Kendımı eve kapattım.bosanmak cok zormus

kirmizi86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
265
67
53
merhaba herkese.3 ay önce esimle tartistik.bana el kaldirdi ve bu ilk degildi.bende o gece eve almadim.o gunden beri beni 1 kez bile aramadi.ayni sektorde calisiyoruz ve arkadaslarimiz ortak.ben isten ayrildim.kendimi hic bir seye veremiyorum.evden disari cikmak istemiyorum.herseyden nefret ediyorum.kendime olan guvenimi kaybettim.dava bile acmamis.onu istemiyorum ama hayata kusmus durumdayim.yasananlari unutamiyorum.lutfen bana yardimci olun.

merhaba herkese.3 ay önce esimle tartistik.bana el kaldirdi ve bu ilk degildi.bende o gece eve almadim.o gunden beri beni 1 kez bile aramadi.ayni sektorde calisiyoruz ve arkadaslarimiz ortak.ben isten ayrildim.kendimi hic bir seye veremiyorum.evden disari cikmak istemiyorum.herseyden nefret ediyorum.kendime olan guvenimi kaybettim.dava bile acmamis.onu istemiyorum ama hayata kusmus durumdayim.yasananlari unutamiyorum.lutfen bana yardimci olun.

boşan bence.
dava açmıyor eve gelmıyor
oh ne güzel... kımbılır o 3 ayda neler yaşamıştır
sıkılınca döner aklınca.

başka çiçeklere kon, canın sıkılınca dönersin
iyiymiş.
yoksa hala neden dava açmadı? başka açıklaması yok bunun.

boşanmak istemeniz sizin kararınız işin içinde şiddette olunca bu konuda doğru karar vermiş gibisiniz ,sizi aramaması ,pişman olup telafi çabalarının olmayışı da kararınızdan pişman olmamanız için size güç versin ,beni asıl ilgilendiren nokta niçin hayattan soyutladınız kendinizi ,eşiniz nasıl işine hayatına devam ediyorsa sizde öyle yapmalıydınız,hem evde oturup nasıl sonuçlanacağını beklemez,kendinize güvenli şekilde siz istediğiniz gibi sonuçlandırırdınız,umarım hakkınızda hayırlısı olur sevgiler..........

O kadar sey yasattiki bana.11 aylik evliydik ve her gun gozyasi doktum.onu istemiyorum.ama kendimi toparlayamiyorum bir turlu

O kadar sey yasattiki bana.11 aylik evliydik ve her gun gozyasi doktum.onu istemiyorum.ama kendimi toparlayamiyorum bir turlu

kendini niye toparlayamıyorsun bılıyor musun? sana şiddet uygulayan, 3 aydır eve gelmeyen, senı 1 kez bile merak edıp aramayan, sana dava açmayıp bekar hayatından sıkılınca eve dönecek olan adamı boşamadıgından dolayı.
kangren olmus yanını kesip atacaksın ki, yeni hayatına başlayabılesın :34:

Pisman olmayi birakin daha benden ozur beklemis eve almadim diye.o kadar karaktersiz bir insan dusunun artik.disari ciktigimda kendimi güvensiz hissediyorum. Devamlı ağlamakliyim.yasadigim herseyi unutmak istiyorum ama unutamiyorum

boşanmak istemeniz sizin kararınız işin içinde şiddette olunca bu konuda doğru karar vermiş gibisiniz ,sizi aramaması ,pişman olup telafi çabalarının olmayışı da kararınızdan pişman olmamanız için size güç versin ,beni asıl ilgilendiren nokta niçin hayattan soyutladınız kendinizi ,eşiniz nasıl işine hayatına devam ediyorsa sizde öyle yapmalıydınız,hem evde oturup nasıl sonuçlanacağını beklemez,kendinize güvenli şekilde siz istediğiniz gibi sonuçlandırırdınız,umarım hakkınızda hayırlısı olur sevgiler..........
Tesekkur ederim ama elimde degil.herseyde onu goruyorum.bu sehirde yaşamak bile istemiyorum unutamiyorum

kendini niye toparlayamıyorsun bılıyor musun? sana şiddet uygulayan, 3 aydır eve gelmeyen, senı 1 kez bile merak edıp aramayan, sana dava açmayıp bekar hayatından sıkılınca eve dönecek olan adamı boşamadıgından dolayı.
kangren olmus yanını kesip atacaksın ki, yeni hayatına başlayabılesın :34:

Bir de evlenirken kredi cekmistik.onuda uzerime yikti gitti.annem cok üzülüyor. Ona kiyamiyorum.ne zorluklarla kurmustum yuvami.resmen beni kullanıp atti...

Aklinca seni cezalandiriyo Bence, cagirsan hemen gelir.
Bosanmak istemiypsan, yinede dava ac bence, ciddi oldugunu ondan vazgecebilecegini anlasin.
Deyisirse ancak korkusuna ozaman degisir, yalvar yakar olur.
Yok orali olmuyosa kendne yazik etme bos ver..

Aklinca seni cezalandiriyo Bence, cagirsan hemen gelir.
Bosanmak istemiypsan, yinede dava ac bence, ciddi oldugunu ondan vazgecebilecegini anlasin.
Deyisirse ancak korkusuna ozaman degisir, yalvar yakar olur.
Yok orali olmuyosa kendne yazik etme bos ver..
Haklisiniz.arkadaslarimizs durumumuzu soylememis bile.ama benim oturdugum yerde arkadasi var onunla gorusuyormus devamli.bitti kesinlikle diyormus ama dava acmiyor

Arkadaşım eğer inançlı biriysen Allah'ın ''Ya Nafi'' ismini bolca zikret..
Hakkında ne hayırlı olacaksa onun için Rabb'imizden ''Ya Fettah'' ismiyle hayırlı bir kapı açması için sürekli O'na dua et.. (Hayırlıysa tekrar birleşin değilse hayırlı bir gelecek nasip etsin Rabb'im sana onsuz.)

Yaşadıkların maneviyatla alakalı.. ruhun, aklın belirsizlikten, umutsuzluktan, huzursuzluktan çok yıpranmış yazdıklarına bakacak olursak. Bunun ilacı da geçmişe bir an bile olsun aklında barındırmaman geleceğe umutla bakman, manevi bir güç olan duayla Allah'a sarılıp O'ndan hakkında ne hayırlısı olacaksa onu dilemen.. İnan Allah'a sığınıp O'ndan istersen huzuru bulacaksın.
Bende annemin rahatsızlığından dolayı çok kötü günler yaşadım.. Ne adet düzeni kaldı, ne iştahım, saçım avuç avuç dökülüyor, 1 aydan fazla ruhen bedenen çok sıkıntılar yaşadık ailecek .. ama dua edipte RAbbimden isteyince hem Allah'ın izniyle annem şifa buldu hem ben ve ailem şuan çok iyiyiz ruhsal olarak.. (elhamdülillah)

(Belki benden çok daha iyi bir bilgi birikimin vardır maneviyatla(inançla) alakalı konularda, belki sürekli Rabb'imden istiyorsundur bir çıkış yolu. Amacım akıl vermek değil yanlış anlama lütfen. Ben sadece bu yolun seni en kısa sürede inşallah feraha kavuşturacağına, sana hayırlı bir kapı açacağını, işlerin hayırlısıyla bir düzene gireceğine inanıyorum Allah'ın izniyle.)

Rabb'im gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallah arkadaşım.. Umarım en kısa sürede bu zor durumdan kurtulursun. (amin)

Bunalımdan Kurtulmak İçin
Günümüzde stressiz yasamak malesef cok zor herkesin kendine göre derdi sıkıntısı stresi var insan bos durdukca da kafasina cok fazla takip düşünmeye baslio bunun sonucuda yavas yavas depresyona bunalima olumsuzlasmaya karamsarliga dogru ilerlenmiş oluyor.Kolay bi durum degil malesef...Ama en azindan bu dualar ile bunu atlatmaniz daha cabuk ve kolay olacaktir...
Ya nafi 1000
Ya Metin 1000
ihlas suresi
100 La havle ve
yunus as dusasi Sayı yazdim okuyacaklar olanlar icin en az bu sayılarda okusunlarki bir an önce toparlanabilsinler diye...Yoksa sayısızca okuyun..

Ya metin esmasi dirayet kazandiracaktir guclu kılacaktır olaylar karsisinda dik durabilmenizi saglayacak...

Ya nafi esmasi Antidepresan gibidir...İnanin sinirlenmek istedignizde bile sinirlenmeyeceksiniz ve sinirlenip asip kesmeyi özletecek bir duruma gireceksiniz ) Ben bi dönem cok okudum ve cok ama cok etkili..

ihlas suresi kalbinize ve ruhunuza huzur verecek

La havle ve yunus as he sakinletirecek hem dusunmenze engel olup sizi canınızı sıkan olaylardan herseyden uzak tutacaktir...

Ayrica kusluk vakti duha suresini de 7 kere okumaniz faydali olucaktir.Bunu zaten herkes biliodur sadece hatirlatmak istedim.

Başka bir siteden alıntıdır.. link verilmesi yasak diye kopyalıyorum.

Son düzenleme:
Ben istemiyorum atik.bunca zaman arayip sormayan adamdan hayir gelmez bana.avukat beklememi soyledi.daha oncede yalanlar soyleyip evi terketmisti.ben aglayip sizlayip getirmistim.cunku o zaman daha 4 aylik evliydik.sonra da bunu hep kullandi.sen bensiz yapamazsın. Aglayip yalvarirsin diye. Sadece şiddet degildi sorunumuz.yalan ilgisizlik hersey vardi

Hic bir erkek icin kendini kapatmaya uzmeye degmez tek bosanan sen degilsin ben 6 senelik evliligi bitirdim evlilik denirse ona kavga siddet kufur bosuna 6 senemi curuttum sen daha yakinken bosan ve kurtul inan hic bir zaman duzelmez. Kendine ceki duzen ver is ara calis dava ac sen ayaklarinin ustunde dur.

Arkadaşım eğer inançlı biriysen Allah'ın ''Ya Nafi'' ismini bolca zikret..
Hakkında ne hayırlı olacaksa onun için Rabb'imizden ''Ya Fettah'' ismiyle hayırlı bir kapı açması için sürekli O'na dua et.. (Hayırlıysa tekrar birleşin değilse hayırlı bir gelecek nasip etsin Rabb'im sana onsuz.)

Yaşadıkların maneviyatla alakalı.. ruhun, aklın belirsizlikten, umutsuzluktan, huzursuzluktan çok yıpranmış yazdıklarına bakacak olursak. Bunun ilacı da geçmişe bir an bile olsun aklında barındırmaman geleceğe umutla bakman, manevi bir güç olan duayla Allah'a sarılıp O'ndan hakkında ne hayırlısı olacaksa onu dilemen.. İnan Allah'a sığınıp O'ndan istersen huzuru bulacaksın.
Bende annemin rahatsızlığından dolayı çok kötü günler yaşadım.. Ne adet düzeni kaldı, ne iştahım, saçım avuç avuç dökülüyor, 1 aydan fazla ruhen bedenen çok sıkıntılar yaşadık ailecek .. ama dua edipte RAbbimden isteyince hem Allah'ın izniyle annem şifa buldu hem ben ve ailem şuan çok iyiyiz ruhsal olarak..

(Belki benden çok daha iyi bir bilgi birikimin vardır maneviyatla(inançla) alakalı konularda, belki sürekli Rabb'imden istiyorsundur bir çıkış yolu. Amacım akıl vermek değil yanlış anlama lütfen. Ben sadece bu yolun seni en kısa sürede inşallah feraha kavuşturacağına, sana hayırlı bir kapı açacağını, işlerin hayırlısıyla bir düzene gireceğine inanıyorum Allah'ın izniyle.)

Rabb'im gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallah arkadaşım.. Umarım en kısa sürede bu zor durumdan kurtulursun. (amin)

Bunalımdan Kurtulmak İçin
Günümüzde stressiz yasamak malesef cok zor herkesin kendine göre derdi sıkıntısı stresi var insan bos durdukca da kafasina cok fazla takip düşünmeye baslio bunun sonucuda yavas yavas depresyona bunalima olumsuzlasmaya karamsarliga dogru ilerlenmiş oluyor.Kolay bi durum degil malesef...Ama en azindan bu dualar ile bunu atlatmaniz daha cabuk ve kolay olacaktir...
Ya nafi 1000
Ya Metin
1000 ihlas suresi
100 La havle ve
yunus as dusasi Sayı yazdim okuyacaklar olanlar icin en az bu sayılarda okusunlarki bir an önce toparlanabilsinler diye...Yoksa sayısızca okuyun..

Ya metin esmasi dirayet kazandiracaktir guclu kılacaktır olaylar karsisinda dik durabilmenizi saglayacak...

Ya nafi esmasi Antidepresan gibidir...İnanin sinirlenmek istedignizde bile sinirlenmeyeceksiniz ve sinirlenip asip kesmeyi özletecek bir duruma gireceksiniz ) Ben bi dönem cok okudum ve cok ama cok etkili..

ihlas suresi kalbinize ve ruhunuza huzur verecek

La havle ve yunus as he sakinletirecek hem dusunmenze engel olup sizi canınızı sıkan olaylardan herseyden uzak tutacaktir...

Ayrica kusluk vakti duha suresini de 7 kere okumaniz faydali olucaktir.Bunu zaten herkes biliodur sadece hatirlatmak istedim.

Başka bir siteden alıntıdır.. link verilmesi yasak diye kopyalıyorum.
Cok tesekkur ederim yorumunuz için. Annenize allah sifa vermis ne guzel.allah tekrarını gostermesin insallah.bende nol bol ayetel kursi ve ya fettah cekiyorum 1000 kez. Allaha sigindim.rabbim neylerse guzel eyler.onun bana kattigi iyi bisey yoktu ama yinede insan kendini boşlukta hissediyo iste.belkide babasiz buyudugum icin bilmiyorum ama kendimi sahipsiz hissediyorum. 4 yilda bana o kadar sey yasattiki...

Hic bir erkek icin kendini kapatmaya uzmeye degmez tek bosanan sen degilsin ben 6 senelik evliligi bitirdim evlilik denirse ona kavga siddet kufur bosuna 6 senemi curuttum sen daha yakinken bosan ve kurtul inan hic bir zaman duzelmez. Kendine ceki duzen ver is ara calis dava ac sen ayaklarinin ustunde dur.
Haklısınız asla degmiyor.duzelecegine inanmiyorum zaten. Hos onunda oyle bi çabası yokta.sadece allahima yalvariyorum.yasadiklarmi unutup kendimi toparlamak icin.annem icin ayakta durmam gerek

Seni anliyorum 10 aylik evliyim ve 15gundur ayriyiz bosanmaya dogru gidiyoruz bizde. Bende 15gundur ne yedim ne ictim ne insan gormek istedim evi terk eden ben oldum blof yaptim ama yemedi bosancam dedi. Konumu okursan anlarsin. Ama birden kafama dank etti niye gununu gun eden biri icin ben yaslara gireyimki. Once Allaha sukur ile basladim ve bi gulumsemeyle devam ettim. Simdide kafa dagitmaya eylenmzye istanbula gidiorum 20gunligune. Gorsunki onsuzda gayet mutluyum. Sende onun ozune soka soka kendine bak eylencelere katil aktiviteler edin goster ona yaslarda olmadigini erkek mileti degilmi hepsibbiliobarkalarindan aglayip sizlandigimizi

Ben istemiyorum atik.bunca zaman arayip sormayan adamdan hayir gelmez bana.avukat beklememi soyledi.daha oncede yalanlar soyleyip evi terketmisti.ben aglayip sizlayip getirmistim.cunku o zaman daha 4 aylik evliydik.sonra da bunu hep kullandi.sen bensiz yapamazsın. Aglayip yalvarirsin diye. Sadece şiddet degildi sorunumuz.yalan ilgisizlik hersey vardi

Avukat neye istinaden beklemeni söylüyor ki? Zamanın geçiyor. Ne kadar çabuk o kadar iyi bence. Kendine gel lütfen silkelen bir. Ondan önce de vardın sen. Ondan sonra da olacaksın. Dava açmıyor olması hiçbir şeyi açıklamaz. Ayrıca anlaşmalı boşanmalarda bile biri formaliteden davacı olur.
Bir an önce yeni hayatına başla. Davayı sen açsan ne olacak ki?
Hiç kimse için kendini yok saymaya değmez. Davanı aç ve sokağa çık! Sen tek başına bir bireysin, güçlüsün, kadınsın. Kimsenin himayesine ihtiyacın yok unutma..

Son düzenleme:
Hayattan kendini en fazla birkaç ay daha soyutlarsın elinde olmadığı belli ama sende bu ruh halini üzerinden atabilmek için önce o adamı hayatından nüfusundan beyninden çıkarmalısın. Eğer iyi gelecekse ve mümkünse yaşadığın şehri mesleğine göre bir iş bulup ayrıl (adamdan kaçman için değil sadece ruh halini biraz olsun değiştirip rahatlaman için). Çalışmak istemiyorsan performansım çalışmaya müsait değil diyorsan el yeteneğin varsa resim, takı yapma, dikiş nakış bu tür şeylerle ilgilenip aklını meşgul etmeni tavsiye ederim. Boş oturduğun sürece aklına olan tek şey sana acı verecek anıların olur.

Eşin olacak şahıs (ağzımı bozmak istemiyorum şahsiyetsiz) dava açmyıyor ve sen bensiz yapamazsın ağlaya yalvara dönersin diyen biri ise güzel bir ders vereceksin ve avukatlar ile görüşüp onunda canını sıkabileceğin yada uğraşmak istemiyorsan sıkılması vs için bir an önce ayrılabileceğin bir dava açacaksın. Şiddet birkez başladımı devamı gelir maalesef aldatmak gibi... yalan gibi.. birdaha olmayacak sözleri verilir ama olay sırasında hiç hatırlanmaz. Anladığım kadarıyla daha gençsin. Allah nasip ederse daha nice uzun senelerin var. Geriye dönme ve bu üzülerek harcadığın zamanları dönüp birdaha yaşama şansın yok. Bir an önce elinden gelen en kısa sürede sil at aklından. Hayat değmeyen insanlara değer vericem diye uğraşılmayacak kadar kısa.. Allah yardımcın olsun..

Birde en cok uzuldugum ne biliyor musunuz? esim benden 9 yas buyuk.annesiz babasız buyumus.benimde ne kardesim ne babam var. Evlenirken hersey benim cabalarimla oldu.gelinligimi bile kendim aldim dusunun.evimde kimsenei bir çöpü yok inanin.hic bir şey istemedim.mutlu olalim yeter dedim. Ve beni ailesinden kimse aramadi bu3 ayda.kimseye saygisizligim tartismam olmadigi halde

Birde en cok uzuldugum ne biliyor musunuz? esim benden 9 yas buyuk.annesiz babasız buyumus.benimde ne kardesim ne babam var. Evlenirken hersey benim cabalarimla oldu.gelinligimi bile kendim aldim dusunun.evimde kimsenei bir çöpü yok inanin.hic bir şey istemedim.mutlu olalim yeter dedim. Ve beni ailesinden kimse aramadi bu3 ayda.kimseye saygisizligim tartismam olmadigi halde

Bu durumlarda yapılan en büyük hata. Ben hak etmedim. Onu yapmıştım o bunu yapmıştı.. Şöyle dedi. Ben özür diledim. O kızdı vs vs vs.. Bunlarla yaşadıkça iyi olamazsın. Çekilmesi gereken bir sünger var. Kendine bir milad belirle ve geriye dönüp hayıflanma. Olan olmuş yaşanan yaşanmış biten bitmiştir. Bazı hikayeler eksik gibi gelir ama maalesef değildir. Eksik gelmesinin nedeni kötü sondur. Ve son nasıl olursa olsun sondur. Yarını düşün, yarını yaşa.. Geçmişle yaşadığın sürece iyi olamazsın.

Back
X