Yurtdisina tasindigimda benden birkac ay sonra yanima gelecek olan eski erkek arkadasim butun planlarini benden habersiz iptal etmis ve ben bunu ortak arkadasimizdan sans eseri ogrendim, bana hala gelecegim diyordu. Sonra yuzlestigimde 'Kizarsin diye soylemedim vazgectigimi' dedi. Cunku baskasindan ogrenince hic kizmayacagim?? Cok kotu ayrildik. Butun planlarimiz birdi, ben bir anda dunyanin obur ucunda yapayalniz kalmis, kandirilmanin acisiyla basa cikmaya calisiyordum.
Bu ayriliktan 6 ay sonra -hayatima bir daha kimseyi almayacagima eminken- esimle tanistim. Butun ezberim bozuldu. Tanistiktan 6 ay sonra evliydik. Simdi diyorum ki bu olay benim esimle tanismam icin gerceklesmis. Hayatta her seyin bir sebebi var, iyi ki gelmekten vazgecmis eski sevgilim olacak kisi. Ben nisanlandigimda ortak bir arkadasimiz ona baska bir konuda konusmak icin mesaj atmis. Sanmis ki ben yazdirdim, unutamadi dimi of pof sanki sonsuza kadar beraber olacaktik demis. Arkadasimiz da 'Sen ne diyorsun kiz evleniyor yakinda, senin yasini mi tutacakti' demis. Inanamamis, nikah fotograflarini gorunce depresyona girmis herkese beni nasil bu kadar cabuk unutur da evlenir ben ona geri donecektim diye aglamis... :)) Uzuldum haline desem yalan olur. Bazilarina mustehak.
Demem o ki hayatiniza girmis olan ve girecek olan herkesin bir sebebi var. Hayatiniza hic ummadiginiz anda hic ummadiginiz biri girebilir ve bu yasadiklarimin sebebi oymus dersiniz. Umitsizlik icin cok erken.