Sevmedim onu bana gore de değildi zaten ama eşimin tanımadığı kadar taniyordu beni.. herşeyimi biliyordu idaallerimi, hayallerimi yaşam tarzimi herşey i eşime yıllarca anlatmak isteyip de anlatamadigim şeyleri o bana söylüyordu
bense beni hiçmi hiç anlamayan birini sevdim ne yazıkki . sevmeyanarsın gerçekten öyle fena yakıyor

ben kendimi kaybettim bakıyrum kendime bu ben değilim diyorum deliriyormuyum ne oluyr bana diye kendimi yedim . bazen iyileşiyor gibi oldum mutlu hissettim bir an kendimi sonra yine kabus gibi mutsuzluk ölmeyi istemeye başladım. bilmiyorum ya dünya burası hiçbirşeye şaşırmayacaksın . olmaz yapmam demeyeceksin . iyileşmeye çalışıyorum psikiyatra gidiyorum.ondan pek umudum yokta.bu aralar başladığım ve bana iyi gelen sana da iyi geleceğine inandığım şeyi sana tavsiye edeceğim.geceleri uyumaya çalışırken Duha suresi ve İnşirah surelerinin arapça ve türkçesini dinliyorum bazen sabaha kadar bazende birkaç saat dinliyorum gündüzde 7 defa duha suresini okuyorum. anlamı da çok güzel dene sana da iyi gelecek. Allah yardımcımız olsun kardeşim.
Duha suresi
1- Kuşluk vaktine andolsun,
2- ‘Karanlığı iyice çöktüğü’ zaman geceye,
3- Rabbin seni terk etmedi ve darılmadı.
4- Şüphesiz senin için son olan, ilk olandan (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır.
5- Elbette Rabbin sana verecek, böylece sen hoşnut kalacaksın.
6- Bir yetim iken, seni bulup da barındırmadı mı?
7- Ve seni yol bilmez iken, ‘doğru yola yöneltip iletmedi mi?
8- Bir yoksul iken seni bulup zengin etmedi mi?
9- Öyleyse, sakın yetimi üzüp-kahretme.
10- İsteyip-dileneni azarlayıp-çıkışma.
11- Rabbinin nimetini durmaksızın anlat.
İnşirah suresi:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?..
Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!..