• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hala cok kötü hissediyorum

Insanlar kime isterse ona inanıcak bu yüzden kendini kötü hissetme. Hem onlar bilse ne bilmese ne...hakikat değişmez insanların kanaatiyle

Hatta ilk aldatmasında yalvardım beni bırakma diye. Küfürler yedim hakaretler yedim ona ragmen hic bırakamadım hergün de aglatrdı sevdğim icin bırakamadım.

Şu sözler kendine hiç değer vermeyen ve ayrılığın duygusal travmasından korkan bir insanın sözleri. Lütfen bu deneyimin sizi toparlayacak, gücünüzü elinize almasını sağlayacak bir deneyim olmasına izin verin. Her insan hayatında dönüm noktası yaşar sizinki de bırakın bu adam olsun. Sevgi (veya takıntı diyelim) aniden ayrıldınız diye bitmez zaten. Oturun yas tutun ağlayın ama lütfen bir insan olarak ne kadar değerli olduğunuzu bilin. Karşınızdaki kişinin size söylediklerinin en ufak bir anlamı yok eğer siz çok ciddiye almadıkça.

Insanlar kime isterse ona inanıcak bu yüzden kendini kötü hissetme. Hem onlar bilse ne bilmese ne...hakikat değişmez insanların kanaatiyle
Yok artık umrumda değil kimin ne bildiği. Ben de o da doğruları biliyoruz. O yüzden ne derse desin arkamdan

Şu sözler kendine hiç değer vermeyen ve ayrılığın duygusal travmasından korkan bir insanın sözleri. Lütfen bu deneyimin sizi toparlayacak, gücünüzü elinize almasını sağlayacak bir deneyim olmasına izin verin. Her insan hayatında dönüm noktası yaşar sizinki de bırakın bu adam olsun. Sevgi (veya takıntı diyelim) aniden ayrıldınız diye bitmez zaten. Oturun yas tutun ağlayın ama lütfen bir insan olarak ne kadar değerli olduğunuzu bilin. Karşınızdaki kişinin size söylediklerinin en ufak bir anlamı yok eğer siz çok ciddiye almadıkça.
İlk Zaman’lardan bahsettim orda. Evet ayrılmanın acısından korkuyordum. Suan ona razı oldum

İlk Zaman’lardan bahsettim orda. Evet ayrılmanın acısından korkuyordum. Suan ona razı oldum
Hiçkimse unutulmaz değil inan bana. bu adam hayatımın bu zamana kadarki döneminde vardı bana kendi değerimi öğretti ve gitti diye düşün. Zaten sen kendi kıymetini anlayınca inan bana karşına gelen adamlar da ona göre oluyor, çnkü saça sapan insanlarla yolun bile keşismiyor.

Yapmayın soyle şeyleri kendinize. Insanin yaninda başkasina kufretmesi midesini bulandiriyor. Siz size küfreden aldatan igrenc bi insana sevgi duymaktan kurtulamiyorsaniz bile onun bundan haberi olmasin ya. Cok üzülüyorum kendini böyle bes para etmez erkekler için yıpratan hemcinslerimi gorunce...

Hiçkimse unutulmaz değil inan bana. bu adam hayatımın bu zamana kadarki döneminde vardı bana kendi değerimi öğretti ve gitti diye düşün. Zaten sen kendi kıymetini anlayınca inan bana karşına gelen adamlar da ona göre oluyor, çnkü saça sapan insanlarla yolun bile keşismiyor.
İnsallah. Biraz da bir daha sevemem bir kere bu kadar cok sevdim bırakmım diyordum. Ama benimki tek taraflıydı onu anladım cok iyi bir şekilde

Yapmayın soyle şeyleri kendinize. Insanin yaninda başkasina kufretmesi midesini bulandiriyor. Siz size küfreden aldatan igrenc bi insana sevgi duymaktan kurtulamiyorsaniz bile onun bundan haberi olmasin ya. Cok üzülüyorum kendini böyle bes para etmez erkekler için yıpratan hemcinslerimi gorunce...
Haklısınız. O yönden çok ezdirdim kendimi

Sana yaptigi ve soyledigi kotu seyleri tek tek yaz bir kagida.

Suan pat diye kendini iyi hissetmek zorunda da degilsin ki. Kendine zaman tani biraz.
Ondan da nefret etmek zorunda degilsin.
Hayatinda girdi, iyi kotu birseyler yasatti gitti. Sana da tecrube olarak kaldi.

Ama bundan sonra sana msj atsa dahi cvp verme. Seni tehtit etmis ve o tehtidi gerceklestirir. Uzak durmalisin canim.
Kitap oku. Kendini oyala. Spora basla vs..

Bu surecte cok yipranmissin. Hergun ugak tefek kendine iyi gelecek seyler yapmaya basla. Suan senin onu degil kendini dusunme vaktin.
Niye olmadi neden boyle oldu nasil bir insan diye kendini yipratma dusunerek.
İlk once kendi ozsevgini ve ozsaygini gelistirecek guzel seyler yap kendine. Kendini mutlu et. Kendini sevmeye basla.

Biraz toparlaninca da hersey aklinda yerli yerine oturur zaten.
Allah razı olsun

Şu adamı gündeminizden çıkarın artık Hocam.
Konu açtıkça, eskiyi deştikçe nasıl unutacaksınız?
Hastalık mı? Saplantı mı? Adını koyamıyorum ama konularınızı okudukça şunu yazmadan geçemeyeceğim, üzgünüm ama eğitimli, meslek sahibi biri gibi değil de aciz ve zavallı biri gibi görünüyorsunuz.
Köydeyim vb bahanelerle psikolojik yardım almayı erteliyorsunuz ama internet üzerinden bile yardım alabilirsiniz isteseniz.
Uzmanlığım PDR , hayrıma ben yardımcı olayım size yeter ki kurtulun şu psikolojiden.

Şu adamı gündeminizden çıkarın artık Hocam.
Konu açtıkça, eskiyi deştikçe nasıl unutacaksınız?
Hastalık mı? Saplantı mı? Adını koyamıyorum ama konularınızı okudukça şunu yazmadan geçemeyeceğim, üzgünüm ama eğitimli, meslek sahibi biri gibi değil de aciz ve zavallı biri gibi görünüyorsunuz.
Köydeyim vb bahanelerle psikolojik yardım almayı erteliyorsunuz ama internet üzerinden bile yardım alabilirsiniz isteseniz.
Uzmanlığım PDR , hayrıma ben yardımcı olayım size yeter ki kurtulun şu psikolojiden.
Bahane üretmiyorum. Belki öyle geliyor olabilir. Evlilikten döndüm. Ayrılamam dediğim adamdan ayrıldım. Ondan cok derinden etkiledi beni

Back
X