- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.151
- 158
Beni inciterek hattA aşağılayarak mı benim iyiliğiml istiyorlar. Tamam hata olduğunun farkındayım. Ona dönmek istemiyorum öyle bir düşüncem de Yok. Kalkıp beni incitmeye çalışarak iyiliğimi istemesinler. Teşekkür ediyorum yorumunuz icin. Allah razı olsun
sana mı soracağız yani yorum yaparken de? senin duymak istediklerini mi yazmak zorundayız?
sana bir dünya tavsiye verildi, hiçbirini umursadıgın yok.7563483520980. kez aynı konuyu açarsan, yetmez yeni üyelik alıp halen daha oradan onu unutamıyorum nefes alamıyorum ay cok seviyorum dersen doğal olarak yorumlar sertleşecek.bir kadın kendine böyle davranılmasına izin veremez!bir arkadaş yazmış demin gerçekten bazı kadınlar delirtiyor insanı burada..
gerçekten çok çok kritik bir durumdasın, ona dönmemek için zor durduğun her halinden her durumundan belli yahu! destek al destek al destek al 45263849813593547958193451. kez yazıyoruz GİT DÜZGÜN BİR UZMANDAN PSİKOLOJİK DESTEK AL.adam senin karakterini bile bitirmiş bu ne yahu..
ayrıca bu kadar çok biliyorsan git de sana "sen beni aynı yatakta bile yakalasan bırakamazsın hahahah" deme lüksünü teslim ettiğin adama çemkir!