Vallahi hayatım devir o kadar bozuk o kadar bozuk ki .. tüketim çağındayız ilişkiler de bir o kadar hızlı tüketiliyor maalesef .. Şimdi sen bu adamlarla beraber olsan yine terk edilceksin o yüzden bir takım asalaklardan kurtulduğuna gerçekten sevin..!! Günümüzde erkekler ilişkilerini hiçbir özen ilgi göstermiyor.. eskiden daha centilmenmiş erkek.. Ama sana bir şey diyim mi erkekleri bu hale getiren yine kadınlar.!! gidiyorlar bu erkek müsvettelerine para yediriyorlar ilk günden yatak muhabbetine giriyorlar sonra adamlar oluşuyor tabi kolaya ..!! Eskiden kadını ikna etmek için havada 40 Takla atarlarmış.. Her yeri gezdirir seyahatlere çıkarır ..Kapıdan alır kapısına bırakır,alışverişler yaptırır ve kadına da 1 kuruş harcatmazlarmış ..! günümüzde böyle erkek kalmadı pek fazla olanları da kapmışlardır..Yaşım 30 bu zamana kadar çok fazla ilişki deneyimim oldu deneyimlerinden hareketle konuşuyorum... günümüzde erkeklerin çoğu gerçekten bu senin bahsettiğin tarzda sebebi de belli.!!Selam kızlar
Hemen konuya giriyorum.Mesele şu son zamanlarda konustugum erkekler bana hep cinsel amaçlı yaklasiyorlar.Cinsellige tabu gozuyle bakan biri degilim ama bu yapilan muamele cok gücüme gidiyor.Sanki sadece et parcasiyim.
Ben sevmeden sevisilmez dusuncesinde olarak bir kadinim.Buraya bi konu acmistim ekildim diye o adam beni ayni gece arayip gecerli mazaretini söyleyip cok özür dilemisti barismistik.Daha sonra benim evimin oralara kadar geldi gorustuk.Bulusmadan sonra sinemaya davet etti ama ben kabul etmedim.İlk buluşmada öpmeye yeltenmisti sinemada ne yapmaya calisir kim bilir deyip reddettim.Kendisi de rahat duramayacagini ima etti zaten yani kendi kurgum degil.Peki deyip bir daha bana yazmadi 2 gun boyunca instagrama foto atti ama bana yazmadi bende sonra her yerden engelledim.
Yani adam başka bi yere davet edipte tanımaya çalışmadı.Bulusmada beni fiziken beğendiğini soyledi.Ya da begenmedi isinamadi bunlar önemli değil yasadigim bu değersizlik hissi beni çok üzdü.Sadece cinsel obje gözüyle bakılmak bi kalbimin oldugunun unutulması agrima gitti.
İyi ki kurtulmuşun sevin diceksiniz biliyorum ama değersizlik hissi insani yerle bir ediyor.Lütfen birseyler yazin ya valla agliyorum.
Edit: o adam icin aglamiyorum sakin burdan vurmayin.
Gerçekten komik mi yani burda üzülüp konu açıyoruz dertlesmek icin sinemada tabiki tutupta tecavuz etmicek ama olayların nereye gidebileceğini tahmin ettigim ve kendisi de rahat durmayacagini ima ettiği icin reddetimSinemada kim bilir ne yapmaya calisirdan sonrasini okuyamadim gulmekten.
Evet cok komik. Sinemada ne yapabilir adam en fazla elini omuzunuza mi atar. Gelip oper mi. Ne yapabilir yani de rahat durmaz deyip red ettiniz.Gerçekten komik mi yani burda üzülüp konu açıyoruz dertlesmek icin sinemada tabiki tutupta tecavuz etmicek ama olayların nereye gidebileceğini tahmin ettigim ve kendisi de rahat durmayacagini ima ettiği icin reddetim
Bence siz fazla deneyimsizsiniz oturmuş orada bol keseden atıyorsunuzEvet cok komik. Sinemada ne yapabilir adam en fazla elini omuzunuza mi atar. Gelip oper mi. Ne yapabilir yani de rahat durmaz deyip red ettiniz.
Etrafinizda ki insanlarin size surekli cinsel amacla yaklastigini dusunmuyorum. Bence siz cok art niyetlisiniz.
Valla sayini bile hatırlamadığım kadar flortum oldu. Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz.Bence siz fazla deneyimsizsiniz oturmuş orada bol keseden atıyorsunuz
Kendisi dedi rahat durmam göğüslerine elleyebilirim dedi umarim bu sizin icin tatmin edici bir cevap olmustur.Ayriyeten hakkimda zerre bilgi sahibi olmayıp benim art niyetli oldugumu soylemeniz de komik.Bir kadin kendisine hangi amacla yaklaşıldığını cok iyi hisseder cinsellik benim icin tabu degil ama ciğeri bes para etmez abazalara da kendimi kullandirtmam.Evet cok komik. Sinemada ne yapabilir adam en fazla elini omuzunuza mi atar. Gelip oper mi. Ne yapabilir yani de rahat durmaz deyip red ettiniz.
Etrafinizda ki insanlarin size surekli cinsel amacla yaklastigini dusunmuyorum. Bence siz cok art niyetlisiniz.
Sinemada cinsel ilişkiye girenler bile varmışKendisi dedi rahat durmam göğüslerine elleyebilirim dedi umarim bu sizin icin tatmin edici bir cevap olmustur.Ayriyeten hakkimda zerre bilgi sahibi olmayıp benim art niyetli oldugumu soylemeniz de komik.Bir kadin kendisine hangi amacla yaklaşıldığını cok iyi hisseder cinsellik benim icin tabu degil ama ciğeri bes para etmez abazalara da kendimi kullandirtmam.
Orası öyle canim benim arkadaslarimdan biri sevgilisine sinemada oral seks yapmisti.Sadece omuz atmakla kalsa bu isler keske ama anlatamiyoruz.Sinemada cinsel ilişkiye girenler bile varmışYeterki zıvanadan çıkmış olsun
Boşuna mı en arkalar fullleniyorOrası öyle canim benim arkadaslarimdan biri sevgilisine sinemada oral seks yapmisti.Sadece omuz atmakla kalsa bu isler keske ama anlatamiyoruz.
Cigeri 5 para etmez abazalarla isiniz ne. Ne diye ozrunu kabul edip barisiyorsunuz. Etrafimda hic cigeri 5 para etmez abaza yok benim. Oyle insanlari bulundurmuyorum.Kendisi dedi rahat durmam göğüslerine elleyebilirim dedi umarim bu sizin icin tatmin edici bir cevap olmustur.Ayriyeten hakkimda zerre bilgi sahibi olmayıp benim art niyetli oldugumu soylemeniz de komik.Bir kadin kendisine hangi amacla yaklaşıldığını cok iyi hisseder cinsellik benim icin tabu degil ama ciğeri bes para etmez abazalara da kendimi kullandirtmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?