Daha önce de cok konu actım. Biliyorum bazılarınız cok kızıyor bana. Kacıncı konu diyorsunuz. Kimseye anlatamıyorum derdimi. Anneme anlatınca da kızıyor bana anlamıyor. O yüzden buraya yazıyorum. 4 yıllık iliskimi 2 aldatmaya ragmen devam ettiridm. Hatta ilk aldatmasında yalvardım beni bırakma diye. Küfürler yedim hakaretler yedim ona ragmen hic bırakamadım hergün de aglatrdı sevdğim icin bırakamadım. Annem de öğrendi kızdı issiz lise mezunu olduğu icin bi arada telde ağladığımı gördü. Beni aldattğı kızı aramıs beni cekistrdi küfr etmiş Arkamdan. Hatta konuşmuyorum deyip kızı aramıs kendi videosunu da atmıştı. Öğrenince bıraktım. On gün oldu ama defalarca aradı beni . Bitirmeyelim pişman olursun beni cok ararsın dedi. Cok seviyordum ama bir daha bir araya gelmek istemedim. Hatta sürekli beni sucladı sen bana sunu yaptın o yüzden böyle diyordu. Şifrelerini vermezdi mesela. Dedim ona oyunlarda bile kızlarla konustun bana dedi ki tamam ben p.c olabilirim ama hepsinin sebebi sensin dedi.. ben bırakınca bütün hesaplarımı kapatacam bir daha bulamazsın beni ortadan kaybolacam kimseye ulaşma dedi. Böyle durumlarda hep ulasmaya calıstım. Bu defa yapmadım bi kac gün sonrA aradı sordu ama kabul etmedim. Ailem is yüzünden kabul etmiyordu o da biliyordu. Bunun arkadasının eski sevgilisi bana ddi ki bir kız yazdı bana benimkinin sevgilisi olduğunu iddia etmis. Bunu söyledim iste sen bna iftira atıyorsun. Memurluğu kazandım aileme nasıl biri olduğunu söylicem sen beni para icin bıraktın hesaplarımı kapatacam hattımı kıracam bir daha ulaşamazsın bana kimseye yazacak yüzün kalmıcak herkese anlatacam dedi. Ben de al memrluğunu basına çal dedim. Bir daha da ne o ne de ben yazdım. Hala sevmeme rağmen onun hatalarını kabul edip devam etmistim. Simdi de bana paragöz dedi. Sanki memur oldu diye pesine düşecem. O kadar zoruma gidiyor ki. Hala da seviyorum. Bana vicdanım rahat diyor bana bir de. Ondan nefret etmem gerekirken hala seviyorum acı cekiyorum.
kızmayın bana lütfen. Elimde değil