kendimi düzeltemedim :(

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar lütfen size şimdi danışacağım konuda bana yardım edin...
şimdi size çok saçma gereksiz bir konu gibi glebilir ama gelin bir de bana sorun
hayatım zehir oluyo yani
ben aşırı kuruntulu takıntılı bir karaktere sahibim
yani herşeyi kafama o kadar takıp kendimi o kadar üzüyorum ki size anlatamam
çok yıpratıroum kendimi
örneker versem size güler geçerisiniz
en ufak birşeyde nbaşlıyorum ağlamaya ama ne ağlamak
kendimi harap ediyorum
bu huyumu değiştiremedim bir türlü
çok rahatsız oluyorum kızlar
bir tartışma olsun erkek arkadaşımaşla yerden göğe kadar haklı olayım
eve gelip yarım saat düşünüyorum konuşamalaımızı falan düşünoyrum bir lafımı takıyorum kfaya yine haksız bir yanımı bulup başlıyorum ağlamaya
niye durup dururken kavga çıkardım şimdi herşeyi bozdum diyorum
ben de istiyorum haklı olduğumda trip yapmak allttan almamak güçlü durmak
bazı şeyleri sorgulamamak istiyorum ama olmuyo
bzen sıyırmak üzereyim gibi geliyor yani o derece
bu anlattıklaım sadece erkek arkadaşım konusunda değil yani her zaman böyle
hayattan mutlu olmayı beceremiyorum herşeyin en yolunda gittiği zamanlarda bile
yine ne olacak da bnm mutluluğum bozulacak diye anımı yaşayamıyorum
lütfen bana yardım edin yoksa ben sorunumu aşamayacağım...

ne olursa olsun yaşadığın her şeyin sorumlusunu kendin görüyorsun

ezilmiş, hep suçlanmış olabilir misin?

ne olursa olsun yaşadığın her şeyin sorumlusunu kendin görüyorsun

ezilmiş, hep suçlanmış olabilir misin?

hayır tatlım hattta tam tersi ailem hiçbir konuda beni zorlamaz sıkmaz hiçbir şekilde öyle bir muamele görmedim yani :sm_confused:

ayyy aynı eski ben :umursamaz:
ama şimdi öyle deilim ne olduysa bana bi dinginlik umursamazlık geldi:umursamaz: ama buda kötü beee:umursamaz:

Cnm biraz rhat ol yahu bırak takma herşeyi bişilerle uğraş yalnız kalmamaya çalış dşarı çık sosyalleş eski arkadaşlarını ara git alışveriş yap kendini mutlu et biraz yapma öle bnce ...

Aklini mesgul edecek birseyler bulsan.. Hobi kurslarina yazil derim..

hayır tatlım hattta tam tersi ailem hiçbir konuda beni zorlamaz sıkmaz hiçbir şekilde öyle bir muamele görmedim yani :sm_confused:

arkadaşın?

umursamamayı kendin öğrenirsin. olanların ardından üzülme. "ben bunu söyledim pişman değilim" demeyi öğren:lepi:

öss stresinden flndır canım inan ben ünv gidince düzeldim ama öyle bişide yapmadım hani hayatımı zehir ediodum kendi kendime yok bu bunu dedi acaba ne demek istedi kesin kötü bişi sölemek istedi allah kahretsin diye aglaya aglaya uykumdanda oluodum
ama yaş ilerledikçe galiba insan umursamamaya baslıo bazı seyleri

bence şuan öss stresinden oluyo tüm bunlar. ders çalışmamak için bi bahane yada düzenli çalışamadığın için içindeki sıkıntının patlayışı olabilir yaptıkların. bence derslerine odaklan 1 hafta en fazla deli gibi çalış ilerlediğini gör ilaç gibi gelicek sana .başarılar canım.

bende şuan aynıyım herşeyi sorun yapıyorum herkese komik gelse bile beni çok üzebiliyor en ince ayrıntılardan küçük şeyler bulup çıkarıyorum. mesela herşey süper ama biri bana yan bakış mı attı tamam bitti herşey anında bozuluyorum neden baktı yanlış bir şey mi yaptım yana suram mı düzgün değil gereksiz hareketler daha neler neler ... benim için çözüm çok çalışıyorum hiç kendime zaman ayıramıyorum ayırdım mı istediğim şeyleri tam yapamıyorum oda engel oluyor bana ... işimi dğeiştiricem ve daha çok insanlarla iç içe olup türlü türlü insan olduğunu kabul etmekten geçiyor... sende böyle bir yenilik yaparak başlayabilirsin o zaman düzelirsin inşallah... çok iyi anladım şimdi seni ve insanların seni anlamadığınıda düşünüyorsun oysa sen sadece hissediyorsun ve küçük bir bakışa takılıyorsundur en azından benim öyle...

kendiniz odaklı yaşayın, biraz bencil olun bence. bu zamanda bencillik lazım azcik. ayrıntılara takılmayın. bütünü görün

ayyy aynı eski ben :umursamaz:
ama şimdi öyle deilim ne olduysa bana bi dinginlik umursamazlık geldi:umursamaz: ama buda kötü beee:umursamaz:

bende aynen bunları yazıcaktım hayat herşeyi kafamıza takıcak kadar uzun değil :))))
eskiden oto boka ağlayan ben şimdi pek rahat pek bir umursamazım böle daha iyi valla

bence sorun şuan kötü bir dönemden geçiyorsun biraz rahatlamaya kafanı boşaltmaya çalış içinde bulunduğun durumdan dolayı bu haldesin sakin ol geçer :)

evt tatllm yaşadım ama onun özürleri üzerine tekrar barıştık

korkularının sebebi bu olabilir herzaman kotu birsey olucak ve gene biticek dusuncesi ister istemes beynine yerlesmis bana da oldu ve seni cok iyi anlıyorum akıl almaz seyleri taktım burda yazsam ben gene iyimisim dersin cok fazla dusunme buları daha cok insanlarla ic ice ol unutursun kuruntu yaptıgın herseyi..daha cok dusunursen artık oyle bir noktaya gelirsin beynine birseyleri kabul ettiremezsin olmamıs bir seyi yasanmıs gibi hareket etmeye baslarsınki kotu birsey bu

haklısın tatlım ben de yavaş yavvaş kendimi buna alıştırıyorum umarım biraz düzelme olur bnm için

Cnm eĞer bu huyunu yenemıyosan bence psıkolojık bı destek almalısın cıddı bı sorun gıbı gÖrÜnmesede hayatını etkılıyorsa bence tedavı ol ve kurtul.normal deĞıl gıbı geldı bana ama bıde Şu var hepmı bÖyleydın nezamandır bÖylesın

zamanla insan ne büyük dertler görüyor ve anlıyor ki bazı şeyler için üzülmek gerçekten anlamsız...
şu an sen hayata daha yeni başlayacaksın canım... üniversitede bir bakacaksın nelere boşyere üzülmüşsün... sonra iş hayatına geçince üniversitedeki haline güleceksin...

mesela şimdi derslerini çok takıyorsan ; üniversitede daha az takacaksın...
bu elbette sorumsuz olacaksın demek değil ama aldığın kötü bir not için kendini harap etmek yerine ; nasıl düzeltirim diye düşüneceksin... biraz zaman ver kendine... hatta bu özelliğin üzerinde çok da düşünme bence... yani büyüdükçe anlayacaksın ki hayat aslında şimdiki göründüğünden çok farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…