• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi değersiz hissediyorum

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
551
Puanlar
53
Arkadaşlar 4 yıllık evliyim eşim iyi biri işinde gücünde borçlarımız var ödüyoruz biraz sıkışarak ama iyiyiz arada bir tartışmalarımız olsada benim eşim aile apartmanın da oturmak istemeyip ev almak istedi çünkü ailesi çok çirkef değişik insanlar babası hariç benim aileme yakın bir ev aldık.. Neyse eşim ailesi eltim görümcem kayınvalidem hep tuhaftı beni ayırdılar rbir oldular eşimin yanında yakın davrandılar bende hepsiyle artık mesafe koydum arama.. Ailemde yakınımda oturuyordu taşıdılar başka yere anlicanız evladım eşimden başka kimsem yok yanımda şuan ve çok sıkılıyorum çalışmak istiyorum iş yok iş olsa çocuğuma kaynanam bakmaz baksa laf eder oğlumu kreşe vermek istiyorum pandemi var bütün gün evi temizle otur çocukla ilgilen başka yaptığı m bir şey yok ailemin yanındayduum yeni geldim yani sizce ben ne yapabilirim sıkılmamak için bir şeyler yapmak istiyorum

😒😒😒 Bende aynıyım.. Ama sıkılmak için değil güne mutlu olmak için başlıyorum ve ööyle geçiyor günüm

Biraz çocuğunu büyüt bir is bakarsin
Bunlar insanı mutsuz edecek şeyler degil

Ben de instada görüyordum ev hanimi olup çocuguyla ilgilenen arkadaslarimi ha bire cocuk yediriyo bi yemekler yapiyo masa hazirliyo avmye gidiyo diyodum sıkılmıyorlar mi hic her gun ayni seyler sıkılıyorlarmis demek ki

Ayni durumdan muzdaribim🙄 bi cocugumvar ikinciye hamileyim dogum.iznine ayrildim daha 1 hafta oldu ve ben felaket sikildim. Ev isi hemen bitiyor tv telefon bir yere kadar komsum.falanda yok oyle calistigim icin pek samimi olamadim kimseyle dogumdan sonrada bebegi birakip calisamayacagim evde ne yaparim die kara kara dusunuyoru.m tamda pandemiye denk geldi biyerede cikilmiyor😣

Hobi edinin örgü falan örün. Gunluk 50 sayfa kitap okuyun mesela

Meditasyon yap yogaya başla ve kitap oku.
Derdin yok dert yaratma şükret.

Back
X