Kendimi diğer kızlarla kıyaslıyorum?

Kadınsı şeylere halkın Değilim daha yeni öğrendim toniğin ne işe yaradığını. Daha eyeliner bile süremiyorum

Eyeliner bende süremiyorum youtube da çok güzel makyaj videoları var onları izle derim. Birde kadında saç çok önemli saçım güzel olduğunda kendimi müthiş hissediyorum
Saçın nasıl bilmiyorum ama saçında değişiklik yapabilirsin ne bileyim güzel bir kesim belki renginde değişiklik falan bak kendini nasıl iyi hissedeceksin.

Dışınızdan ziyade içinizi doldurmaya çalışırsanız bu sorunlar da, bunu sorun eden zihniyetiniz de ortadan kalkacaktır.

Gerçi siz gençler de haklısınız. Öyle bi jenerasyona denk geldiniz ki. İçi boş giyim, tarz, moda, evlilik programlarıyla zehirlendiniz adeta. Günümüzde görüyoruz ki hiç bir vasfı olmayan insanlar kendilerini maymuna çevirerek 'sosyal medya fenomeni' adı altında milyonlar kazanıp, mutluluk naraları atabiliyor.. Gel gelelim bilim sanat adına yeni icatlar yapan gençlerimizin hiçbir değeri yok bu ülkede. Siz de haklısınız.

Halbuki 20 yaşında taptaze bi beyinsin. Ne üretebilirim, kendimi nasıl geliştiririm, insanlığa ne katabilirim, bu dünyaya nasıl iz bırakabilirim, neler başarabilirim diye düşün. Boşver dışını süslemeyi sen içini donat, güzelleştir.

buraya daha önce de konu açmıştım. Kendimi diğer kızlarla kıyaslayıp duruyorum. Özellikle bir kız var. Profilini açıp bakıyorum. Allah özene bözene yaratmış. Görseniz lezbiyen olasınız gelir. Benim beğendiğim bir erkek vardı. O bu kızla çok ilgilendi. Belki de ondandır. Belki de o yüzden kıskanıyorum. Ama böyle kendimi aşağılık bir hiç gibi görmek istemiyorum. Bende varım demek istiyorum. Nasıl yapacağım? Hiç cilve yapmayı bilmem. Zaten hiç de sevgilim olmadı. Beni hiç seven olmadı. Bir kere bile bir erkekten ciddi bir şekilde iltifat almadım. Evde kalma korkusu da var. Akrabalar arkamdan laf eder diye korkuyorum. Bakımlı da Değilim. Hiçbir becerim de yok. Aslında Asıl sorun yaşam enerjimi kaybetmiş olmam. Az önce sinirden toklarımı parçaladım. Fondoteniöi ve kalemimi attım

Herkes çok güzel olmak zorunda değil, Allah ın özene bezene yarattığı kullar tabiki var.Maşallah diyip geçiyoruz.

Ama standart üstü güzel kadınlar çok nadir var.Doğal güzel dediğimiz kadınlar sayılı yani.Geri kalan zaten bakımlı kadın.

Sen şimdi öğrencisin ve işin yok haliyle paran da ancak öğrenci parası. Okulunu bitirp işe başladığında kendin için değişikler yapmaya başladığında daha rahat hissedeceksin.

Mesele,burnundan şikayetçiysen küçük bir operasyon geçirirsin.Saçlarını uzatır,kestiri ,boyatır,postijlersin.

Markalı kozmatik ürünleri kullanır evrim geçirirsin.Biraz fiziğin de düzgünse,değilse de spor vs ile fit oldun mu Güzell kadınmışım meğersem dersin.

2O li yaşlarda ben bir kot,bir tişört dolanıyordum.Süs püs hak getire:)

Beni sonradann arkadaşlarım bile tanımadı,evrim değiştirmiş gibi oldum.

Bak sende büyük değişim yaşıyacaksın merak etme,elin ekmek tutsun kendi paranla yaptıramayacağın şey yok.

Şimdi sadece kariyerini ve hedeflerini düşün.Yanına bunlardan da bir yıldız koydun mu ,enerjin de yüksek oldu mu

senden güzeli yok.

Sevgiler..

Selam, sana yazilan tum yorumlari tek tek okudum ve ufkum genisledi, ben motive oldum sonra senin cevaplarina baktim inanilmaz bir karamsarlik ve guvensizlik... Bence guzellikten once bunu sorunun kaynagini yani psikolojini degistir, istersen dunyanin en guzel kizi ol bu ozguvensizlikle hangi cinsin karsisinda olursan ol otomatikman 1-0 geridesin zaten. Guzellik dis gorunus degildir evet kendini de salma tabiiki bakimli ol ama amacin oncelikle karsindaki nesenle, pozitifliginle ve kendine guveninle tanisin, emin ol bu sekilde daha guzel olacaksin. Sosyal acidan kendine bir hobi edin derim, kulturunu gelistir mesela bolca insanlarla iletisim ve ya motivasyon kitaplari okuyabilirsin, hayatta bir cok seyi ogrenmek adina farkli kulturlerin edebiyatlarindaki klasik kitaplarini edinebilirsin, git bir kitaba 30 lira bayil demiyorum ama sahaflardan inanilmaz kitaplar okuyup kendini gelistirebilirsin bence. Basla bir yerden
bizim okulun kütüphanesine bakakrım

Herkes çok güzel olmak zorunda değil, Allah ın özene bezene yarattığı kullar tabiki var.Maşallah diyip geçiyoruz.

Ama standart üstü güzel kadınlar çok nadir var.Doğal güzel dediğimiz kadınlar sayılı yani.Geri kalan zaten bakımlı kadın.

Sen şimdi öğrencisin ve işin yok haliyle paran da ancak öğrenci parası. Okulunu bitirp işe başladığında kendin için değişikler yapmaya başladığında daha rahat hissedeceksin.

Mesele,burnundan şikayetçiysen küçük bir operasyon geçirirsin.Saçlarını uzatır,kestiri ,boyatır,postijlersin.

Markalı kozmatik ürünleri kullanır evrim geçirirsin.Biraz fiziğin de düzgünse,değilse de spor vs ile fit oldun mu Güzell kadınmışım meğersem dersin.

2O li yaşlarda ben bir kot,bir tişört dolanıyordum.Süs püs hak getire:)

Beni sonradann arkadaşlarım bile tanımadı,evrim değiştirmiş gibi oldum.

Bak sende büyük değişim yaşıyacaksın merak etme,elin ekmek tutsun kendi paranla yaptıramayacağın şey yok.

Şimdi sadece kariyerini ve hedeflerini düşün.Yanına bunlardan da bir yıldız koydun mu ,enerjin de yüksek oldu mu

senden güzeli yok.

Sevgiler..
haklısın. benim ilk önce paraya ihtiyacım var. daha doğrusu kariyere. umarım bende senin gibi oluurm. insanları şaşırtırım. evrim geçiririm inşallah.

Dışınızdan ziyade içinizi doldurmaya çalışırsanız bu sorunlar da, bunu sorun eden zihniyetiniz de ortadan kalkacaktır.

Gerçi siz gençler de haklısınız. Öyle bi jenerasyona denk geldiniz ki. İçi boş giyim, tarz, moda, evlilik programlarıyla zehirlendiniz adeta. Günümüzde görüyoruz ki hiç bir vasfı olmayan insanlar kendilerini maymuna çevirerek 'sosyal medya fenomeni' adı altında milyonlar kazanıp, mutluluk naraları atabiliyor.. Gel gelelim bilim sanat adına yeni icatlar yapan gençlerimizin hiçbir değeri yok bu ülkede. Siz de haklısınız.

Halbuki 20 yaşında taptaze bi beyinsin. Ne üretebilirim, kendimi nasıl geliştiririm, insanlığa ne katabilirim, bu dünyaya nasıl iz bırakabilirim, neler başarabilirim diye düşün. Boşver dışını süslemeyi sen içini donat, güzelleştir.
hep bu kapitalist düzen yüzünden böyle düşünmeye zorlanıyorum sanırım. çünkü erkekler içi boş olsa da illa güzel olacak deyince bende otomatikmen direk güzelliğe odaklanıyorum.

Yas kac?
Hemen bi uzmandan yardim al, ozguvenin baya zedelenmis , uzun bi terapi seni bekliyor ama deger.
Onun profiline bakmak yerine moda bloglarina fln bak en azindan moda zevkin gelisir , bir yere takili kalmamis olursun.
Ya da ac netten afrikalilarin yasamina dair belgeselleri ,biraz ders cikart.
Çünkü hayatta daha muhim seyler var , egitim gibi , ekonomik ozgurluk gibi.
Okumus biriysenizde alaninizda kendinizi gelistirmeye bakin.

Yas kac?
Hemen bi uzmandan yardim al, ozguvenin baya zedelenmis , uzun bi terapi seni bekliyor ama deger.
Onun profiline bakmak yerine moda bloglarina fln bak en azindan moda zevkin gelisir , bir yere takili kalmamis olursun.
Ya da ac netten afrikalilarin yasamina dair belgeselleri ,biraz ders cikart.
Çünkü hayatta daha muhim seyler var , egitim gibi , ekonomik ozgurluk gibi.
Okumus biriysenizde alaninizda kendinizi gelistirmeye bakin.
fizik okuyorum. 20 yaşındayım haklısınız kendimi geliştirmeliyim

Ne zaman kendini diğer kızlar ile kıyaslamayı bırakırsan işte o zaman mutlu olursun.
Şöyle düşünün her rengin farklı güzelikleri vardır.

Bu yüzden boş şeyler ile uğraşmayı bırakın ve kendiniz ile ilgilenmeye başlayın, ha bunu da başkaları için yapmayın. Kendiniz için yapın.

kızlar avona üye olmak istermisiniz hem kendi ürünlerinizi güzel fiyata alırsınız hemde çok güzel kar elde edersiniz...haydi gelin üye olun ulaşmak istersseniz ....

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi kendime makyaj malzemesi alayım yarın Birgün.

bugün babamın hemşire arkadaşları beni beğendi. çok güzel kızın varmış dediler. :) :) demekki beğenenlerde varmış.

1.67 boyunda 64 kiloyum. esmerim. gözlerim yüzümün neredeyse yarısını kaplıyor. normalde iri gözlülere iltifat edlir ama ben hiç iltift almadım. saçlarımın önünde döner var. adam gibi şekle girmiyor. burnumda kmer var. bütün pislikler bende toplnamış anlayacağın. suratım büyük ama dudaklarım küçücük. daha iri olabilirdi. özellikle gözlerimi hiç sevmiyorum. hafif kilom var. ten rengimi sevmiyorum. her zman sarışın kızları beğenirim

Görmeyen, hareket etmeyen, yanan hiç bir yerinizden söz etmediniz. Demek ki şuan çok şükür edilecek haliniz var.

Hayat aynaya baktigindan ibaret değil.
Zamanla kendi stilinizi bulacaksinizdir.

Önce ozguven aşılamak ile başlayın. Sonra kendinize yukleyebildiginiz kadar bilgi gerisi gelir

Görmeyen, hareket etmeyen, yanan hiç bir yerinizden söz etmediniz. Demek ki şuan çok şükür edilecek haliniz var.

Hayat aynaya baktigindan ibaret değil.
Zamanla kendi stilinizi bulacaksinizdir.

Önce ozguven aşılamak ile başlayın. Sonra kendinize yukleyebildiginiz kadar bilgi gerisi gelir
haklısınız.özgüvenim yok

Hemen kuafore git olmak istedigin gibi ol sacin rengi imajo herseyi degistir iyi geliyor gercdekten

Back
X