Kendimi değiştirmek istiyorum yoksa intihar edeceğim

oyle kv ye ben olsam telefonunu alir icini acar bi iki damla su koyar kapatirim cok pis sinir oldum suan
Ben dedim ki sen de arapça biliyor sun eşinin telefonu da arapça uygulamayı indir sen onun telefonunu al dedim surat asrı yok ben telefonu vermem diyor ben öyle birşey görmedim bilerek mi öyle yapıyor anlamadım ki

Başlığı okuyunca vucudunuzda beğenmediğiniz yerler var oraları değiştirmek istiyorsunuzdur diye düşündüm
Ama başlıkla alakasız bir konu okudum
1.İntihar edecek bir konu değil
2.biraz net olabilirsiniz bende sıkılıyorum deyip telefonu alıp odanıza çekşleblrsinz zorla alacakları yok ya?
Dedim ya saçma gelebilir ama evet gerçekten depresyona girdim

Kp suriyeli anladığım kadarı ile. Ehliyeti ne yapacak araba mı alacak araba alacak para varsa telefon neden almıyor. Ne hakla senin telefonunda eşin yada bir başkası söz sahibi olur. Hem de kv nin var diyorsun o versin neden demiyorsun eşine. Buraya yazdıklarını eşine söyleyemiyor isen bu nası evlilik
Bence sadece kp değil başlık sahibi dahil hepsi suriyeli.

Allah yardımcın olsun... Senin Kayınpeder nereli? Eşin Ne iş yapıyor? Ve Senin aileni merak ettim? Garip geldi bana herşey

Yapacak bisey yok komik gelebilir ama kp sinavi ilk girmede kazansin ve bi daha senin telefona el koymasin

Yine nerden tutsak elde kalan konulardan biri. Öncelikle başlığı ele alalım kendinizi ne yönden değiştirmek istiyorsunuz? Değiştirmek için adım atın çaba gösterin. Sihirli değnek beklemeyin. İntihar düşünecek bir durum yok ortada.
Ağzınız var değil mi? Vermiyorum telefonumu nokta. İki kelimeyle işi halledebilirsiniz.Dişli olun biraz her şeye evet diyip sonra kendi kendinizi yemeyin.
Konunun her yerinde çocuğum yok yazmışsınız. Bu aileye bu kaos ortamında iyi ki çocuğunuz yok. Çocuk bu telefon değil sizi oyalasın, oyuncağınız olsun. Şu an en son düşünülmesi gereken şey çocuk

Bu kadar da olur mu 🤔 bu konu gerçek olmasın lütfen 🤯
Arkaslar ben neden burda yalan yere konu açıp vaktimi harca yatım ki buraya konu açmanın sebebi ortada zaten çok kötüyüm kimsem yok herkes aile diyor da aile var ama yok gibi ailem ne yapabilir ki

Yine nerden tutsak elde kalan konulardan biri. Öncelikle başlığı ele alalım kendinizi ne yönden değiştirmek istiyorsunuz? Değiştirmek için adım atın çaba gösterin. Sihirli değnek beklemeyin. İntihar düşünecek bir durum yok ortada.
Ağzınız var değil mi? Vermiyorum telefonumu nokta. İki kelimeyle işi halledebilirsiniz.Dişli olun biraz her şeye evet diyip sonra kendi kendinizi yemeyin.
Konunun her yerinde çocuğum yok yazmışsınız. Bu aileye bu kaos ortamında iyi ki çocuğunuz yok. Çocuk bu telefon değil sizi oyalasın, oyuncağınız olsun. Şu an en son düşünülmesi gereken şey çocuk
Her konuda değişmek istiyorum utangaçlık ve çekingen Lil var bende hayır diyemiyorum bende bu yüzden konu açtım bıktım artık herkesin beni aptal yerine koymasından

Arkaslar ben neden burda yalan yere konu açıp vaktimi harca yatım ki buraya konu açmanın sebebi ortada zaten çok kötüyüm kimsem yok herkes aile diyor da aile var ama yok gibi ailem ne yapabilir ki
Durumunuz gerçek olmayacak kadar can sıkıcı. Size ait telefon gibi basit bir şeyi bile istemiyorsunuz.
İş bulmuşsunuz kv+kp keyfine gidip çalışmıyorsunuz, eşinizin iznine kalmış bir şey değil bu.
Yemek yapıyorsunuz bir tüp var ve laf ediyorlar.
Sizin oturduğunuz evi değiştirmek istiyorlar.
Sizin yatağınızda onlar yatıyor siz yerde salonda yatiyorsunuz.
Siz bu evin nesiniz ? Siz hizmetçi misiniz o evde ?

Her konuda değişmek istiyorum utangaçlık ve çekingen Lil var bende hayır diyemiyorum bende bu yüzden konu açtım bıktım artık herkesin beni aptal yerine koymasından
Sabah kahvaltı hazırlıyor um 9dan gece en erken 12e kadar konuşuyor eşim Bi alıyor telefonu eline onlar uyuyana kadar kafam davul gibi oluyor ev çok soğuk salonda uyuduğumuz için onlar uyumayana kadar uyumuyor uz biz

Durumunuz gerçek olmayacak kadar can sıkıcı. Size ait telefon gibi basit bir şeyi bile istemiyorsunuz.
İş bulmuşsunuz kv+kp keyfine gidip çalışmıyorsunuz, eşinizin iznine kalmış bir şey değil bu.
Yemek yapıyorsunuz bir tüp var ve laf ediyorlar.
Sizin oturduğunuz evi değiştirmek istiyorlar.
Sizin yatağınızda onlar yatıyor siz yerde salonda yatiyorsunuz.
Siz bu evin nesiniz ? Siz hizmetçi misiniz o evde ?
Ne olur ya ne yapmam gerekli bu konuda yarın sabah ne diyeyim onlara

Herkese mrb hayırlı geceler kısaca anlatmak istiyorum.Kaynanam kayınpederim misafirliğe bize geldiler. Kayın pederin ehliyet sınavına girecek ve telefondan test çözüyor Türkçe bilmediği için arapça sorular telefondan çözüyor. Eşim le konuşuyorlarken eşim beni çağırdı ve bana telefonunu ver dedi uygulamayı benim telefona indirdi. BANA LAZIM DEDİM günde bir saat ver dedi tm dedim bende. Kaynanama bugün dedim sen kendi telefonuna niye yüklemiyorsun benim canım sıkılır dedi sustu. Eşim sabah 9da işe gidiyor akşam 8e kadar benim canım sıkılıyor telefonu alıyor vermek bilmiyor zırt pırt gel telefonu aç niye kapandı kaynanam da bıyık altından gülüyor bana. Yine birler diyemedim. Eşim isten gelince çok nadir kendi telefonunu veriyor. Oğlundan istemiyor bir telefonu bile bana çok görüyor lar gözleri hep üstüm de. Benim maddi durumum çok düşük evimde televizyon bile yok akşama kadar patlıyorum biri arayınca açamıyor um çocuğum da yok çok saçma gelebilir konu ama benim canımı sıkan kaynanam yaşlı başlı kadın onun canı sıkılıyor muş diye yüklemiyor uygulamayı ne kocası ne eşim birşey demiyor, ben vermeyince kötü oluyorum vermek zorunda mıyım televizyon olsaydı film felan izlerdim çocuk ta yok bir telefonum var zaten bu konuda ne yapmam gerekiyor
Televizyon yok ama herkeste akıllı telefon var yaşlı kaynanada bile. O nasıl iş ? Eşinin suçu o ver derse napabilirsin ki.

Back
X