- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 33
- 38
- Konu Sahibi cancanguness
-
Haklısınız da haklı olsanız ne olur siz de bu eş oldukça..Bebegim olduktan sonra bir yil calismaya ara verdim. Kendi isime donecektim ama esiminde istegiyle esimin ailesi ile beraber calismaya basladik. Daha cok yeni. Ama kendimi orada hic iyi hissetmiyorum. Zaten onlarla pek yakin degilim. Bu arada esim farkli bi yerde calisiyor. Gecen aksam kv ,esimi aradi aksam isle ilgili bir gorusme yemegi var baban senide cagiriyor dedi. Bende heralde erkek erkege yemeye gidiyorlar diye dusundum. Sonra esim ben annemle yengemi de alicam dedi. Dedim onlarda mi geliyor evet oyleymis istersen sende gel dedi. Yok dedim ben cagirilmadim ki. Tabi esimle kavga ettim. Esimde bana bagirdi her zaman ki gibi. Ben herseyi abartiyomusum. Annesinin aklina bilr gelmezmis oyle bisey. Ben hep sorun cikariyormus. Gece 12 oldu saat ortada yok. Sonra geldi. Haksiz miyim nolur soyleyin?
Lutfen hıc bozuntuya verme kendilerini muhım bısey sanmasınlar. İse gitmesen nedeni sorulacak detaya ınılecek tartısma baslıcak gerek yokkı. Yarına kadar sakınlesınsın kafanı dinle umursama ise git calıs bosverYarin gitmek istemiyorum işe. Nasil bi konusma yapmaliyim
Bu da biraz abarti degil mi? Yani ben neden esim olmadan anneme gitmeyim?Ama burda hata este insan esinıde alır gider benim esim bensiz annesine asla gitmez ben eve cıkmak isterim bekletir beraber cıkarız. Ailesi kızar seni bu yasa kDar karınmı buyuttu diye.
Ama burda hata este insan esinıde alır gider benim esim bensiz annesine asla gitmez ben eve cıkmak isterim bekletir beraber cıkarız. Ailesi kızar seni bu yasa kDar karınmı buyuttu diye.
Evet oldukca abartı bazen cok sınır olurum sanki yolu bilmiyormuş gibi. Hele onceden her aksam giderdik caya adam zorla gotururdu bu ara biraz duruldu annesi babası koyde de rahatım cok sukur. Gelmelerini istemiyorum o derece.Bu da biraz abarti degil mi? Yani ben neden esim olmadan anneme gitmeyim?
Benimki sende gel diye israr etti ama cagirilmagim yere niye gideyim. Siz oda mi gitseydi diye soylediniz?Ama burda hata este insan esinıde alır gider benim esim bensiz annesine asla gitmez ben eve cıkmak isterim bekletir beraber cıkarız. Ailesi kızar seni bu yasa kDar karınmı buyuttu diye.
Gitmiyor bilmiyorum. İlla bende olucam ama ben tabıkı istemiyorum kızıyorum cok ama esim Baska yere de oyledır beni goturmek ıster. Aslında konuda anlatmak istedigim konu sahibinin esini sahiplenip benım esim deyıp tutup elinden goturmesı.Neden sizsiz annesine gidemiyor ?
Yani bencede.. neyseki gariplik bende degilmis:)) her aksam beni anasina suruklese gercekten isyan ederdim ben. Insan evindede oturmak ister. Allah kolaylik versinEvet oldukca abartı bazen cok sınır olurum sanki yolu bilmiyormuş gibi. Hele onceden her aksam giderdik caya adam zorla gotururdu bu ara biraz duruldu annesi babası koyde de rahatım cok sukur. Gelmelerini istemiyorum o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?