• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi hala cok kötü hissediyorum

Beni inciterek hattA aşağılayarak mı benim iyiliğiml istiyorlar. Tamam hata olduğunun farkındayım. Ona dönmek istemiyorum öyle bir düşüncem de Yok. Kalkıp beni incitmeye çalışarak iyiliğimi istemesinler. Teşekkür ediyorum yorumunuz icin. Allah razı olsun

sana mı soracağız yani yorum yaparken de? senin duymak istediklerini mi yazmak zorundayız?
sana bir dünya tavsiye verildi, hiçbirini umursadıgın yok.7563483520980. kez aynı konuyu açarsan, yetmez yeni üyelik alıp halen daha oradan onu unutamıyorum nefes alamıyorum ay cok seviyorum dersen doğal olarak yorumlar sertleşecek.bir kadın kendine böyle davranılmasına izin veremez!bir arkadaş yazmış demin gerçekten bazı kadınlar delirtiyor insanı burada..
gerçekten çok çok kritik bir durumdasın, ona dönmemek için zor durduğun her halinden her durumundan belli yahu! destek al destek al destek al 45263849813593547958193451. kez yazıyoruz GİT DÜZGÜN BİR UZMANDAN PSİKOLOJİK DESTEK AL.adam senin karakterini bile bitirmiş bu ne yahu..
ayrıca bu kadar çok biliyorsan git de sana "sen beni aynı yatakta bile yakalasan bırakamazsın hahahah" deme lüksünü teslim ettiğin adama çemkir!

Bide diyor ki canım onu kınayan hepimiz icin, onun başına gelenler bizim de başımıza gelecekmiş. Düşünsene bi 10 bin kişi filan onla aynı durumda. Ana Haber bültenlerine çıkarız kesin :KK70: Tövbe yarabbim. Simdi bombalar yine bize saldırır bekle

bu da klasiktir he "kınadığını yaşamadan ölmezsin" bık bık bık... :D

sana mı soracağız yani yorum yaparken de? senin duymak istediklerini mi yazmak zorundayız?
sana bir dünya tavsiye verildi, hiçbirini umursadıgın yok.7563483520980. kez aynı konuyu açarsan, yetmez yeni üyelik alıp halen daha oradan onu unutamıyorum nefes alamıyorum ay cok seviyorum dersen doğal olarak yorumlar sertleşecek.bir kadın kendine böyle davranmasına izin veremez!bir arkadaş yazmış demin gerçekten bazı kadınlar delirtiyor insanı burada..
gerçekten çok çok kritik bir durumdasın, ona dönmemek için zor durduğun her halinden her durumundan belli yahu! destek al destek al destek al 45263849813593547958193451. kez yazıyoruz GİT DÜZGÜN BİR UZMANDAN PSİKOLOJİK DESTEK AL.adam senin karakterini bile bitirmiş bu ne yahu..
ayrıca bu kadar çok biliyorsan git de sana "sen beni aynı yatakta bile yakalasan bırakamazsın hahahah" deme lüksünü teslim ettiğin adama çemkir!
+1.000.000.000
Çok güzel anlatmışsın bravo

Sana yaptigi ve soyledigi kotu seyleri tek tek yaz bir kagida.

Suan pat diye kendini iyi hissetmek zorunda da degilsin ki. Kendine zaman tani biraz.
Ondan da nefret etmek zorunda degilsin.
Hayatinda girdi, iyi kotu birseyler yasatti gitti. Sana da tecrube olarak kaldi.

Ama bundan sonra sana msj atsa dahi cvp verme. Seni tehtit etmis ve o tehtidi gerceklestirir. Uzak durmalisin canim.
Kitap oku. Kendini oyala. Spora basla vs..

Bu surecte cok yipranmissin. Hergun ugak tefek kendine iyi gelecek seyler yapmaya basla. Suan senin onu degil kendini dusunme vaktin.
Niye olmadi neden boyle oldu nasil bir insan diye kendini yipratma dusunerek.
İlk once kendi ozsevgini ve ozsaygini gelistirecek guzel seyler yap kendine. Kendini mutlu et. Kendini sevmeye basla.

Biraz toparlaninca da hersey aklinda yerli yerine oturur zaten.

İşte bu yüzden. Kendinden haberin yok. Ne halde olduğunu görmüyorsun. Bir kadının kendini düşürecegi en düşük seviyelere düşmüşsün hala "niye ümitsiz vaka olayım". Gerçekten aynaya bir bak bir haline. Yazık ya kadınlık gururunu çiğnetme. Ne adammış birak git diye her pisligi rezilligi yapti hala düşmedin yakasından. Ümitsiz vaka olmasan tekmeyi basar kendi denginde birini bulur evlenirdin coktaaan

Bu nasil cirkinlik...bu nasil terbiyesizlik.
Olaylarin ic yuzunu bilmeden konusuyorsunuz. Kizi kendine baglamis tehtitlerle suclamalarla sindirmelerle kendine bagimli tutmus. Ozsaygisini almis.
Manipule etmis. Kizin kafasi karisik suan.

Sizde kalkmis burda yakasini birakmiyor diyorsunuz vs..
Kiz kurtulmaya calisiyor suan zaten o kisiden.
Empati yapin diyecegim ama hic bir piskopata denk gelmemissiniz sanirim daha once. Bunun okumusluklarla da alakasi yok yani. Bildigimiz seref*siz erkeklerle de alaksi yok bastan anlayip atmis olsun basindan.
İnsanlari burda istediginiz gibi asagilayamazsiniz oyle.

Insanlarin konusuna gelip hakaret etme yetkisini sizlere kim verdi?? Tasvip etmiyorsaniz yorum yapmazsiniz konuyu takip etmezsiniz olur biter.Elestirinin bir dozu var.Nefret derecesinde bu yorumlar neden? Yaptiginiz sey ile kendisine yardimci olmak yerine bozulmus psikolojisini hepten bozuyorsunuz! Hakli oldugunuz taraflar olabilir ama insanlarin konu acma ozgurlugunu elinden alamazsiniz hele de meslegi uzerinden bel alti vuramazsiniz! Milyon defa gelip ayni konu basligi altinda bulunsa da..
Kendisinin ogretmenligine kadar gelip laf carpmissiniz ama siz ne kadar insan olabilmissiniz??
Mune Mune hakarete varan yorumlar var tee ben rahatsiz oldum bu nedir ya!!

az disari bak daha iyileri daha yakisiklilari var. ya söyle erkeklerin hikayesini duyunca.. kara kuru suratsiz bi erkek canlaniyor kafamda. acilarin cocugu emrah

Bu nasil cirkinlik...bu nasil terbiyesizlik.
Olaylarin ic yuzunu bilmeden konusuyorsunuz. Kizi kendine baglamis tehtitlerle suclamalarla sindirmelerle kendine bagimli tutmus. Ozsaygisini almis.
Manipule etmis. Kizin kafasi karisik suan.

Sizde kalkmis burda yakasini birakmiyor diyorsunuz vs..
Kiz kurtulmaya calisiyor suan zaten o kisiden.
Empati yapin diyecegim ama hic bir piskopata denk gelmemissiniz sanirim daha once. Bunun okumusluklarla da alakasi yok yani. Bildigimiz seref*siz erkeklerle de alaksi yok bastan anlayip atmis olsun basindan.
İnsanlari burda istediginiz gibi asagilayamazsiniz oyle.
Size noluyor be biz bu üyeyi tanıyoruz 1900 keredir aynı konuyu okuyoruz. Siz ne biliyorsunuz da bizi yargiliyorsunuz??? toscanatoscana toscanatoscana arkadaşım da ben de gayet iyi biliyoruz sizin gibi bilmeden etmeden ahkam kesmiyoruz. Çok ayıp bu yaptığınız. Kimin avukatligina soyundugunuza dikkat edin. Sadece burda değil tüm hayatınızda tavsiye ederim

Size noluyor be biz bu üyeyi tanıyoruz 1900 keredir aynı konuyu okuyoruz. Siz ne biliyorsunuz da bizi yargiliyorsunuz??? toscanatoscana toscanatoscana arkadaşım da ben de gayet iyi biliyoruz sizin gibi bilmeden etmeden ahkam kesmiyoruz. Çok ayıp bu yaptığınız. Kimin avukatligina soyundugunuza dikkat edin. Sadece burda değil tüm hayatınızda tavsiye ederim

Tövbe est. :KK53:

Birde tavsiye veriyor.. :KK70:
Siz kimsiniz ki bu cureti kendinde bulan?
Birde arkadasini cagriyor..iyice komiklesiyorsunuz.
Kimsenin avukatligini yapmiyorum ama yapsam dahi size soracak da degilim. Haddinizi bilin burasi dingonun ahiri degil.

Yargilayan yargilanir demek ki.
İyi geceler

Kimsenin avukatligini yapmiyorum ama yapsam dahi size soracak da degilim. Haddinizi bilin burasi dingonun ahiri degil.

İyi geceler

kendi adıma konuşuyorum, ben üyeye hakaret etmiyorum.
sert bir üslubla uyarılarımı yapıyorum.konu sahibinin eski konularını okudunuz mu?pek sanmıyorum çünkü olay pek sandığınız gibi değil. yani psikopat bir adamdan kurtulmak için konular açan bir kızcağız yok ortada.
saçma sapan bir insana saçma sapan bir şekilde saplantılı bir kadın var. her gün aynı konu hakkında 146235793.kez konu açıp insanlar uyarılarını yaptığı, akıl fikir verdiği halde tedavi olmak yerine milleti çıldırtmış bir insan annesini bile bıktırmış.
ben kimseye cicili bicili yorumlar yapmak zorunda da değilim.bu konu yargılama yargılamama konusu değil, basbayağı manyağın birine kendini ezdiren bir kadın var..adam resmen dalga geçiyor bu hala başka üyelikten onsuz nefes alamıyorum kafasında.. ne diyelim? inşallah geçer canım ya çok tatlısın mı diyelim?
neden psikolojik destek almayıp daha da kendisini düşürdüğü bir muamma.
istediğim gibi fikirlerimi dile getirmekte özgürüm.bu kadının kendine gelmesi lazım, ama bu kafayla aşırı zor.

İyi geceler
Bana bak sen bir kendine gel! Terbiyesiz gibi bi laf kullandın görmezden geldim şimdi de dingonun ahiri falan! Böyle seviyesizliklere bu sitede yer yok! Ben uyardikca A Awaken isimli uye alenen sahsima hakaret ediyor lutfen gereğini rica edicem. Kazen Kazen Mune Mune

Bana bak sen bir kendine gel! Terbiyesiz gibi bi laf kullandın görmezden geldim şimdi de dingonun ahiri falan! Böyle seviyesizliklere bu sitede yer yok! Ben uyardikca A Awaken isimli uye alenen sahsima hakaret ediyor lutfen gereğini rica edicem. Kazen Kazen Mune Mune

Kazen bey ve mune hanimi etiketlediginiz iyi olmus. Zira saatlerdir konu sahibine hakaret eden siz. Sizi uyarinca simdi benmi kotu oldum..ilginc.

Allah akil fikir versin..

İnsanlar doğruyu konusunca nasıl da zorunuza gitti iste siz bu kadar ezildiniz bu kadar basitiniz ne kadar da acı

Sana yaptigi ve soyledigi kotu seyleri tek tek yaz bir kagida.

Suan pat diye kendini iyi hissetmek zorunda da degilsin ki. Kendine zaman tani biraz.
Ondan da nefret etmek zorunda degilsin.
Hayatinda girdi, iyi kotu birseyler yasatti gitti. Sana da tecrube olarak kaldi.

Ama bundan sonra sana msj atsa dahi cvp verme. Seni tehtit etmis ve o tehtidi gerceklestirir. Uzak durmalisin canim.
Kitap oku. Kendini oyala. Spora basla vs..

Bu surecte cok yipranmissin. Hergun ugak tefek kendine iyi gelecek seyler yapmaya basla. Suan senin onu degil kendini dusunme vaktin.
Niye olmadi neden boyle oldu nasil bir insan diye kendini yipratma dusunerek.
İlk once kendi ozsevgini ve ozsaygini gelistirecek guzel seyler yap kendine. Kendini mutlu et. Kendini sevmeye basla.

Biraz toparlaninca da hersey aklinda yerli yerine oturur zaten.
Allah razı olsun sizden

Mune Mune hanım @aweken adlı üye sabahtan beri şahsıma hakaret eden zatları uyarmış sadece. Burda şikayet edilebileceğini bilmiyordum

Mune Mune hanım @aweken adlı üye sabahtan beri şahsıma hakaret eden zatları uyarmış sadece. Burda şikayet edilebileceğini bilmiyordum

Biz site kurallarına göre değerlendirme yaparız, site kurallarına uymayan ve rapor edilen yazıları inceler, kurallara aykırı davranılmışsa uyarı veririz, hakaret durumlarında kişilerle münakaşaya girmek yerine kötü içerik yapılarak bildirilmelidir.

Biz site kurallarına göre değerlendirme yaparız, site kurallarına uymayan ve rapor edilen yazıları inceler, kurallara aykırı davranılmışsa uyarı veririz, hakaret durumlarında kişilerle münakaşaya girmek yerine kötü içerik yapılarak bildirilmelidir.
Yeni öğrendim bunu.

Daha önce de cok konu actım. Biliyorum bazılarınız cok kızıyor bana. Kacıncı konu diyorsunuz. Kimseye anlatamıyorum derdimi. Anneme anlatınca da kızıyor bana anlamıyor. O yüzden buraya yazıyorum. 4 yıllık iliskimi 2 aldatmaya ragmen devam ettiridm. Hatta ilk aldatmasında yalvardım beni bırakma diye. Küfürler yedim hakaretler yedim ona ragmen hic bırakamadım hergün de aglatrdı sevdğim icin bırakamadım. Annem de öğrendi kızdı issiz lise mezunu olduğu icin bi arada telde ağladığımı gördü. Beni aldattğı kızı aramıs beni cekistrdi küfr etmiş Arkamdan. Hatta konuşmuyorum deyip kızı aramıs kendi videosunu da atmıştı. Öğrenince bıraktım. On gün oldu ama defalarca aradı beni . Bitirmeyelim pişman olursun beni cok ararsın dedi. Cok seviyordum ama bir daha bir araya gelmek istemedim. Hatta sürekli beni sucladı sen bana sunu yaptın o yüzden böyle diyordu. Şifrelerini vermezdi mesela. Dedim ona oyunlarda bile kızlarla konustun bana dedi ki tamam ben p.c olabilirim ama hepsinin sebebi sensin dedi.. ben bırakınca bütün hesaplarımı kapatacam bir daha bulamazsın beni ortadan kaybolacam kimseye ulaşma dedi. Böyle durumlarda hep ulasmaya calıstım. Bu defa yapmadım bi kac gün sonrA aradı sordu ama kabul etmedim. Ailem is yüzünden kabul etmiyordu o da biliyordu. Bunun arkadasının eski sevgilisi bana ddi ki bir kız yazdı bana benimkinin sevgilisi olduğunu iddia etmis. Bunu söyledim iste sen bna iftira atıyorsun. Memurluğu kazandım aileme nasıl biri olduğunu söylicem sen beni para icin bıraktın hesaplarımı kapatacam hattımı kıracam bir daha ulaşamazsın bana kimseye yazacak yüzün kalmıcak herkese anlatacam dedi. Ben de al memrluğunu basına çal dedim. Bir daha da ne o ne de ben yazdım. Hala sevmeme rağmen onun hatalarını kabul edip devam etmistim. Simdi de bana paragöz dedi. Sanki memur oldu diye pesine düşecem. O kadar zoruma gidiyor ki. Hala da seviyorum. Bana vicdanım rahat diyor bana bir de. Ondan nefret etmem gerekirken hala seviyorum acı cekiyorum. :KK43: kızmayın bana lütfen. Elimde değil

Hemen kapatsın durmasın . Triplere bak kaç yaşında acaba ergen haller..

Şu anda canın yanacak zor gibi gözükecek bugünleri geçmesi ama bir zaman sonra buna mı yandım diyeceksin. Biraz sabır sadece sakın sakın geri Dönme.

Daha önce de cok konu actım. Biliyorum bazılarınız cok kızıyor bana. Kacıncı konu diyorsunuz. Kimseye anlatamıyorum derdimi. Anneme anlatınca da kızıyor bana anlamıyor. O yüzden buraya yazıyorum. 4 yıllık iliskimi 2 aldatmaya ragmen devam ettiridm. Hatta ilk aldatmasında yalvardım beni bırakma diye. Küfürler yedim hakaretler yedim ona ragmen hic bırakamadım hergün de aglatrdı sevdğim icin bırakamadım. Annem de öğrendi kızdı issiz lise mezunu olduğu icin bi arada telde ağladığımı gördü. Beni aldattğı kızı aramıs beni cekistrdi küfr etmiş Arkamdan. Hatta konuşmuyorum deyip kızı aramıs kendi videosunu da atmıştı. Öğrenince bıraktım. On gün oldu ama defalarca aradı beni . Bitirmeyelim pişman olursun beni cok ararsın dedi. Cok seviyordum ama bir daha bir araya gelmek istemedim. Hatta sürekli beni sucladı sen bana sunu yaptın o yüzden böyle diyordu. Şifrelerini vermezdi mesela. Dedim ona oyunlarda bile kızlarla konustun bana dedi ki tamam ben p.c olabilirim ama hepsinin sebebi sensin dedi.. ben bırakınca bütün hesaplarımı kapatacam bir daha bulamazsın beni ortadan kaybolacam kimseye ulaşma dedi. Böyle durumlarda hep ulasmaya calıstım. Bu defa yapmadım bi kac gün sonrA aradı sordu ama kabul etmedim. Ailem is yüzünden kabul etmiyordu o da biliyordu. Bunun arkadasının eski sevgilisi bana ddi ki bir kız yazdı bana benimkinin sevgilisi olduğunu iddia etmis. Bunu söyledim iste sen bna iftira atıyorsun. Memurluğu kazandım aileme nasıl biri olduğunu söylicem sen beni para icin bıraktın hesaplarımı kapatacam hattımı kıracam bir daha ulaşamazsın bana kimseye yazacak yüzün kalmıcak herkese anlatacam dedi. Ben de al memrluğunu basına çal dedim. Bir daha da ne o ne de ben yazdım. Hala sevmeme rağmen onun hatalarını kabul edip devam etmistim. Simdi de bana paragöz dedi. Sanki memur oldu diye pesine düşecem. O kadar zoruma gidiyor ki. Hala da seviyorum. Bana vicdanım rahat diyor bana bir de. Ondan nefret etmem gerekirken hala seviyorum acı cekiyorum. :KK43: kızmayın bana lütfen. Elimde değil
Tatlım bu dünyada sevdiğini belli etmeyeceksin peşinde koşturacaksın. Benim eş kişisi nişanlılıkta tuhaf hallere girdi. Aramıyo sormuyo gıcık gıcık davranıyo. Ben telefonda ağlıyorum beyefendi havalara giriyo falan ailemde bana kızdı bırak şunu sana değer vermiyo falan ben doldum. Yüzüğü attım sen benim eş kişisini gör resmen köle oldu. O günden sonra hiç alttan almadım. Bazen ben oturrum o ev işlerini yapar. Yemek yapar evi düzenler... Yani sen ne kadar seviyorum dersen değerini o kadar düşürürsün. Çok afedersin köpek çekeceksin. Hiç arama sorma süslen püslen onun göreceği yerlerden geç. Sosyal medyada seni görüyosa güzel resimlerini koy çatlasın. Sana telefon ettiğinde ben seni sevmiştim değerimi bilmedin. Senin karşında eski sevdalinka yok dersin

Back
X