- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Belki sorunun kaynağı buradadır.İyiyken de fazlaca iyi davrandığım için insanlar da beni kırmaktan, bozmaktan çekinmiyor lar..
Evet aynen öyle kendimden o kadar çok fedakarlık yapıyorum ki sonra zoruma gidiyor sanırım evet ama bu sorunun kaynağı kendimde bunun bende farkındayımBelki sorunun kaynağı buradadır.
Diğergamlık yapıyorsanız karşılıksız kaldığında nedenini sorgulayıp soğuyorsunuzdur.
Ben onun için neler yaptım onun dediğine bak diyorsanız hatalı siz olabilirsiniz.
burcun ne?Selam hanımlar hayırlı ramazanlar.. Şimdi size çok büyük bir dert gibi görünmeyen ama insanlarla ilişkimde sıkıntı yaratan bir durumdan bahsetmek istiyorum. Ben çok sorun yaşayan biri değilim çevremle. Yani genelde onaylayıcı, uyumlu bir tarafımdır. Fazla laf sokmayı, entrikayı beceremem. Bundan mütevellit biriyle bir sıkıntı yaşadığım da nasıl mücadele edeceğimi bilmiyorum. İlişkiyi bitirmem gerekiyormuş gibi geliyor.. Ama herkesle illa ufak tefek şeyler oluyor.. Yani herkesle ilişkimi bitiremem ki.. Mesela birisi bana laf sokuyor ya ondan soğuyıveriyorum ya da olumsuz bir şey denilince çok üzülüyorum.. Sonra o kişiden tamamen uzaklaşıyorum sanırım fazlaca alınganlık ta oluyor bu.. Nasıl bir denge sağlamalıyım? İyiyken de fazlaca iyi davrandığım için insanlar da beni kırmaktan, bozmaktan çekinmiyor lar.. Sizlerden tavsiye istiyorum.. Nerede yanlış yapıyorum? Artık alınıp, üzülüp, bir kaç gün küsmek sonra da eskiye dönmekten yoruldum ya da ufacık şeyler için insanlardan uzakşaşmaktan
Selam hanımlar hayırlı ramazanlar.. Şimdi size çok büyük bir dert gibi görünmeyen ama insanlarla ilişkimde sıkıntı yaratan bir durumdan bahsetmek istiyorum. Ben çok sorun yaşayan biri değilim çevremle. Yani genelde onaylayıcı, uyumlu bir tarafımdır. Fazla laf sokmayı, entrikayı beceremem. Bundan mütevellit biriyle bir sıkıntı yaşadığım da nasıl mücadele edeceğimi bilmiyorum. İlişkiyi bitirmem gerekiyormuş gibi geliyor.. Ama herkesle illa ufak tefek şeyler oluyor.. Yani herkesle ilişkimi bitiremem ki.. Mesela birisi bana laf sokuyor ya ondan soğuyıveriyorum ya da olumsuz bir şey denilince çok üzülüyorum.. Sonra o kişiden tamamen uzaklaşıyorum sanırım fazlaca alınganlık ta oluyor bu.. Nasıl bir denge sağlamalıyım? İyiyken de fazlaca iyi davrandığım için insanlar da beni kırmaktan, bozmaktan çekinmiyor lar.. Sizlerden tavsiye istiyorum.. Nerede yanlış yapıyorum? Artık alınıp, üzülüp, bir kaç gün küsmek sonra da eskiye dönmekten yoruldum ya da ufacık şeyler için insanlardan uzakşaşmaktan
Evet valla hamileliğimin ilk aylarında hele musluk gibi geziyordum daha beter olmuştum.. Ama bu güzel birşey değil ya mücadele etmiyorsun hiçbirşeyle hemen kaçayım gideyim uzaklaşayım.. Doğru genel huylar annemde böyle..Bunlar hep yapı meselesi.
Aile ile alakalı.
Mesela benim annem aşırı alıngan ve üzgün bir tip.
Biri ona birşey dese hoşuna gitmeyen hemen soğur uzaklaşır daha muhatap olmaz.
Kimse onu kirmayacak uzmeyecek öyle alışmış annanem vs de oyle
Bir de hasta tansiyon ve şeker hastalığı var
Az eleştirsen komalik oluyor.
Bazen babama diyorum annem niye bukadar hassas konuşmaya insan çekiniyor vs napim diyordu babam kusuyor ağlıyor diye bende nazladim der
Bu pek değişmiyor bunlar genel huylar.
Ancak torpuleyebilirsiniz.
Ama azıcık ya mücadele edebilmek istiyorum.. Belki alınganlık yapıyorda olabilirim.. Bundan emin olamıyorum..Kendini geri cekme degilde secimlerde hata var.Sizi kıran bozan laf sokan insanlarla yakınlık kurmak istemeyip uzaklasmaniz normal ki.
Öyle işte ancak torpuleyebilirsin ama zor bu durum.Evet valla hamileliğimin ilk aylarında hele musluk gibi geziyordum daha beter olmuştum.. Ama bu güzel birşey değil ya mücadele etmiyorsun hiçbirşeyle hemen kaçayım gideyim uzaklaşayım.. Doğru genel huylar annemde böyle..
Kelin merhemi olsa kafasına sürer konulardan biri. Hadi hatunlar çoğumuz bu durumdayız varmı bir çözümünüz
Ben hayatında tamamen çıkaranlardanım
Bende çıkarıyorum bi bakıyorum kimse kalmamış
Bende öyleyim biri bir şey dedi mesela ilk anda tepki vermiyorum sonra düşünüp şunu demek istedi diyorum kinleniyorum üzülüyorum.. Paranoya oluyor yani bir süre sonra gerçektenÖyle işte ancak torpuleyebilirsin ama zor bu durum.
Karşındaki insana da zor
Bazen birşey diyorum anneme ne demek istedin kafasında
Geçiyor odaya ağlıyor mesela
Oysa normal bir konuşma
Ama annem alınmış.
Aile boyu boyleler.
Yıprandım zaten.. Bi de çok ince düşünüyorım yani insanlara karşı da kibar davranırım ama böyle olaylat olunca herkesten herşeyden soğuyorum motivasyon kalmıyor bendeSizin gibiler çok yıpranır
Hassas olduğunuzdan çok alınır kırılırsınız
Bazen kendinizi afedersiniz ama enayi gibi kullanılmış gibi hissedersiniz düşün dur sonra.
Hayata karşı gardınızı alın demek isterdim ama değişeni görmedim.
Kova aslında umursamaz bi burç ya da öyle görünüyoruz ama alakası yokburcun ne?
Valla etrafimizda sevmeden yaşamak zorunda olduğumuz o kadar insan var ki .. Ben genelde bir ortamda denk geldiğimde mesafeli olurum , samimi olmam ama o günü de geçiririm, yani herkesi silmeye kalksan yine olmuyor görüşmek zorunda olduğumuz insanlar muhakkak olacak sana tavsiyem yerine ve kişiye göre değer ver ve umursamamayı dene ..Selam hanımlar hayırlı ramazanlar.. Şimdi size çok büyük bir dert gibi görünmeyen ama insanlarla ilişkimde sıkıntı yaratan bir durumdan bahsetmek istiyorum. Ben çok sorun yaşayan biri değilim çevremle. Yani genelde onaylayıcı, uyumlu bir tarafımdır. Fazla laf sokmayı, entrikayı beceremem. Bundan mütevellit biriyle bir sıkıntı yaşadığım da nasıl mücadele edeceğimi bilmiyorum. İlişkiyi bitirmem gerekiyormuş gibi geliyor.. Ama herkesle illa ufak tefek şeyler oluyor.. Yani herkesle ilişkimi bitiremem ki.. Mesela birisi bana laf sokuyor ya ondan soğuyıveriyorum ya da olumsuz bir şey denilince çok üzülüyorum.. Sonra o kişiden tamamen uzaklaşıyorum sanırım fazlaca alınganlık ta oluyor bu.. Nasıl bir denge sağlamalıyım? İyiyken de fazlaca iyi davrandığım için insanlar da beni kırmaktan, bozmaktan çekinmiyor lar.. Sizlerden tavsiye istiyorum.. Nerede yanlış yapıyorum? Artık alınıp, üzülüp, bir kaç gün küsmek sonra da eskiye dönmekten yoruldum ya da ufacık şeyler için insanlardan uzakşaşmaktan
Herkesi siler giderim olayo olmuyor da ya.. O zaman klmse kalmıyor ki.. Bu idare etme taktiklerini öğrenmeö lazımValla etrafimizda sevmeden yaşamak zorunda olduğumuz o kadar insan var ki .. Ben genelde bir ortamda denk geldiğimde mesafeli olurum , samimi olmam ama o günü de geçiririm, yani herkesi silmeye kalksan yine olmuyor görüşmek zorunda olduğumuz insanlar muhakkak olacak sana tavsiyem yerine ve kişiye göre değer ver ve umursamamayı dene ..
Görmedim duymadım bilmiyorum taktiği var bide, salağa yatmak diye bir vecize var o da bazen insanı kurtarıyorHerkesi siler giderim olayo olmuyor da ya.. O zaman klmse kalmıyor ki.. Bu idare etme taktiklerini öğrenmeö lazım
kova burçları genelde lafını esirgemez. etrafımdakiler öyle. yengeçsin diye düşündüğüm için sordum.Kova aslında umursamaz bi burç ya da öyle görünüyoruz ama alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?