14 yaşında sevgili yapacagina yazım kurallarını öğrenmeye baslasaydin eğer
Ben şuan gözümü ekrana yapistirmamis olacaktım
Ters cevaplara gıcık olurum ama haklisin valla kim kime mesaj atmış kim hangi ara kime gıcık olmuş o arada kim nereye gitmiş hiçbirşey anlamadim14 yaşında sevgili yapacagina yazım kurallarını öğrenmeye baslasaydin eğer
Ben şuan gözümü ekrana yapistirmamis olacaktım
Ters cevaplara gıcık olurum ama haklisin valla kim kime mesaj atmış kim hangi ara kime gıcık olmuş o arada kim nereye gitmiş hiçbirşey anlamadim
En başından yapmam gereken buydu dıkkat edıcem artık tesekkur ederımKonuşmanızda sinir olunacak bir şey söylememişsiniz.
Belki başka bir şeye alınmıştır.
Sevgili iken ailelerle böyle mıçmıç ilişkileri tasvip etmiyorum çünkü yüz göz olunuyor, gerek yok.
Bundan sonra sevmekten öte saygı duyduğunuz biri olsun, mesafeyi nasıl koyarsınız bilmiyorum ama yapmanız gereken bu.
Yengenin kin duyduğunu Nasıl anladın? Ben de yenge yerinde olsam "kızın yaptığına bak Allah akıl fikir versin" diye düşünürdüm.Kin duyan sevgılımın yengesı kusura bakmayın tam anlatamadım
Belkıde bana telefonda cok sagol kızım yerım senı canım gıbı kelımeler kullandı ondan kızmış olabilirKonuşmanızda sinir olunacak bir şey söylememişsiniz.
Belki başka bir şeye alınmıştır.
Sevgili iken ailelerle böyle mıçmıç ilişkileri tasvip etmiyorum çünkü yüz göz olunuyor, gerek yok.
Bundan sonra sevmekten öte saygı duyduğunuz biri olsun, mesafeyi nasıl koyarsınız bilmiyorum ama yapmanız gereken bu.
Düzeltmenizden sonraki yorumum...
Kendisi oradayken 'beni çağır' diyen bir sevgiliye yengesi gıcık olmuş olabilir beni hesaba almıyor diye.
Belkide kayınvalide adayınız güzel güzel anlattı ve kıskandı o kadın.
Bilemeyiz.
Sonuçta o yenge bir gelin ve siz daha gelin değilsiniz.Belkıde bana telefonda cok sagol kızım yerım senı canım gıbı kelımeler kullandı ondan kızmış olabilir
Belkıde bana telefonda cok sagol kızım yerım senı canım gıbı kelımeler kullandı ondan kızmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?