yüzünüz asılıyor sorası malum

Benden minik bir tavsiye sana canım:meselelere sünger çekmek sadece yaşanacak sıkıntıyı biraz daha ötelemek demektir.Anladığım kadarıyla eşin duygularını sana çok yansıtmıyor ya da belli etmek istemiyor.Bazı insanlar böyle karaktere sahip olabiliyorlar.:uhm:Sen sabırla onu açmaya çalışacaksın.Benimde evlilik sürem seninki kadar.Zaman zaman herkes iletişim sıkıntısı çeker.Hele ikinizde evdeyseniz eşin zaten zorlu bir süreçten geçiyordur.Biraz kendi haline bırakvereliniortak Birde ona duygularını anlatan bir mektup yaz.İncitmedenhep sevgi dilini kullanarak nişanlılık döneminde yaşadığınız mutlu günlerden örnek vererek özlediklerini anlat.Arada da onu sevmekten hiç bıkmayacağını falan yazkaydirigubbakcemile5 Emin ol eşin yumuşayacaktır...
Rabbim muhabbetinizi arttırsın....:Saruboceq: opuyorumnanaktan

bilmiyorum evlimisiniz değilmisiniz ama düşünün değer veriyorsunuz bir şeylere özeniyorsunuz hadi oraya buraya gidelim diyorsunuz konuşup konuşup duruyorsunuz ve aldıgınız cevap ne oluyor bazen ne işim var orda oluyor .. benim hala gösterdiğim gösterebiliceğim heyecanı o göstermiyor ilgilenmiyor siz bu durumda napardınız ?
ilk yüzünüz asılıyor sorası malum
tabikide çok kötü bir durum ben şahsen katlanamazdım bu duruma her seferinde hap fdakarlık yapan ben olmam canım eşinin sevgisi bitmiş olabilirmi? yani bu durum benim aklıma bunu getirdi daha 1 yıllık evlisiniz böyle olmamalı çok çok erken

canım gerçekten okuyunca çok üzüldüm ama yani 1 yıl 3 ayda nasıl hemen her şeyi tükettiniz yoksa sevmeden mi evlendiniz apar topar ya da bu mesafeyi açan sebepler mi var.

Benden minik bir tavsiye sana canım:meselelere sünger çekmek sadece yaşanacak sıkıntıyı biraz daha ötelemek demektir.Anladığım kadarıyla eşin duygularını sana çok yansıtmıyor ya da belli etmek istemiyor.Bazı insanlar böyle karaktere sahip olabiliyorlar.:uhm:Sen sabırla onu açmaya çalışacaksın.Benimde evlilik sürem seninki kadar.Zaman zaman herkes iletişim sıkıntısı çeker.Hele ikinizde evdeyseniz eşin zaten zorlu bir süreçten geçiyordur.Biraz kendi haline bırakvereliniortak Birde ona duygularını anlatan bir mektup yaz.İncitmedenhep sevgi dilini kullanarak nişanlılık döneminde yaşadığınız mutlu günlerden örnek vererek özlediklerini anlat.Arada da onu sevmekten hiç bıkmayacağını falan yazkaydirigubbakcemile5 Emin ol eşin yumuşayacaktır...
Rabbim muhabbetinizi arttırsın....:Saruboceq: opuyorumnanaktan

yapmadım mı sanıyorsun biz konuşamadıgımız için hep mektup yazardım evet işe yarıyor yumuşuyor anlıyor ne demek istediğimi ama bir yere kadar bende insanım insan öyle dönemlere geliyorki bir öpücük bile yetiyor bazen ama artık oda yok bizde .. . bugun biraz rahatsızdım dönüpte bakmadı bile ..
kendi haline bırakıyorum o konuşmazsa bende konuşmuyorum komple unutoyor beni ..
ben kaybetmek istemiyorum onu mafoldumben ama ne yapsam onu bi güldüremedim

tabikide çok kötü bir durum ben şahsen katlanamazdım bu duruma her seferinde hap fdakarlık yapan ben olmam canım eşinin sevgisi bitmiş olabilirmi? yani bu durum benim aklıma bunu getirdi daha 1 yıllık evlisiniz böyle olmamalı çok çok erken

bilmiyorum kabullenmek istemiyorum ama maalesef böyle gözüküyor :(

yaaa bu çok üzücü :(
acaba üstüne mi gıdıyorsun bazı konularda? işi olmadığı ıçın şu anda belkı streslı ve yetersız hıssedıyordur. ya da akıl veren bırı mı var kı? eşini şımartma vs. diye....

yaaa bu çok üzücü :(
acaba üstüne mi gıdıyorsun bazı konularda? işi olmadığı ıçın şu anda belkı streslı ve yetersız hıssedıyordur. ya da akıl veren bırı mı var kİ? eşini şımartma vs. diye....

sanmıyorum akıl alıcak yapısı yok

kızlar şimdi eşimin bir şeyini buldum sizce bu ne olabilir .. bir sitede duvara yazı yazmış kadın .. tanımıyorum kendisini ..
abla posizyonunda olabilir ama son satırları aklımı çok karıştırdı

ben çok aradım ama ulaşamadım sana cep numaran değişmiş evi de tam olarak bilmediğimden kusura bakma yani sen istesen ulaşırdın ama neyse sağlık olsun burda seni bulmak ve resimlerini de olsa görmek güzel....

siz bundan ne anlardınız ? son satırları ne alaka resim görünce nolmuş ki
eşim adına konuştum az önce herşey normal abla posizyonu var sanki ama o yazı aklımı karıştırdı
sizce bu kadın eski kırıkları fln olabilirmi

seni çok iyi anlıyorum.. her yağmurun altından bir güneş doğarmış umudunu kaybetme nolur :(

Ben hala sizin ikinizarasındaki sorunun ne olduğunu tam olarak anlamadım...
Seviyor sevmiyor kavgası yaptık demişsin. de bu kavga durup dururken çıkmadı heralde ne oldu da böyle bir kavga çıktı..
Hep sonuçları anlatmışsın, sevbeplerden bahsetmemişsin hiç....
Eşin işsiz se maddi sıkıntılar çekiyorsunuzdur, o yüzden oraya buraya gideli dediğinde ne işim var orda demiş olabilir, ama bunu daha güzel dile getirebilirdi...
Ama dediğim gibi ben hala sizden sorun şu diye bişey okumadım...ıletişim kouk da neden kopuk ne zaman koptu niye koptu bunları açıklamamışsınız....

Sizinde bizim gibi evet iletişim sorununuz var sanırım. Otrup bi güzel ne var ne yok konuşmanız gerekiyor. Evde kimse yokken veya en iyisi arabayı sessiz bir köşeye çekip orada güzelce konuşmak olabilir
(gerçi sana söylüyorum ama kelin ilacı olsa:(( )
Umarım kısa zamanda düzelir halledersiniz.

kızlar şimdi eşimin bir şeyini buldum sizce bu ne olabilir .. bir sitede duvara yazı yazmış kadın .. tanımıyorum kendisini ..
abla posizyonunda olabilir ama son satırları aklımı çok karıştırdı

ben çok aradım ama ulaşamadım sana cep numaran değişmiş evi de tam olarak bilmediğimden kusura bakma yani sen istesen ulaşırdın ama neyse sağlık olsun burda seni bulmak ve resimlerini de olsa görmek güzel....

siz bundan ne anlardınız ? son satırları ne alaka resim görünce nolmuş ki
eşim adına konuştum az önce herşey normal abla posizyonu var sanki ama o yazı aklımı karıştırdı
sizce bu kadın eski kırıkları fln olabilirmi

canım bence evet abla veyaa eski bi arkadası olabilir. Eski sev. evide tam olarak bilmiyorum demez. Bilse napıcakki evi zaten yanii.

Back
X