kendimi dinliyorum gözlerim kapali...

Dört yil once hayatima yasak birini aldım hemde evliyken.. beni evlenmeden once seven birini..ben ailem için onu hiç dusunmeden geri çevirmisken evlendikten 5 yil sonra onu hayatıma aldim asla yapmam dedigimi ben yaptım goz gore gore

Dört yil once hayatima yasak birini aldım hemde evliyken.. beni evlenmeden once seven birini..ben ailem için onu hiç dusunmeden geri çevirmisken evlendikten 5 yil sonra onu hayatıma aldim asla yapmam dedigimi ben yaptım goz gore gore

vicdan azabinin sebebi esini uzmus olman mi? yoksa elindekileri kaybetmis olmanmi?

Sevmedim onu bana gore de değildi zaten ama eşimin tanımadığı kadar taniyordu beni.. herşeyimi biliyordu idaallerimi, hayallerimi yaşam tarzimi herşey i eşime yıllarca anlatmak isteyip de anlatamadigim şeyleri o bana söylüyordu

Aldatılan her zaman kadınlar değil tabi her ne kadar bize uzak gelse de hemcinslerimiz de bu hataya fazlasıyla düşüyor. Belki ilgi alaka belki gizem sürüklüyor yanlışa. Eşini de kaybediyor, ailesini de.
Eğer aldatan erkek olsaydı elinin kiri der geçerlerdi

Cok etkiliyordu beni sevisi, isteyişi ve ilgisi. Hayranlığı vardı adeta verdiği değer bana kendimi özel hissettiriyordu. . Kahrolasi egom tatmin oluyordu işte.. karşımdaki adam beni gözünde cok buyutmustu.. Ama Allah şahidim cok bitsin istedim cok direndi m kendini öldürmek le tehdit etti numaramı değiştirdim buldu her defasında

Derdini sıkıntını bir de bizlere anlat , gözlerini açıp bir de kendini o şekilde bizlerden dinle..
Sonra ne yapman gerektiğine kendin karar ver..

="Dideem, post: 37199242, member: 152362"](eski) esin ne durumda peki? atlatabildi mi yasadiklarini?[/QUOTE]
Esimle ayrilmadik beni hic degmememe ragmen affetti çünkü seviyordu beni.. haketmedigim halde yuvami bağışladi bana çocuklarimdan mahrum birakmadi beni.. ama 4 yildir cok aci çektik ikimizde.. benim acim daha beter o en azindan masumdu ben ise ihanet etmenin ateşiyle kendimi Yaktım herkesi Yaktım

="Dideem, post: 37199242, member: 152362"](eski) esin ne durumda peki? atlatabildi mi yasadiklarini?

Esimle ayrilmadik beni hic degmememe ragmen affetti çünkü seviyordu beni.. haketmedigim halde yuvami bağışladi bana çocuklarimdan mahrum birakmadi beni.. ama 4 yildir cok aci çektik ikimizde.. benim acim daha beter o en azindan masumdu ben ise ihanet etmenin ateşiyle kendimi Yaktım herkesi Yaktım[/QUOTE]

beser sasar. herkesin donem donem hatalari oluyor. bir sekilde bedel odeniyor. ben olsaydim, ise kendimi affetmeyi deneyerek baslardim. once kendini affet, sonra esine affettir.

Kac bayram oldu ailemin yanında olamadım esim affedecek jadar sevmis ama babam hic sevmemis demek yada gururu kizindan daha onemli belkide..

olsun, baban su an sana kapilarini kapatmis olsa bile sen sabirla yine cal. herseyin duzelecegine inan. bu kadar uzulmen bosa degilki. sonu guzel olacagi icin su an bu acilari cekiyorsun.

Heyecanli olsun diye amlatmiyorum ki ben pembe dizi de amlatmiyorum dort yıldır beynime gizlediklerimi burda tek tek ortaya dökmek cok zor benim için hergün anlattığım seyler değil bunlar

sonuçta anlatıyorsun böyle tek tek anlattığın zaman kopukluk oluyor o yüzden diyorum kesik kesik anlatıcagına yaz ne oldu bittiyse herkeste okuyup derdini anlıyalım ki ona göre yorum yapalım

Bu sabah ablami aradim biz konusurken diger telefon çaldı arayan babam o kadar guzel konustularki icim eridi kapatmak istedim telefonu hirsmi dersiniz kıskançlık mi bilmiyorum.. ben cok özledim babamı

Back
X