- 10 Mayıs 2015
- 23
- 3
- 6
- 31
- Konu Sahibi ecemm979797
Kullanıyorum ama durmak bilmedi sag tarafımda sac kalmadı cok kötü hissediorumSarımsak özlü şampuan alıp içine badem yağı dök E ecemm979797

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanıyorum ama durmak bilmedi sag tarafımda sac kalmadı cok kötü hissediorumSarımsak özlü şampuan alıp içine badem yağı dök E ecemm979797
Kullandım canım benim :) sarımsaklı sampuan 2 senedir kullanıyorum sag tarafmda sac kalmadı bildigin en iyisi doktora gitmekHer şeyin çaresi var, böyle şeyler hiiç üzülmeye değmez:) Ben de sarımsak özlü şampuan kullandım, Fiyto marka, anında kesti dökülmeyi. Ama saçları sertleştirdi biraz. İnternette Phyto markasına bakabilirsiniz o da azaltıyor. Eczanelerde aktarlarda bir yığın ürün var bunun için
Zaten kendini begeneni Allah begenmez. kullar bugun överr yarinda söver güzel bir kalbi Allahda sever insanlarda sever kendinizi üzmeyinİyi aksamlar.Benim derdim kendimi hic begenmemem.18 yasındayım.Önceden güzel hissederdim.Olmasam bile.Ama son 1,2 senedir igrenc hissediyorum.Aynaya baktıkca aglıyorum sanki en cirkin insan benim asamıyorum bu psikolojiyi.1 yıldır cok büyük sıkıntılar atlattım.cöktüm bekli de..Saclarım dküldü (asırı) kendimr güvenimi toplamak istiyorum ama sokaga cıkınca insanlar kücümsüyor , dıs görünüsümden dolayı benimle alay ediyorlarmı gibi geliyor.Buda gururuma dokunuyor.Biraz kiloluyum 1.69 boy 61 kg.Kilo versem belki fizikten dolayı özgüvenim gelir diye düsünüyorum.Off cok bunaldım.bana bi care önceden böyle triplere girmemstim hayatta takmazdım ama cökmüs hissediyorum..benim gibi uzun süre böyle olup düzelen varsa beni az da olsa kendimi toparlamam icin gaza getirebilir mi..insanları takmam icin ? Buna cok ihtiyacım var.Tesekkürler smdiDen..
Aynen ben de anlayamadım orayı169 boy 61 kiloyla nasıl kilolu oluyorsun, ben de bunu anlayamıyorum :S Ben bile 165 boyla 69 kiloyken şişko durmuyordum. Senin neren kilolu anlayamadım.
Ben de beğenmem o kadını. Çirkin mi bilemem ama güzelde diyemem yani. Bu tarz kavramlar göreceli malumGeçen gün kafede yan masamda oturan erkek grubundan biri Burcu Esmersoy'a çirkin dedi... Duyurulur.
Biraz kilo ver, spor yap kendine gelirsin. Zaten 18 yaşındayken kendini dünya güzeli olarak gören var mıdır bilmiyorum çünkü ne yüz ne vucut henüz oturmamış olduğundan insan bir garip hissediyor.
Çok da küçüksün aslında neden böyle oldu acaba. Hayatında herhangi bir sıkıntı/stres/bunalım geçirdin mi? Veya ailenizde saç dökülmesi genetik mi?Kullanıyorum ama durmak bilmedi sag tarafımda sac kalmadı cok kötü hissediorumlise 1 sene gec basladım o yüzden daha bir senem var sınavlara. Sacda hanımlarda cok önemli en iyisi doktora gitmek sanırım
![]()
Tsekkür ederim ama sanırım saclarımm moralimi bozuyor dökül dökül seyreklesti kel kalacagım diye korkuyorum tokalara sıgmayan sacım cok az kaldı![]()
Tiroid hormonlarınıza mutlaka baktırın.
Kimseye güzel ya da çirkin deme lüksümüz yokken buna güldüm.Geçen gün kafede yan masamda oturan erkek grubundan biri Burcu Esmersoy'a çirkin dedi... Duyurulur.
Biraz kilo ver, spor yap kendine gelirsin. Zaten 18 yaşındayken kendini dünya güzeli olarak gören var mıdır bilmiyorum çünkü ne yüz ne vucut henüz oturmamış olduğundan insan bir garip hissediyor.
Kuzum kadınlarda hic yok sac dökülmesiÇok da küçüksün aslında neden böyle oldu acaba. Hayatında herhangi bir sıkıntı/stres/bunalım geçirdin mi? Veya ailenizde saç dökülmesi genetik mi?
Saçlarınız uzunsa kestir, kırıklarını aldır (kırılmış saç da dökülür). Kesinlikle boya, maşa, jöle tarzı şeyler kullanmaHem kış aylarından çıktık, soğuk havalarda benim de saçlarım dökülür
Yaz mevsiminde güneşin etkisiyle beslenir saçların merak etme
cildiyeciye de bir görün özel şampuan verir en azından
![]()
Canım benim söylediklerinde cok haklısın sükür rabbime benden kötü olanlarda var ama yasım 18 olmasna ragren ruhum 40 gibi cok sıkıntılarla bgustum.Herkesin sıkıntısı var tabi abartmiyorumCanim daha dur yasin kac coluk yok cocuk yok koca derdi yok kaynana derdi yok neyin sıkintiisindasin canim benim.her birey senin yaslarinda bu gibi dönemlere girmistir bende dahil.guzellik göreceli bir kavram sen kendini güzel bulmazsin etrafin seni begenenlerle doludur.illa güzel olmak icin mavi göz , sarisin veya 0 bedenmi olmak gerekir.ayrica kilon ve boyun gayet dengeli .kiloluda degilsin .ve saclarina gelince stres stres stres sacin büyuk düsmani bu disaridan ne yaparsan yap iceriyi düzeltmedikten sonra ise yaramaz.beslenmene dikkat et kafa dagitacak bisiler bul hedefler koy kendine ve tabiki sacinada uygun ürunler kullan hersey cok guzel olur .elin saglam ayagin saglam ve birde kimseye muhtac degilsrn bundan önemlisimi var hayat güzel tadini cikarmaya bak gez toz eve kapatma kendini![]()
fazlalıklarım basen bölgeme gidiyorAynen ben de anlayamadım orayı1,72 boya 59 kiloyum ben. Ve oldukça zayıf duruyor.Ya ben ölçü ayarını yapamıyorum ya şişmanlık\zayıflık kavramı değişti
![]()
Benim de basen bölgeme gider genellikle. Yürüyüş yapma imkanın yok mu?fazlalıklarım basen bölgeme gidiyor