Kendimi evlenmek zorunda hissediyorum

Diren L Lilaaaa112 sakın baskılara boyun eğme :)
Şaka bi yana Allah'tan adayın varmış, ben mezun olduğumda aday da yoktu, annemin ödü kopmuştu evde kalacam diye. Çok saçma baskılara maruz kaldım, kendi ailemden.
Neyse sen dışarıya kulaklarını kapat, evlenince insanın başı göğe ermiyor, en emin olduğun zamanda evlenmek en iyisi. Erkek arkadaşınla evlenmeyi düşünüyorsan Belki bir söz yada nişan yapıp evlilik işini uygun olana kadar erteleyebilirsin. Hayırlısı olsun

Hayır etrafta bu kadar mutsuz evlilik varken insanların gözlerini karartıp evlen diye baskı yapması da ne yaman çelişkidir :olamaz:

Ben 24 yaşında mezun oldum. Hiç beklemeden evlendim. Eşimin maaşa geçmesine 3 ay vardı evlendigimizde. Benim gözüm karaydı. Eşyasız evsiz evlendim hem de. Bi valizle çıktım baba evinden eşyalı evde kaldık bi süre sonra yaşayacağımız şehir belli olunca evimizi de kendimiz tuttuk eşyalarımızı da kendimiz aldık. Ben de evlendikten 5 sene sonra atandım.

Benim mantığım şuydu. Ben bu adamı seviyorum biz beraber yola çıkacağız, geç olmasının bi anlamı yok. Ayrı ayrı sıkıntı çekmektense birlikte çekmeyi tercih ettik.

Hic pişman değilim çok şükür
Sizinkiside büyük cesaretmis :) mutlu olmaniza cok sevindim:)

bunlar bahane hayatinizi ceki duzen vermek ise guce odaklanmak yerine kokayi secmek istiyorsunuz yoksa kim takar sunu bunu hayati biraz ciddiye alin derim

Back
X