Kendimi değiştirmek istiyorum yoksa intihar edeceğim

Marya21

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
179
23
13
32
Herkese mrb hayırlı geceler kısaca anlatmak istiyorum.Kaynanam kayınpederim misafirliğe bize geldiler. Kayın pederin ehliyet sınavına girecek ve telefondan test çözüyor Türkçe bilmediği için arapça sorular telefondan çözüyor. Eşim le konuşuyorlarken eşim beni çağırdı ve bana telefonunu ver dedi uygulamayı benim telefona indirdi. BANA LAZIM DEDİM günde bir saat ver dedi tm dedim bende. Kaynanama bugün dedim sen kendi telefonuna niye yüklemiyorsun benim canım sıkılır dedi sustu. Eşim sabah 9da işe gidiyor akşam 8e kadar benim canım sıkılıyor telefonu alıyor vermek bilmiyor zırt pırt gel telefonu aç niye kapandı kaynanam da bıyık altından gülüyor bana. Yine birler diyemedim. Eşim isten gelince çok nadir kendi telefonunu veriyor. Oğlundan istemiyor bir telefonu bile bana çok görüyor lar gözleri hep üstüm de. Benim maddi durumum çok düşük evimde televizyon bile yok akşama kadar patlıyorum biri arayınca açamıyor um çocuğum da yok çok saçma gelebilir konu ama benim canımı sıkan kaynanam yaşlı başlı kadın onun canı sıkılıyor muş diye yüklemiyor uygulamayı ne kocası ne eşim birşey demiyor, ben vermeyince kötü oluyorum vermek zorunda mıyım televizyon olsaydı film felan izlerdim çocuk ta yok bir telefonum var zaten bu konuda ne yapmam gerekiyor

öha bu devirde tel insanin özeli... ne düsüncesizler esin ask hayatinizla ilgili birsey yazsa zink diye kalirsin

Tek sorun telefon mu? Anlamadım ki . Herşey güzelmiş sanki Tek dert telefonmuş gibi oldu . Ailece para koyun ortaya da alın madem kayınpedere bi telefon. Nedir bu böyle ..
sizde abuk subuk şeyler için ‘intihar’ düşüncesini aklınızdan çıkarın . Allah bi dert hastalık verir allah korusun anlarsınız hayatın değerini.

Başlığı okuyunca vucudunuzda beğenmediğiniz yerler var oraları değiştirmek istiyorsunuzdur diye düşündüm
Ama başlıkla alakasız bir konu okudum
1.İntihar edecek bir konu değil
2.biraz net olabilirsiniz bende sıkılıyorum deyip telefonu alıp odanıza çekşleblrsinz zorla alacakları yok ya?

Tek sorun telefon mu? Anlamadım ki . Herşey güzelmiş sanki Tek dert telefonmuş gibi oldu . Ailece para koyun ortaya da alın madem kayınpedere bi telefon. Nedir bu böyle ..
sizde abuk subuk şeyler için ‘intihar’ düşüncesini aklınızdan çıkarın . Allah bi dert hastalık verir allah korusun anlarsınız hayatın değerini.
Kayunpederimin telefonu var ama uygulama yüklenmiyor telefonu pahalı marka olmasına rağmen eşim yüklenmiyo dedi

Başlığı okuyunca vucudunuzda beğenmediğiniz yerler var oraları değiştirmek istiyorsunuzdur diye düşündüm
Ama başlıkla alakasız bir konu okudum
1.İntihar edecek bir konu değil
2.biraz net olabilirsiniz bende sıkılıyorum deyip telefonu alıp odanıza çekşleblrsinz zorla alacakları yok ya?
Odamı onlara verdim salonda uyuyorum ben

Telefon sizin özeliniz. Ben olsam vermezdim kim olursa olsun.degisik bir ortammış sizinki,uzun süreli misafirlik sanırım ama buna artık tepkinizi belli edin.ayrica sıkıntını çocuk televizyon telefon biyere kadar giderir sonrasında ne yapmayı düşünüyorsun? Bu ortamda intihar yerine kendin için güzel şeyler yap durumumda yok diyosun git mutlu olabileceğini düşündüğün güzel bi iş bak sonrası gelir.

Kp suriyeli anladığım kadarı ile. Ehliyeti ne yapacak araba mı alacak araba alacak para varsa telefon neden almıyor. Ne hakla senin telefonunda eşin yada bir başkası söz sahibi olur. Hem de kv nin var diyorsun o versin neden demiyorsun eşine. Buraya yazdıklarını eşine söyleyemiyor isen bu nası evlilik

Back
X