Kendimi hic begenmiyorum ? :(

Her şeyin çaresi var, böyle şeyler hiiç üzülmeye değmez:) Ben de sarımsak özlü şampuan kullandım, Fiyto marka, anında kesti dökülmeyi. Ama saçları sertleştirdi biraz. İnternette Phyto markasına bakabilirsiniz o da azaltıyor. Eczanelerde aktarlarda bir yığın ürün var bunun için
Kullandım canım benim :) sarımsaklı sampuan 2 senedir kullanıyorum sag tarafmda sac kalmadı bildigin en iyisi doktora gitmek :(

İyi aksamlar.Benim derdim kendimi hic begenmemem.18 yasındayım.Önceden güzel hissederdim.Olmasam bile.Ama son 1,2 senedir igrenc hissediyorum.Aynaya baktıkca aglıyorum sanki en cirkin insan benim asamıyorum bu psikolojiyi.1 yıldır cok büyük sıkıntılar atlattım.cöktüm bekli de..Saclarım dküldü (asırı) kendimr güvenimi toplamak istiyorum ama sokaga cıkınca insanlar kücümsüyor , dıs görünüsümden dolayı benimle alay ediyorlarmı gibi geliyor.Buda gururuma dokunuyor.Biraz kiloluyum 1.69 boy 61 kg.Kilo versem belki fizikten dolayı özgüvenim gelir diye düsünüyorum.Off cok bunaldım. :KK43: bana bi care önceden böyle triplere girmemstim hayatta takmazdım ama cökmüs hissediyorum..benim gibi uzun süre böyle olup düzelen varsa beni az da olsa kendimi toparlamam icin gaza getirebilir mi..insanları takmam icin ? Buna cok ihtiyacım var.Tesekkürler smdiDen..
Zaten kendini begeneni Allah begenmez. kullar bugun överr yarinda söver güzel bir kalbi Allahda sever insanlarda sever kendinizi üzmeyin

Saçların için doktora git MUTLAKA öncelikle. Hormonal olabilir. Geri dönüşü olmayacak bir yola girmeden, doktora git.

Güzelliğe gelirsek, ben 17 yaşındayım ve 9dayken bir dönem alemin çirkini benmişim gibi geliyordu. Şuan kendimi beğeniyorum ama kusurlarımın da farkındayım, düzelteceğim inş. O dönemde depresyondaydım, psikiyatriste ve psikoloğa gitmeni öneriyorum. Tabi salak gibi tam derdimi demeye de çekiniyordum, kendimi çirkin hissediyorum diyemiyordum dolaylı yoldan diyordum. Tabi derdimi anladılar uzman insanlardı. Hala ara ara kendimi çirkin hissederim ama aştım az çok. Biyerlere benim için çirkin bile yazdılar bi baktım okulun başka güzelleri hakkında da yazmışlar. Sana çirkin diyenlerin %99 u seni çekemiyordur, kıskanıyordur. İnsan hazmedemediğini kusar diye bir laf var. Elalem jüri mi karar versin, hepsi fesatlıktan.

Ve sen hiç, gerçekten çirkin bir insanın yüzüne ilk fırsatta(yada duyabilceği yerlerden) çirkin dendiğini gördün mü? Belirli bir güzellikte olanlara derler ama. Kadın kadının düşmanıdır demişler çok doğru. Rekabet ortamı insanlara herşeyi yaptırıyor

Kilonuz çok değil gayet iyi bence. Benlik alginiz çok düşmüş . Siz kendinizi nasil görürseniz insanlarda sizi öyle görür. Asık süratli bir yüz güzel olsa bile iticidir soğuktur. Kendinizi sevmekle ise başlayin. Giden güzel yıllar geri gelmiyor. Zaman çok değerli uzulmeye hic değmez. Size çirkin diyenlerde sizi sevmeyen insanlardır ve cekemedikleri için çirkin demişlerdir Takmayin. Onlara inat mutlu olun :KK54:.

169 boy 61 kiloyla nasıl kilolu oluyorsun, ben de bunu anlayamıyorum :S Ben bile 165 boyla 69 kiloyken şişko durmuyordum. Senin neren kilolu anlayamadım.
Aynen ben de anlayamadım orayı :KK64: 1,72 boya 59 kiloyum ben. Ve oldukça zayıf duruyor.Ya ben ölçü ayarını yapamıyorum ya şişmanlık\zayıflık kavramı değişti :oops:

Geçen gün kafede yan masamda oturan erkek grubundan biri Burcu Esmersoy'a çirkin dedi... Duyurulur.

Biraz kilo ver, spor yap kendine gelirsin. Zaten 18 yaşındayken kendini dünya güzeli olarak gören var mıdır bilmiyorum çünkü ne yüz ne vucut henüz oturmamış olduğundan insan bir garip hissediyor.
Ben de beğenmem o kadını. Çirkin mi bilemem ama güzelde diyemem yani. Bu tarz kavramlar göreceli malum :KK39:

Kullanıyorum ama durmak bilmedi sag tarafımda sac kalmadı cok kötü hissediorum :KK43: lise 1 sene gec basladım o yüzden daha bir senem var sınavlara. Sacda hanımlarda cok önemli en iyisi doktora gitmek sanırım :KK43:
Çok da küçüksün aslında neden böyle oldu acaba. Hayatında herhangi bir sıkıntı/stres/bunalım geçirdin mi? Veya ailenizde saç dökülmesi genetik mi?
Saçlarınız uzunsa kestir, kırıklarını aldır (kırılmış saç da dökülür). Kesinlikle boya, maşa, jöle tarzı şeyler kullanma :KK20:Hem kış aylarından çıktık, soğuk havalarda benim de saçlarım dökülür :KK54:Yaz mevsiminde güneşin etkisiyle beslenir saçların merak etme:KK14: cildiyeciye de bir görün özel şampuan verir en azından:KK39:

Geçen gün kafede yan masamda oturan erkek grubundan biri Burcu Esmersoy'a çirkin dedi... Duyurulur.

Biraz kilo ver, spor yap kendine gelirsin. Zaten 18 yaşındayken kendini dünya güzeli olarak gören var mıdır bilmiyorum çünkü ne yüz ne vucut henüz oturmamış olduğundan insan bir garip hissediyor.
Kimseye güzel ya da çirkin deme lüksümüz yokken buna güldüm.
Kadın Türkiye 4. Sü seçilmiş, son derece de zarif bir kadın.
Kedi uzanamadığı ciğere mundar Der misali olmuş o adamınki.

Canim daha dur yasin kac coluk yok cocuk yok koca derdi yok kaynana derdi yok neyin sıkintiisindasin canim benim.her birey senin yaslarinda bu gibi dönemlere girmistir bende dahil.guzellik göreceli bir kavram sen kendini güzel bulmazsin etrafin seni begenenlerle doludur.illa güzel olmak icin mavi göz , sarisin veya 0 bedenmi olmak gerekir.ayrica kilon ve boyun gayet dengeli .kiloluda degilsin .ve saclarina gelince stres stres stres sacin büyuk düsmani bu disaridan ne yaparsan yap iceriyi düzeltmedikten sonra ise yaramaz.beslenmene dikkat et kafa dagitacak bisiler bul hedefler koy kendine ve tabiki sacinada uygun ürunler kullan hersey cok guzel olur .elin saglam ayagin saglam ve birde kimseye muhtac degilsrn bundan önemlisimi var hayat güzel tadini cikarmaya bak gez toz eve kapatma kendini :KK25:

Çok da küçüksün aslında neden böyle oldu acaba. Hayatında herhangi bir sıkıntı/stres/bunalım geçirdin mi? Veya ailenizde saç dökülmesi genetik mi?
Saçlarınız uzunsa kestir, kırıklarını aldır (kırılmış saç da dökülür). Kesinlikle boya, maşa, jöle tarzı şeyler kullanma :KK20:Hem kış aylarından çıktık, soğuk havalarda benim de saçlarım dökülür :KK54:Yaz mevsiminde güneşin etkisiyle beslenir saçların merak etme:KK14: cildiyeciye de bir görün özel şampuan verir en azından:KK39:
Kuzum kadınlarda hic yok sac dökülmesi :( yani ben öyle biliyorum ama babamın babası 70 yasında ortasnda hic sac yok :( grnetik olsa bile daha 18 yasında yanlardan acılıp seyreklesecegini sanmam.Eskiden ck gürdü masallahı vardı 2 sene önce 2 sene sıklıkla düzlestrmstim ama sonra bırakıp bakım yapmaya baslamıstım cok fazla dökülmüyordu saclarım belimdeydi kıs ayına girincd asırı dökülmeye basladı sacımla ugrasmamak icin kısa kestirmistim up uzun saclarımı.Kıs aylarında sürekli kuruttum ama bakımda yapmıstım.Yaz gelmisti arada sırada düzlestirmistim sonra yine düzlestirmedim kestirdim ,cok cok dökülmeye basladı okula gidip gelirken simdi aralarda bosluk olustu abartmıyorum :( sıkıntılı günler gecirdim evet ailemle ilgili vs . Sorunlar vardı 2 senedr ymekte yiyemedm adam akıllı hep düzensiz abur cubur tarzı syler.Hayatm cok berbat gittiginden neden kaynaklandgını da anlayamıyrum yaptgım bi ton yanlıs var düzeltmeye ugrastıgım halde bile :s :s hastahanede gitmem gereken bütün bölünlerin isimlerini yazabilir misiniz ne kadar ihtimal varsa gidicem bıktım artık :(

Senin yaşlarında hatta biraz daha küçükken aynı düşünceleri bende geçirdim içinden ve en güzel özel yaşlarımi zehir ettim lütfen kendine bunu yapma.

Öyle
Canim daha dur yasin kac coluk yok cocuk yok koca derdi yok kaynana derdi yok neyin sıkintiisindasin canim benim.her birey senin yaslarinda bu gibi dönemlere girmistir bende dahil.guzellik göreceli bir kavram sen kendini güzel bulmazsin etrafin seni begenenlerle doludur.illa güzel olmak icin mavi göz , sarisin veya 0 bedenmi olmak gerekir.ayrica kilon ve boyun gayet dengeli .kiloluda degilsin .ve saclarina gelince stres stres stres sacin büyuk düsmani bu disaridan ne yaparsan yap iceriyi düzeltmedikten sonra ise yaramaz.beslenmene dikkat et kafa dagitacak bisiler bul hedefler koy kendine ve tabiki sacinada uygun ürunler kullan hersey cok guzel olur .elin saglam ayagin saglam ve birde kimseye muhtac degilsrn bundan önemlisimi var hayat güzel tadini cikarmaya bak gez toz eve kapatma kendini :KK25:
Canım benim söylediklerinde cok haklısın sükür rabbime benden kötü olanlarda var ama yasım 18 olmasna ragren ruhum 40 gibi cok sıkıntılarla bgustum.Herkesin sıkıntısı var tabi abartmiyorum :( kendimle fazla ilgilndmedim derslerime odaklnmıstım sacımın yarısndan fazlasnın gittiginin daha bu yasta cok az kaldıgının farkna varınca deli oldum tabii :( kendme güvenim tamdı aile olayları yüzünden güvenim gitti.Of of artık huzur istiyorum ama nasıl bulucagımı bilmiyorum.Cok arkadasm vardı ama dert cektikce cogundan uzaklastım Onları üzmek istemedigimden anlatıp sıkmamak icin cünkü cogu benim yasadıklarmı yasamadı :( ben yasıma göre daha olgun düsünüyorum onların cocukca kararlar verdiklerini düsünüyorum kafam uyusmuyor bazende :/ cok tesekkür ederim yorumun icin

Sana şunu diyeyim ki herşey sende bitiyor,sen kendini beğenip güzel hissedersen emin ol o enerjiyi verirsin etrafa. Kendimden örnek veriyim bazı zamanlar kendimi hiç beğenmiyorum çok beğendiğim şeyleri giysem bile,etraftan sürekli hasta mısın neye üzgünsün neden mutsuzsun iyi gözükmüyorsun sevimsiz gibi şeyller duyarım etraftan. Ama ne zaman güzelim inanıyorum desem kendimi öyle görürüm ve o gün daha çok iltifat alırım sen de kendine güvenmelisin ve ilk sen kendini öyle görmelisin

Back
X