Kendimi hiçbiryere ait hissetmiyorum uzaylı gibiyim dünyaya atıp bırakılmış gibi

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
18
25
Eskiden kalan arkadaşlarım bana artık bişey ifade etmiyor. Neden böyle oldu. Uzakta yaşıyorum memlekete gidince haliyle onları görüyorum ama sıcak davranamiyorum en önemlisi de artık kendimi hiçbiryere ait hissetmiyorum ne o bakistigim çocuk ne o sevgi ki olduğum erkeği gorsem sanki ben değilmişim gibi o eskideki ben. Ben uzak bir yerde yaşıyorum buraya uyum saglayamadim yani içine kapanik davrandım öyle oldum eskiden cok neseli oynaktin derlerdi şimdi suskun oldum. Nerde benim o eski arkadaşlarıma davrandığım sıcak hallerim bide bu utangaçlıktan dolayı bana acayipsin uzaylisin diyorlardi. Simdi olsa ben kimseyle sevgili olamam konuşamam eskiden kendim gitmistim arkadaşca oldu sonra sevgili olmustum. Kendimi hicbiryere ait hissetmiyorum psikolojim bozuldu neden nasıl geçer. Memlekete gittim mesela orda eski sevdiğim çocuğu gördüm arkadaşlarımı gördüm ama soğuk davrandim sanki o anda ben yokmusum gibi güldüler ben baktım gulemedim. Oynadik ama ben etrada bakip heyecanlanmaktan ana dahil olamadim.Liseye ilk başladığım günden bu yana hic kimsenin yanina oturmadim samimice muhabbet etmedim umrumda olmadı. Tabiki bir kac arkadaş edindim mesela en yakin arkadaşım bana kibirli gozukuyosun sanki dünyadan değil gibisin hickimse umrunda değil gibi dedi. Ve herkes bana acayipsin uzaylisin dedi kimseyle samimiyet kurmadığım için bu yeni taşıdığım memlekette ve bu durumlar beni icine kapanik.yaptı. Ben ne konussam güldü mesela burdaki arkadaşlarım ne var icimden geçeni söyledim konuştum herşey beni yıktı. Ruhum ölmüş öyle diyor arkadaşım. Giyiniyor susleniyor sürekli kahkahalar atıyor ama ben suskun kendine özen göstermeyen biriyim bu yaşta neden? Duzelmezmiyim

Ruhen bunalmışsınız. Dünyalık şeyler mutlu etmemeye boş gelmeye başlamış. Ruhunuz maneviyata aç olabilir. İnançlıysanız namaz kılın dua edin biraz Allah’a yönelin.

Taşınmanın etkileri,
Çok üzerinde durulmasa da göç son yıllardaki en büyük depresyon sebeplerinden olduğu bir gerçek.

Ailenize dönün, önce onlarla bağlarınızı kuvvetlendirin, dertleşin, zamanla sosyal hayatta da kendinizi bulacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…