kendimi derin bir okyanusun dibinde, en dibinde hissediyorum..

Kesinlikle ruh sağlığın bozuk.

Yıllar sonra boşluktan eski kocana takmışsın. Sırf hayatında başka anlam yok diye.

Amacın koca ve sevgili bulmak olmuş.
Oysa kız arkadaşın seni aradığında en fazla "canım hiç tadım yok. Bugunluk kusuruma bakma. Yarın bana çaya gel"diyebilirdin. Ama kızı kırmak umurunda bile değil senin. Bu kadar da bencilsin. O da seni insan yerine koyanda kabahat demiş, haklı ve anlayana ne kadar ağır bir laf.

Ben olsam koca bulamıyorum diye değil, bana dostluk gösteren insana bile bu lafı ettirecek kadar ruh sağlığım bozuk diye üzülürdüm.

Çevrenize iyilik yayın. Arkadaşlariniza ailenize... tedavi olun. Koca faslı hallolur. Koca bulmak zor bişey değil.

Telefon wallpaper uygulamalarindan birinde bulmustum ama bi 4-5 yil once.Pc de bulursam ozel mesajla gonderirim :)
bende çok farklı duygular uyandırıyor.yalnızlık, güç, cesaret , umut, belki tükenmişlik hissinin içinde cılız da olmsa mücadele ruhu.beklicem mesajını canım

bende çok farklı duygular uyandırıyor.yalnızlık, güç, cesaret , umut, belki tükenmişlik hissinin içinde cılız da olmsa mücadele ruhu.beklicem mesajını canım

Aynen tasvir ettigin gibi..Ben de zor bir surecten gecerken bu resimle karsilasmis ve profil resmi yapmistim beni yansittigini dusunup.Simdi ise aliskanlik kaldi artik degistirmiyorum.Tamamdir bulup gonderecegim.

ben herşeye rağmen seni şanslı gördüm. geçmişte üzücü anıların olmuş, kimin olmuyor ki. boşanmışsın ama çocuğun yok anladığım kadarıyla. yani yeniden başlayabilmek için kendinden önce düşüneceğin bir sorumluluğun yok. mesleğin var,hem ekonomik olarak hem sosyal imkanlar olarak çok güzel bir meslek. ben 31 yaşındayım, öğretmen de değilim, haftanın 6 günü asgari ücretli bir işte çalışıyorum. evlenip ayrılmadım ama kalbimi acıtan birkaç gönül kırıklığım oldu. dönüp bakınca hiç sevilmediğimi görüyorum. kimse de seni seviyorum vazgeçmem senden demedi. ne acı.. sevinçlerim hep yarım. hiç doyasıya mutlu olmadım ama buna da şükür diyorum. ve şunu anladım, biriyle mutsuz olmaktansa tek başına mutsuz ol daha iyi. aslında mutsuz da olma. sevgiye hepimiz ihtiyac duyuyoruz. ama sahtekar bir kalpte olmaktansa hiç olmamayı tercih ederim.

Senin konularına yorum yap yap yap...
Biraz ya birazcık acaba karşımdaki ne diyor diye bir kulak versen
Yanlış anlama ama ya arkadaş bu Adam Nasıl bir adamdır ki yani, seni bu kadar kör edebilir
Nedir bir brad midir, selvi boylum al yazmalımdaki Kadir inanır gibi midir, nedir ?
Adam seni saçma bir şekilde ya ben ya öğretmenlik diye çıkarmış hayatından adam yobaz Adam sana değer vermiyor
Sen yalnız kaldın diye keşke boşanmasaydım diyorsun
Ben öyle bir yobazla aynı yatağa girip üreteceğime yalnız yatarım daha iyi
Nedir bu nedir?

Benim ailem de boşandı, ama ben bu boşanmadan ne ders çıkardım biliyor Musun?
Bana değer vermeyene değer vermem işte bu babam bile olsa durum böyle
Ben de evlendim hem de hala okuyorum ama benim eşim ya okulun ya ben demedi. O okul ya bitecek ya bitecek dedi. Değil engel olmak ben sınavlara giderken otobüslerde sürünmeyeyim diye tüm sınavlarıma kendisi götürür kapıda bekler
Evine bağlıdır. Asla arkadaşlarıyla dışarı çıkmaz. Benle vakit geçirmeyi sever. Evde benimle boş boş pijamalarla oturmaktan bile hoşlanır. Çiçek falan pek aklına gelmez ama konuşur çok konuşur değer verir eve girer girmez tüm gününü anlatır dostumdur. Biri ona sakın bsrgunes e söyleme dediği an arar beni anlatır benden saklamaz bir şey telefonu hep ortadadır beni kimseye ezdirmez kimseye laf söyletmez kv bir kere bana bu sıcakta ne o salık saçlar dedi diye çemkirdi annesine sen benim karıma karışamazsın diye.
Allah aşkına şimdi sen söyle bu Adam sana Nasıl iyi davranıyordu??

Yazdiklarinizda az da olsa pozitif dusunceler var ilk kez,bu bile iyiye gittiginizin isareti,siz kendinizi daha iyi hissettikce hayatiniz da iyilesecek,eskileri dusunecek vaktiniz kalmayacak buna inanin.

Arkadasinizdan da ufak bi ozur dileyip barisin bence,belli ki size destek olmaya calisiyo.

çok teşekkür ederim yorumun için.kesinlikle terapiye başlicam.bilinçaltımın temizlenmesi gerekiyor.müthiş bir değersizlik duygum var.
İyileşmenin ilk ve en önemli adımı farkındalıktır zaten, daha iyi olacaksınız yeter ki ihmal etmeyin.

Kendinizi fazla boş bırakmayın. Buraya da yazın kim ne derse desin, içinize atmaktan daha iyi.

Arkadaşlarınızı da bu şekilde tersleyip sosyal hayatı sıfıra indirirseniz iyice içinden çıkılmaz hal alır hayatınız.
Sosyallik iyi gelir halbuki.
Ama en güzeli terapi.. Ah vaktim olsa biri beni götürse ne makbule geçer, ki öyle büyük dertlerim yok şükür. Buna rağmen bayıla bayıla giderdim...
Gidin siz de.. Gençsiniz bu yıkımı atın üzerinizden ve başlayın bir yerden

kusura bakmada kimse mutlu değil bende babasız büyüdüm bende 2. kez evlendim senin yaşadıgının bin katı saçma şeyler yalşadım ama cocuklarım için burdayım yıkılmadım

Benim ailem de boşandı, ama ben bu boşanmadan ne ders çıkardım biliyor Musun?
Bana değer vermeyene değer vermem işte bu babam bile olsa durum böyle
Ben de evlendim hem de hala okuyorum ama benim eşim ya okulun ya ben demedi. O okul ya bitecek ya bitecek dedi. Değil engel olmak ben sınavlara giderken otobüslerde sürünmeyeyim diye tüm sınavlarıma kendisi götürür kapıda bekler
Evine bağlıdır. Asla arkadaşlarıyla dışarı çıkmaz. Benle vakit geçirmeyi sever. Evde benimle boş boş pijamalarla oturmaktan bile hoşlanır. Çiçek falan pek aklına gelmez ama konuşur çok konuşur değer verir eve girer girmez tüm gününü anlatır dostumdur. Biri ona sakın bsrgunes e söyleme dediği an arar beni anlatır benden saklamaz bir şey telefonu hep ortadadır beni kimseye ezdirmez kimseye laf söyletmez kv bir kere bana bu sıcakta ne o salık saçlar dedi diye çemkirdi annesine sen benim karıma karışamazsın diye.
Allah aşkına şimdi sen söyle bu Adam sana Nasıl iyi davranıyordu??
Sanki benim eşimi anlatmışsın canım.sanırım ya çok şanslıyız yada iyi seçim yapmışız.

Cnm mutlu olmak icin bir erkege ihtiyancin yok.parani kazaniyorsun cik tatilini yap gez eglen yorma kendini.
Eainede sasirdim malum gunumuzde erkekler resmen memur bayan avinda evlenmek icin;)
Umarim mutlu olursun

Ya arkadaşım yanlış anlama affına sığınarak yazıyorum, bu kafayla öğretmenlik nasıl yapıyosun. Çocukalara yansıtıyor musun? Bizim ortaokulda matematik öğretmeni vardı heralde onunda sorunları vardı kafasını sürekli masaya koyar uyurdu. İnşallah öyle yapmıyorsundur. İzin alsan bir süre olmazmı?

Ya arkadaşım yanlış anlama affına sığınarak yazıyorum, bu kafayla öğretmenlik nasıl yapıyosun. Çocukalara yansıtıyor musun? Bizim ortaokulda matematik öğretmeni vardı heralde onunda sorunları vardı kafasını sürekli masaya koyar uyurdu. İnşallah öyle yapmıyorsundur. İzin alsan bir süre olmazmı?

Ayni seyi bende dusundum,

Back
X