Arkadaşım eğer inançlı biriysen Allah'ın ''Ya Nafi'' ismini bolca zikret..
Hakkında ne hayırlı olacaksa onun için Rabb'imizden ''Ya Fettah'' ismiyle hayırlı bir kapı açması için sürekli O'na dua et.. (Hayırlıysa tekrar birleşin değilse hayırlı bir gelecek nasip etsin Rabb'im sana onsuz.)
Yaşadıkların maneviyatla alakalı.. ruhun, aklın belirsizlikten, umutsuzluktan, huzursuzluktan çok yıpranmış yazdıklarına bakacak olursak. Bunun ilacı da geçmişe bir an bile olsun aklında barındırmaman geleceğe umutla bakman, manevi bir güç olan duayla Allah'a sarılıp O'ndan hakkında ne hayırlısı olacaksa onu dilemen.. İnan Allah'a sığınıp O'ndan istersen huzuru bulacaksın.
Bende annemin rahatsızlığından dolayı çok kötü günler yaşadım.. Ne adet düzeni kaldı, ne iştahım, saçım avuç avuç dökülüyor, 1 aydan fazla ruhen bedenen çok sıkıntılar yaşadık ailecek .. ama dua edipte RAbbimden isteyince hem Allah'ın izniyle annem şifa buldu hem ben ve ailem şuan çok iyiyiz ruhsal olarak..
(Belki benden çok daha iyi bir bilgi birikimin vardır maneviyatla(inançla) alakalı konularda, belki sürekli Rabb'imden istiyorsundur bir çıkış yolu. Amacım akıl vermek değil yanlış anlama lütfen. Ben sadece bu yolun seni en kısa sürede inşallah feraha kavuşturacağına, sana hayırlı bir kapı açacağını, işlerin hayırlısıyla bir düzene gireceğine inanıyorum Allah'ın izniyle.)
Rabb'im gönlüne göre hayırlısıyla versin inşallah arkadaşım.. Umarım en kısa sürede bu zor durumdan kurtulursun. (amin)
Bunalımdan Kurtulmak İçin
Günümüzde stressiz yasamak malesef cok zor herkesin kendine göre derdi sıkıntısı stresi var insan bos durdukca da kafasina cok fazla takip düşünmeye baslio bunun sonucuda yavas yavas depresyona bunalima olumsuzlasmaya karamsarliga dogru ilerlenmiş oluyor.Kolay bi durum degil malesef...Ama en azindan bu dualar ile bunu atlatmaniz daha cabuk ve kolay olacaktir...
Ya nafi 1000
Ya Metin
1000 ihlas suresi
100 La havle ve
yunus as dusasi Sayı yazdim okuyacaklar olanlar icin en az bu sayılarda okusunlarki bir an önce toparlanabilsinler diye...Yoksa sayısızca okuyun..
Ya metin esmasi dirayet kazandiracaktir guclu kılacaktır olaylar karsisinda dik durabilmenizi saglayacak...
Ya nafi esmasi Antidepresan gibidir...İnanin sinirlenmek istedignizde bile sinirlenmeyeceksiniz ve sinirlenip asip kesmeyi özletecek bir duruma gireceksiniz ) Ben bi dönem cok okudum ve cok ama cok etkili..
ihlas suresi kalbinize ve ruhunuza huzur verecek
La havle ve yunus as he sakinletirecek hem dusunmenze engel olup sizi canınızı sıkan olaylardan herseyden uzak tutacaktir...
Ayrica kusluk vakti duha suresini de 7 kere okumaniz faydali olucaktir.Bunu zaten herkes biliodur sadece hatirlatmak istedim.
Başka bir siteden alıntıdır.. link verilmesi yasak diye kopyalıyorum.