Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendimi evime ve çocuguma karşı çok yetersiz hissediyorum
Valla ben de onun hoşlandığı oyunlardan hoşlanmıyorum artık her şeyi beraber yaparak çözümü bulduk , yemek , bulaşık , çamaşır her işi birlikte yapıyoruz ona oyun oluyor bana da nefes :)
O etkinlik anneleri (ki ben de bilgi olsun diye takip ediyorum) 7/24 etkinlik yapmıyorlar bence. Yaptıklarını paylaştıkları için sanki bir oyun grubuymuş gibi izlenim oluşuyor.
Belki biraz daha fazla yapıyorlar ama planlı programlı ilerledikleri içindir..
Ben de bazen çok sıkılıyorum keşke bir kaç dakika tek başına oynasa diye düşünürken buluyorum kendimi. Elim hiç bir şeye gitmiyor. Ama iç hesaplaşmamı orada bırakıp dikkatimi çocuğuma vermeye çalışıyorum..
Yorgunuz ama malesef onlar da bizim yolumuzu gözlüyor. Böyle böyle büyüyecekler.
Sonra bir bakmışız bir zamanlar hadi oynayalım diye bakan çocuklar bizimle az zaman geçirmeye başlamış..
Enerji verici takviye alın belki bundandır temel sorununuz.