Kendimi hic begenmiyorum ? :(

ecemm979797

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
23
3
30
İyi aksamlar.Benim derdim kendimi hic begenmemem.18 yasındayım.Önceden güzel hissederdim.Olmasam bile.Ama son 1,2 senedir igrenc hissediyorum.Aynaya baktıkca aglıyorum sanki en cirkin insan benim asamıyorum bu psikolojiyi.1 yıldır cok büyük sıkıntılar atlattım.cöktüm bekli de..Saclarım dküldü (asırı) kendimr güvenimi toplamak istiyorum ama sokaga cıkınca insanlar kücümsüyor , dıs görünüsümden dolayı benimle alay ediyorlarmı gibi geliyor.Buda gururuma dokunuyor.Biraz kiloluyum 1.69 boy 61 kg.Kilo versem belki fizikten dolayı özgüvenim gelir diye düsünüyorum.Off cok bunaldım. :KK43: bana bi care önceden böyle triplere girmemstim hayatta takmazdım ama cökmüs hissediyorum..benim gibi uzun süre böyle olup düzelen varsa beni az da olsa kendimi toparlamam icin gaza getirebilir mi..insanları takmam icin ? Buna cok ihtiyacım var.Tesekkürler smdiDen..

Kardeşim yaşındasın.
Ve inan bana, kardeşim gibi, senle yaşıt olduğu halde aynaya baktığında güzel olup olmadığı aklına bile gelemeyecek çok yaşıtın var.
Sağlıklı, sıradan olduğun için kutsal varlıklara teşekkür etmelisin.

Hardcore girmiş olabilirim ama bu çok da küçük olmadığın için zaten farkında olman gereken bir gerçek.

söyle diyeym.Ben güzellige fazla takılmam.Kendimi begenirdim.Bende begenen cok oldu.Ama su son 6,7 aydır igreniyorum.Bi cocuk beni sevyordu onunla konusuyrdum onu seven kızlar ve benim yakın erkek arkadasımı seven kızlar sürekl tipimden dolayı kücümsediler ccirkinde ne buluyorlar vs. Diye tam da ailemle ilgili sıkıntılı dönemimdeydi zayıftım yara oldu bende :KK43: enerjik pozitif kız gitti kendinden igrenen bir birey geldi Allahım affetsin..

Kafana taktıgın seye bak. Bence kendinle barısmalısın sen kendini sevmezsen kimse sevmez biraz kendine güven kendi degerini bil. Güzellik dedigin sey herkese gore degisir, benim güzel buldugumu baskası bulmaz. Ayrıca kilo dedigin sey nedirki madem takıyosun bukadar kafana insanlarn ne düsünddgnü senin hakkında zayıfla. Ama bunu once kendin icin yapmalısın. Ve en güzel yastasın kıymetni bil birdaha bu zamanlarn gecmicek eline gez dolas arkadaslarınla. En önemliside her zaman kendini sev.

İyi aksamlar.Benim derdim kendimi hic begenmemem.18 yasındayım.Önceden güzel hissederdim.Olmasam bile.Ama son 1,2 senedir igrenc hissediyorum.Aynaya baktıkca aglıyorum sanki en cirkin insan benim asamıyorum bu psikolojiyi.1 yıldır cok büyük sıkıntılar atlattım.cöktüm bekli de..Saclarım dküldü (asırı) kendimr güvenimi toplamak istiyorum ama sokaga cıkınca insanlar kücümsüyor , dıs görünüsümden dolayı benimle alay ediyorlarmı gibi geliyor.Buda gururuma dokunuyor.Biraz kiloluyum 1.69 boy 61 kg.Kilo versem belki fizikten dolayı özgüvenim gelir diye düsünüyorum.Off cok bunaldım. :KK43: bana bi care önceden böyle triplere girmemstim hayatta takmazdım ama cökmüs hissediyorum..benim gibi uzun süre böyle olup düzelen varsa beni az da olsa kendimi toparlamam icin gaza getirebilir mi..insanları takmam icin ? Buna cok ihtiyacım var.Tesekkürler smdiDen..
169 boy 61 kiloyla nasıl kilolu oluyorsun, ben de bunu anlayamıyorum :S Ben bile 165 boyla 69 kiloyken şişko durmuyordum. Senin neren kilolu anlayamadım.

Öncelikle kimse icin,dısarıdaki insanlar icin degilde kendin icin kendine iyi bak..
Bakımlı ol,giyimine kusamına dikkat et..ne bileyim makyaj yap..kuaföre git..:21:
Daha 18 yasındasın yaa kardesim ne bu bunalım ..o_O

Başkasına onun kulağına gidecek şekilde çirkin diyen insanlar bunu kıskançlıklarından der. Sen sana böyle dediler diye seni beğenmiyorlar diye Hatalı bir Düşünceye sakın kapılma. Kendini nasıl daha iyihissediyorsan öyle giyin saçını görünüşünü öyle şekillendir. Kimse kendisinin her halini beğenmez. Ya saçını açık beğenir ya rujsuz veya kalemsiz çirkin hisseder. Veya fondötensiz kötü hisseder. Veya spor giyimle kendini kötü hisseder. Kimse kendisinin ber halini beğenmez. Sen de kendine neyi yakıştırıyorsan öyle ol. Mesela incecik eyeliner çekebilirsin. Veya saçına dokunuşlar yapabilirsin. Kendini en beğendiğin halde dolaş. Özgüvenin tazelensin.

Geçen gün kafede yan masamda oturan erkek grubundan biri Burcu Esmersoy'a çirkin dedi... Duyurulur.

Biraz kilo ver, spor yap kendine gelirsin. Zaten 18 yaşındayken kendini dünya güzeli olarak gören var mıdır bilmiyorum çünkü ne yüz ne vucut henüz oturmamış olduğundan insan bir garip hissediyor.

Valla bacım ben de 18 yaşındayım ben de kendimi çirkin buluyorum napalım.173 boyundayım 54 kiloyum ama cirkinim yani. Hem Lys sinavin yokmu senin?

O yaşlarda birebir böyle hissediyordum. Birincisi sakin ol geçicek:) Ben de sanki tuhaf bir çirkinliğim var, herkes benim tipime bakıp olumsuz şeyler düşünüyor, kimse beni beğenmez gibi fikirlere kapılmıştım. Hatta psikoloğa bile gittim bu sebepten. Bi kere 2 sene sonra filan bambaşka bi tipe bürüneceksin. Şu an çocuk suratından yetişkin suratına geçiş evresindesin, ben 20 olduğumda 17 yaşındaki filan fotoğraflarıma bakıp inanamıyordum bu kimmiş diye. Hatta lise bittikten 1.5 yıl sonra sokakta karşılaştığım bir arkadaşım 'ne kadar değişmişsin güzelleşmişsin' demişti. Yaptığım tek şey lise bitti diye çok çok hafif bir makyaj yapmaya başlamak ve saçlarımı açık bırakmaya başlamaktı. Ama dediğim gibi asıl sebep yüz şeklin oturması:) İkincisi spor ve diyetle, ki çok sıkı bir spora diyete filan da ihtiyacın yok, fiziğini 6 ayda bile toparlarsın, kilo vermek de yüzüne yansır ayrıca. Çok bunalıyorsan, imkanların doğrultusunda psikologla görüşebilirsin bu geçiş sürecinde, inan iyi gelecektir. Bir de unutmamak lazım, sen büyüyecek ve değişeceksin, kilo verip daha ince bir yüze sahip olabilirsin ama bir yerlerde yüzü yanan, sakat vs insanlar var. Her zaman sağlığına ve düzeltilebilecek problemlerin olmasına şükret:)

Nasil kiloluyum dersiniz anlamadim.Nerdeyse 170 e 61 kilosunuz kilonuz gayet normal nerden cikardiniz kilolu oldugunuz? Eger vucudunuzu sıkılastirmak istiyorsaniz o baska. Ama kilolu degilsiniz lutfen.

Nasil kiloluyum dersiniz anlamadim.Nerdeyse 170 e 61 kilosunuz kilonuz gayet normal nerden cikardiniz kilolu oldugunuz? Eger vucudunuzu sıkılastirmak istiyorsaniz o baska. Ama kilolu degilsiniz lutfen.
Tsekkür ederim ama sanırım saclarımm moralimi bozuyor dökül dökül seyreklesti kel kalacagım diye korkuyorum tokalara sıgmayan sacım cok az kaldı :KK43:

O yaşlarda birebir böyle hissediyordum. Birincisi sakin ol geçicek:) Ben de sanki tuhaf bir çirkinliğim var, herkes benim tipime bakıp olumsuz şeyler düşünüyor, kimse beni beğenmez gibi fikirlere kapılmıştım. Hatta psikoloğa bile gittim bu sebepten. Bi kere 2 sene sonra filan bambaşka bi tipe bürüneceksin. Şu an çocuk suratından yetişkin suratına geçiş evresindesin, ben 20 olduğumda 17 yaşındaki filan fotoğraflarıma bakıp inanamıyordum bu kimmiş diye. Hatta lise bittikten 1.5 yıl sonra sokakta karşılaştığım bir arkadaşım 'ne kadar değişmişsin güzelleşmişsin' demişti. Yaptığım tek şey lise bitti diye çok çok hafif bir makyaj yapmaya başlamak ve saçlarımı açık bırakmaya başlamaktı. Ama dediğim gibi asıl sebep yüz şeklin oturması:) İkincisi spor ve diyetle, ki çok sıkı bir spora diyete filan da ihtiyacın yok, fiziğini 6 ayda bile toparlarsın, kilo vermek de yüzüne yansır ayrıca. Çok bunalıyorsan, imkanların doğrultusunda psikologla görüşebilirsin bu geçiş sürecinde, inan iyi gelecektir. Bir de unutmamak lazım, sen büyüyecek ve değişeceksin, kilo verip daha ince bir yüze sahip olabilirsin ama bir yerlerde yüzü yanan, sakat vs insanlar var. Her zaman sağlığına ve düzeltilebilecek problemlerin olmasına şükret:)
Saclarım asırı döküldü seyreklesti :KK43: o durum cok canımı sıkıyor.tesekkür ederim yorumunuz icin umarım düzelir :KK43:

Saclarım asırı döküldü seyreklesti :KK43: o durum cok canımı sıkıyor.tesekkür ederim yorumunuz icin umarım düzelir :KK43:
Her şeyin çaresi var, böyle şeyler hiiç üzülmeye değmez:) Ben de sarımsak özlü şampuan kullandım, Fiyto marka, anında kesti dökülmeyi. Ama saçları sertleştirdi biraz. İnternette Phyto markasına bakabilirsiniz o da azaltıyor. Eczanelerde aktarlarda bir yığın ürün var bunun için

X