• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi değersiz hissediyorum

hayalleriolankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
791
761
53
Kendimi değersiz hissediyorum. Kimse beni sevmez gibi artık. Yakın zaman önce terkedildim galiba ondan.
zaten ben genelde terkediliyorum yada gitmem için elimden geleni yapıyolar. Kimseye güvenim kalmadı. Bana instagram dmden yazan erkekleri engelliyorum çünkü biliyorum ki onlar da aynısını yapıcak. Yaşım daha genç ama evlenebiliceğimi düşünmüyorum çünkü gerçekten seven kimse kalmamıs sanki. Bilmiyorum.. yeniden aşık olamazmışım gibi bi his. Yalnızlık hoşuma gitmedide değilhani ama son ilişkimde çok kötü terkedildiğim için sanırım yeniden beni birinin sevmesini istiyorum iyileşmek için.. sizde böyle hissettiğiniz zamanlar oldumu?

Şunu biliyorum kendini sevmezsen yalnız başına mutlu olmayı öğrenmezsen hep mutsuz olacaksınz birileri olsa ne olur olmasa ne olur insanlar gelir ve gider insanlar birlikte olur yada ayrılır kesin diyemezsinki bu beni terketmez bu beni mutsuz etmez herşey böyle gelir böyle gider tek başına mutlu olmayı öğren erkekleri merkezine koyma tek gereken bu emin ol tek başınada mutlu olabilir insan

Şunu biliyorum kendini sevmezsen yalnız başına mutlu olmayı öğrenmezsen hep mutsuz olacaksınz birileri olsa ne olur olmasa ne olur insanlar gelir ve gider insanlar birlikte olur yada ayrılır kesin diyemezsinki bu beni terketmez bu beni mutsuz etmez herşey böyle gelir böyle gider tek başına mutlu olmayı öğren erkekleri merkezine koyma tek gereken bu emin ol tek başınada mutlu olabilir insan

tek basıma mutluyum tabikide. Ama etrafımdaki arkadaslarımda sürekli bi erkek arkadaş bulma modunda benim suan böyle bi gayem yok çünkü daha malummşahsı unutamadım yeni bi yara alamam. Ama bazende sevilmek istiyor insan ne biliyim..

Yalnız kalmamak adına yanlış kişilere şans veriyor olabilirsiniz.

Sürekli terk edilmenizin sebebi bu olabilir mi? Şimdi bile bir sonraki ilişkiyi düşünüyorsunuz. Hatayı hatayla kapatmayın.Bir süre sakince kalıp düşünün bence.

İleride evlenirim evlenemem oturup bunları mı düşüneceksiniz yaşanacak onca şey varken. Dünyada neler olup bitiyor. Biraz ufkunuzu genişletin. Kendi gözünüzde değeriniz artsın:KK12:

Yurtdisina tasindigimda benden birkac ay sonra yanima gelecek olan eski erkek arkadasim butun planlarini benden habersiz iptal etmis ve ben bunu ortak arkadasimizdan sans eseri ogrendim, bana hala gelecegim diyordu. Sonra yuzlestigimde 'Kizarsin diye soylemedim vazgectigimi' dedi. Cunku baskasindan ogrenince hic kizmayacagim?? Cok kotu ayrildik. Butun planlarimiz birdi, ben bir anda dunyanin obur ucunda yapayalniz kalmis, kandirilmanin acisiyla basa cikmaya calisiyordum.

Bu ayriliktan 6 ay sonra -hayatima bir daha kimseyi almayacagima eminken- esimle tanistim. Butun ezberim bozuldu. Tanistiktan 6 ay sonra evliydik. Simdi diyorum ki bu olay benim esimle tanismam icin gerceklesmis. Hayatta her seyin bir sebebi var, iyi ki gelmekten vazgecmis eski sevgilim olacak kisi. Ben nisanlandigimda ortak bir arkadasimiz ona baska bir konuda konusmak icin mesaj atmis. Sanmis ki ben yazdirdim, unutamadi dimi of pof sanki sonsuza kadar beraber olacaktik demis. Arkadasimiz da 'Sen ne diyorsun kiz evleniyor yakinda, senin yasini mi tutacakti' demis. Inanamamis, nikah fotograflarini gorunce depresyona girmis herkese beni nasil bu kadar cabuk unutur da evlenir ben ona geri donecektim diye aglamis... :)) Uzuldum haline desem yalan olur. Bazilarina mustehak.

Demem o ki hayatiniza girmis olan ve girecek olan herkesin bir sebebi var. Hayatiniza hic ummadiginiz anda hic ummadiginiz biri girebilir ve bu yasadiklarimin sebebi oymus dersiniz. Umitsizlik icin cok erken.

Erkek delisi olmayın yahu.. İlla yabancı bir erkeğin sevgisine mi muhtaçsınız? Kendinizi sevmeyi öğrenin inanın ki başka birinin sevgisine el açmayacaksınız. Sen kendini aşşağılarsan elin oğlu sana aşağılıkmışsın gibi davranır. Erkeklere kul köle olursan değerin 0 olur ilk önce bunu bil. Artık tiksindim erkek milletinden kusasım geliyor.

Yurtdisina tasindigimda benden birkac ay sonra yanima gelecek olan eski erkek arkadasim butun planlarini benden habersiz iptal etmis ve ben bunu ortak arkadasimizdan sans eseri ogrendim, bana hala gelecegim diyordu. Sonra yuzlestigimde 'Kizarsin diye soylemedim vazgectigimi' dedi. Cunku baskasindan ogrenince hic kizmayacagim?? Cok kotu ayrildik. Butun planlarimiz birdi, ben bir anda dunyanin obur ucunda yapayalniz kalmis, kandirilmanin acisiyla basa cikmaya calisiyordum.

Bu ayriliktan 6 ay sonra -hayatima bir daha kimseyi almayacagima eminken- esimle tanistim. Butun ezberim bozuldu. Tanistiktan 6 ay sonra evliydik. Simdi diyorum ki bu olay benim esimle tanismam icin gerceklesmis. Hayatta her seyin bir sebebi var, iyi ki gelmekten vazgecmis eski sevgilim olacak kisi. Ben nisanlandigimda ortak bir arkadasimiz ona baska bir konuda konusmak icin mesaj atmis. Sanmis ki ben yazdirdim, unutamadi dimi of pof sanki sonsuza kadar beraber olacaktik demis. Arkadasimiz da 'Sen ne diyorsun kiz evleniyor yakinda, senin yasini mi tutacakti' demis. Inanamamis, nikah fotograflarini gorunce depresyona girmis herkese beni nasil bu kadar cabuk unutur da evlenir ben ona geri donecektim diye aglamis... :)) Uzuldum haline desem yalan olur. Bazilarina mustehak.

Demem o ki hayatiniza girmis olan ve girecek olan herkesin bir sebebi var. Hayatiniza hic ummadiginiz anda hic ummadiginiz biri girebilir ve bu yasadiklarimin sebebi oymus dersiniz. Umitsizlik icin cok erken.

hikayeniz gerçekten çok güzelmis. Sevindim adınıza.Bende elbetteki bir nedeni var diyorum ama bazende karamsarlık beni ele geçiriyor

Erkek delisi olmayın yahu.. İlla yabancı bir erkeğin sevgisine mi muhtaçsınız? Kendinizi sevmeyi öğrenin inanın ki başka birinin sevgisine el açmayacaksınız. Sen kendini aşşağılarsan elin oğlu sana aşağılıkmışsın gibi davranır. Erkeklere kul köle olursan değerin 0 olur ilk önce bunu bil. Artık tiksindim erkek milletinden kusasım geliyor.
Bende tiksindim son yaşadıklarımdan sonra. Önyargılıda davranmak istemiyorum belkide hayat karşıma doğru birini çıkarır diye ama son ilişkimde güvenim çok kırıldı buda beni karamsarlığa sürüklüyor ama dediğiniz gibi insan kendini sevebilmeli aslında sanırım ben o kısımdanhata yapıyorum

Iliskiye baslayinca kadin veya erkegin kafasına sihirli bir degnek degmiyor ki!Siz iliskisiz de mutsuzsaniz, kendinize bile tahammülünüz yoksa istersen en kral iliskiyi yasa..Yine olmuyor yine olmuyor..Klise ama once kendinizle barışın..Hedefleriniz olsun ama bu koca bulma hefefi olmasin..Isinize yuklenin, evinizde veya bedeninizde degisiklikler yapin..Dolu dolu kendi basiniza mutlu olmayi ogrenin..Bakin bakalim o zaman gelen erkek sizden gitmek istiyor mu ??

Erkek seçimin doğru değil gibi geldi. Dünyadaki bütün erkekler kötü olsa dünyada hergün binlerce nikah kıyılmaz değil mi?

Kendimi değersiz hissediyorum. Kimse beni sevmez gibi artık. Yakın zaman önce terkedildim galiba ondan.
zaten ben genelde terkediliyorum yada gitmem için elimden geleni yapıyolar. Kimseye güvenim kalmadı. Bana instagram dmden yazan erkekleri engelliyorum çünkü biliyorum ki onlar da aynısını yapıcak. Yaşım daha genç ama evlenebiliceğimi düşünmüyorum çünkü gerçekten seven kimse kalmamıs sanki. Bilmiyorum.. yeniden aşık olamazmışım gibi bi his. Yalnızlık hoşuma gitmedide değilhani ama son ilişkimde çok kötü terkedildiğim için sanırım yeniden beni birinin sevmesini istiyorum iyileşmek için.. sizde böyle hissettiğiniz zamanlar oldumu?
Çok yakın zamanda hissettim ama geçti emin ol tekrar sevip tekrar ayrılıp tekrar sevebilecek kadar iyi hissediceksin 😊
Ayrılık olsa da birine duyulan heyecandan kendini mahrum bırakma bence 😀

canım mutsuz olduğun zaman boşluktayken yanlış adamları seçersin...
mutluyken bir ilişkiye başlamayi tercih etmeni tavsiye ederim.🥰

oh be icimin yaglari eridi :D

iyi olmus eski erkek arkadasina. egosu sönmüstür :KK67:

konu sahibi sende degersiz degilsin.
kendi degerini bil. karsina da senin degerini bilen biri cikmamis daha..
gecmise küserek kendine ve gelecegine engel koyma.

Umarım hep mutlu olursunuz🙏 boyle hikayeler motive ediyor insanı. Karamsar olmamak gerekiyor, demek ki herseyin bir zamani var...

Z
Iliskiye baslayinca kadin veya erkegin kafasına sihirli bir degnek degmiyor ki!Siz iliskisiz de mutsuzsaniz, kendinize bile tahammülünüz yoksa istersen en kral iliskiyi yasa..Yine olmuyor yine olmuyor..Klise ama once kendinizle barışın..Hedefleriniz olsun ama bu koca bulma hefefi olmasin..Isinize yuklenin, evinizde veya bedeninizde degisiklikler yapin..Dolu dolu kendi basiniza mutlu olmayi ogrenin..Bakin bakalim o zaman gelen erkek sizden gitmek istiyor mu ??
Zaten baslaıdm diyetteyim. 5kg felan verdim dahada vermeyi düşünüyorum sonrası yüksek lisans yurtdısına gitme gibi hayallerim var tek derdim koca aramak değil ama nedense psikolojimde kötü

oh be icimin yaglari eridi :KK70:

iyi olmus eski erkek arkadasina. egosu sönmüstür :KK67:

konu sahibi sende degersiz degilsin.
kendi degerini bil. karsina da senin degerini bilen biri cikmamis daha..
gecmise küserek kendine ve gelecegine engel koyma.

evet sanırım hala geçmişte takılı kalmamdan. Bian önce geride bırakmam lazım arrık 😞

evet sanırım hala geçmişte takılı kalmamdan. Bian önce geride bırakmam lazım arrık 😞
kendine zaman tani.
bu sürecte kendine odaklan ve seni mutlu edecek konularla ilgilen.
seni yipratan kisilerle de olmadigina sükret huzuru yakala kendine iyi davran.

Çok güvendiğimden oldu ben çok sevdim ve hala bazen ağlıyorum ama herkes yolunda oysaki. Kendime anlam veremiyorum gerçekten

bazen mutsuzluktan besleniyoruz farkinda olmadan da böyle devam ediyor.
kendini iyilestirmek icin baskasina ihtiyac duymak nekadar saglikli olabilir ?
sen tek basina bir bütünsün sadece bunun farkinda degilsin. kendin mutlu olabilirsin.
senin degerini senin yanina gelen belirlemiyor ki giden kisi gittiginde alip götürsün ..
degerli oldugunun farkina var ve kendini sev say.
sonra sendeki degeri gören ve anlayan biri gelir seni bulur kismetinde varsa.
ama yinede hayatini baska bir insan üzerine kurma :)
yine seversin yine asik olursun elbet.. kendini kapatma yeter. güvenmeye de devam et, kendine öncelikle. herseyin bir hayiri var

Back
X