arkadaşı tanımam etmem niye avutmaya calisiyim???
sizin SACMALİK olarak gördüğünüz benin fikrim..ben universitenin vermiş olduğu egitimden bahsettim..ekonomi üniversitesinde grafik tasarım okudum ve Şeref ogrencisi olarak mezun oldum..bütün derslerime essek gibi girdim,çalıştım,sabahlara kadar projeler yaptım..derece yaparak bitirdim..ama bir afişin baskıya hazırlanmasını öğrenmedim,baskı tekniğini öğrenmedim,kağıt kalitesini öğrenmedim,bilgisayarda sifirdan bir şekil çizmeyi öğrenmedim,bilgisayardaki renklerle kagittaki renk farkını öğrenmedim...benim is hayatımda isime yariycak seyler bunlar arkadasım..iki kibriti yapistirip proje hazırlamak benim hiç bı isime yaramaz..ama meslek lisesi mezunu benim bütün bilmediklerimi biliyor..bu nasıl egitim???
üniversite ye gidiyorsun öğretmen olmak için mezun oluyorsun devlet seni sınava alıyor..kendi universitesindeki kendi verdigi egitime güvenmiyor adam!!!komik değil mı?!
ben üniversitelerin vermiş olduğu egitimi eleştirdim..univeriste ortamını değil..
sabah aksam çalıştım,derslerime girdim,derece aldım ve özel okul olduğu için bı de para verdim ama ise girdim aval aval baktım..benim hatam mı şimdi bu?saçmalık mı?
işletmeden mezun arkadasım,benim okulumdan,kız mezun oldu gitti muhasebe kursuna yazıldı..bu mu saçmalık??
bırakın Allah askına üniversitelerin egitimini savunmayın bana..
ortamını demiyorum egitimini..
devlet güvenmiyor kendi verdigi egitime..
bana bı kisi gösterin sadece universe okuyup bir şirkette üst düzey yöneticilik yapan..
bulamazsınız..sadece üniversite okuyup adam olunsaydı bu memlekette Boğaziçi mezunları garsonluk yapmazdi,ODTÜ mezunları evde oturmazdi..