- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
özetlemişsin.NE KADAR ACI DEĞİL Mİ AİLEDEN BAŞKA BİR KİŞİ BİR NSANI KARŞILIKLI SEVMEZ NE YAZIKKİ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özetlemişsin.NE KADAR ACI DEĞİL Mİ AİLEDEN BAŞKA BİR KİŞİ BİR NSANI KARŞILIKLI SEVMEZ NE YAZIKKİ
SANA ÖZELDEN YAZDIM OKU CANIM OKU VE ŞÜKRET..BEN YARINA BİLE ÇIKACAĞIMDAN ÜMİTSİZİM..özetlemişsin.![]()
evet okudum cevapladım ya öyle deme iletişimde olalım senle.vallahi sana destek olmak isterimSANA ÖZELDEN YAZDIM OKU CANIM OKU VE ŞÜKRET..BEN YARINA BİLE ÇIKACAĞIMDAN ÜMİTSİZİM..
varıyorum ama beynime engel olamıyorumNasıl saçmaladığının farkına varabiliyomusun?
profil resmini arka plan resmin yapmak istiyorum çok farklı bir resim nerde bulabilirim lütfen yardımcı olur musun kk da kullanmam söz
bende çok farklı duygular uyandırıyor.yalnızlık, güç, cesaret , umut, belki tükenmişlik hissinin içinde cılız da olmsa mücadele ruhu.beklicem mesajını canımTelefon wallpaper uygulamalarindan birinde bulmustum ama bi 4-5 yil once.Pc de bulursam ozel mesajla gonderirim :)
bende çok farklı duygular uyandırıyor.yalnızlık, güç, cesaret , umut, belki tükenmişlik hissinin içinde cılız da olmsa mücadele ruhu.beklicem mesajını canım
İyileşmenin ilk ve en önemli adımı farkındalıktır zaten, daha iyi olacaksınız yeter ki ihmal etmeyin.çok teşekkür ederim yorumun için.kesinlikle terapiye başlicam.bilinçaltımın temizlenmesi gerekiyor.müthiş bir değersizlik duygum var.
Sanki benim eşimi anlatmışsın canım.sanırım ya çok şanslıyız yada iyi seçim yapmışız.Benim ailem de boşandı, ama ben bu boşanmadan ne ders çıkardım biliyor Musun?
Bana değer vermeyene değer vermem işte bu babam bile olsa durum böyle
Ben de evlendim hem de hala okuyorum ama benim eşim ya okulun ya ben demedi. O okul ya bitecek ya bitecek dedi. Değil engel olmak ben sınavlara giderken otobüslerde sürünmeyeyim diye tüm sınavlarıma kendisi götürür kapıda bekler
Evine bağlıdır. Asla arkadaşlarıyla dışarı çıkmaz. Benle vakit geçirmeyi sever. Evde benimle boş boş pijamalarla oturmaktan bile hoşlanır. Çiçek falan pek aklına gelmez ama konuşur çok konuşur değer verir eve girer girmez tüm gününü anlatır dostumdur. Biri ona sakın bsrgunes e söyleme dediği an arar beni anlatır benden saklamaz bir şey telefonu hep ortadadır beni kimseye ezdirmez kimseye laf söyletmez kv bir kere bana bu sıcakta ne o salık saçlar dedi diye çemkirdi annesine sen benim karıma karışamazsın diye.
Allah aşkına şimdi sen söyle bu Adam sana Nasıl iyi davranıyordu??
Ya arkadaşım yanlış anlama affına sığınarak yazıyorum, bu kafayla öğretmenlik nasıl yapıyosun. Çocukalara yansıtıyor musun? Bizim ortaokulda matematik öğretmeni vardı heralde onunda sorunları vardı kafasını sürekli masaya koyar uyurdu. İnşallah öyle yapmıyorsundur. İzin alsan bir süre olmazmı?