valla okudukça şaşırdım Senın abinin yengenin çocuğunu düşündüğün kadar ben kendı çocuğumu yeri gelip düşünmüyorum eşim , babası var diyip benım kendıme vakit ayırmam lazım diyip çekiliyorum kendıme vakit ayırıyorum .
bırak annesi baksın çocuğuna sana ne ? Boşanan abin sana güvenip mi velayet aldı nie annesi modundasın ? Herkesin cirit attığı Evın temizliğiyle nie bi sen ilgileniyorsun . Annene gelince Senın yerınde olsam o çaydanlığı parçalardım camı pencereyi indirirdim bak kriz öyle değil böyle geçiriliyor derdim sıcak su nedir yahu .
birsürü yorumunu görüyorum mutsuz kadınlara ellerinde çocuğu varken boşan çalış yazıyorsun eee tek başınasın kendıne ne zaman çalış hayatını yaşa diyeceksin. ? Abin tabi paranı sormadan verecek beleş bakıcı bulmuş nie vermesin .kendın için hiç bişey yaptığın yok Senın o yapıyorum dediğin sahile çıkmak gezmek bu ne ki kendını attığın koca bi boşluk sana nefes alacak kısa bi zaman süresi sadece döndüğünde aynı terane içine giriyorsun .kendı hayatın yok kendı kararların yok 1 gun gece kalmasına gittin die sana laf yapan abin annen yengene bi dönsün desin bakalım çocuğuna bak şu evi süpür sil die yengen o apartmanda kalır mı ?bakıcı aşçı temızlikçi dinleyici stres topu her halt olmuşsun herkese , bi kendıne sahip olamamısın parça parça almışlar sana ait ne varsa.. dilin söylüyor ama yaşadığın söylediklerinden eksik kalıyor ,hızlıca kendıne gel bi işe gir bak bakalım herkes nasıl her işini kendı yapıyor zaten kimse senden bisey istemese de sen yapıyorsun anlaşılan görevin gibi işlemişler .
Boşanmamış olsaydın ne olacaktı ? Bunları kim yapacaktı hiç düşündün mü ? İşe gitmek için annem hasta şu bu çocuk var peki aşık olsan napacaksın bırakamam ailemi mi diyeceksın kendı hayatını erteleme !
Yorumlarımı okuyanlar ne kadar akıllı bir kadın diyor ama söz konusu kendi hayatım olunca böyle aptal gibi davranıyorum işte.
Şuan hayatıma bilerek kimseyi almıyorum çünkü önce kendi ruh halimi toparlamam gerek. Bu haldeyken konuşursam yanlış kararlar verme ihtimalim yüksek. Ama gerçekten aşık olduğum, sevdiğim birisi olursa aileme karşı restimi çekerim.
Bu sabah yine tartışma ile başladı. Huzursuz bir şekilde uyandım. Ben yeni uyandığımda evli kardeşim kapıyı tıklayıp odama geldi. Yengem yine çok uykusuz kalmış uyuyordu. Kardeşim bebeği getirdi. Bezini kirletmiş sen değiştirir misin dedi.
Baktım sırtına kadar taşmış zıbını da kirlenmişti. Temizledim bezini taktım, sen bana evinden yeni kıyafetler getirir misin dedim.
Giydirilmeyi sevmediği için hep bağırıyor ağlıyor. Sen tut onunla konuş, ben de üstünü giydireyeyim dedim.
Aradan 5 dk geçti annem elimde kirli bezi görünce bağırmaya başladı kardeşime. Neden kirli haliyle getiriyorsun, benim kızım sizin hizmetçiniz mi, git annesinin yanına götür, temiz haliyle getir bebeği dedi. Kardeşim de sinirlendi tartıştılar. Ben araya girdim. Anneme " benim ağzım dilim var , kendim konuşmak istesem konuşurum, kadın yorgun uykusuz kalmış. Bir bezini değiştirdim kıyamet mi koptu sanki, sen benim işime karışma, kimse kimsenin kalbini kırmasın dedim.
Halbuki annemin beni düşündüğü,umursadığı yok. İstiyorki sadece kendisine hizmet edeyim. Bebek daha 2-3 aylıkken ben yengemin evine gidip temizlik yapıyor bebek bakımında yardım ediyordum. Annem bana " sen iyice evin yolunu unuttun soytarı serseri gibi geziyorsun" demişti.
" Ben nereye geziyormuşum gittiğim yer evin alt katı, sen gezen genç kadın görmemişsin belliki, beni başka kadınlarla kıyaslayıp duruyorsun" diye cevap vermiştim.
Bir çalışıp kendi hayatıma bakayım o zaman bak gör neler neler diyor :) hiçbiri benim iyi niyetimi hak etmiyor. Kendimi kullandırmıcam artık.