Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim kitap yok kardeşimpsikolga mı gidiyorsun canım? evde de aklıma gzel bişey gelmiyor ki benimkimi insanlar taşı gediğine oturtur ya öyle olmayı çok isterdim. kitap var mı tavsiye edebleceğin?
Valla ben de seninle aynı durumdayım.Laf sokmayı sevmem,çekingen biriyim.İnsanlar bunu keşfettikleri Zaman kullanmaya çalışıyorlar.Lafları dan dan söylememiz lazım.Yoksa çok Can'ımız yanar.
Ay bende cok kasılıyorum ya halbukı yanımdakı herkes calısanlar felan bayağı rahatlar.. diyorum ki sonra amaaan yapamazsam yapamiyim alır çantamı çıkarim diyorum![]()
Bir de geçen yıl bir deneme yaptım.Gıcık staj hocam beni saçma bir sebepte kenara çekip konuşmaya başlayınca,konuyu ona getirip kötü yönlerini söylemeye başladım.Sustu ve bir daha gıcıklık yapmadı bana.
ben de çok çekingenim yaaValla ben de seninle aynı durumdayım.Laf sokmayı sevmem,çekingen biriyim.İnsanlar bunu keşfettikleri Zaman kullanmaya çalışıyorlar.Lafları dan dan söylememiz lazım.Yoksa çok Can'ımız yanar.
Benim eski halim gibisin. Kimse sen üzülürsün die senden lafını esirgiyor mu ? Önce sen bunu unutmaSon durum bildiriyorum :)
Arkadaşlarım destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
okudum araştırdım eğitim öenri videoları izledim..düşündüm , kendi swot analizimi yaptım ..iyi kötü eksik fazla yönlerimin bi listesini yaptım..
ve şimdi çok daha iyiyim.. her şey daha güzel..kendi kıymetimi kendim biliyorum ve bildiriyorum..
bu konuda sıkıntısı olan varsa destek olabilirim...
İyi geceler arkadaşlarım... uzun zamandır kadınlar kulübündeyim... kendimce alamadığım bir sorunum var... şimdiden teşekkür ederim yorum tavsiyeniz için...
Sorunum şu ki " kendimi güzel ifade edememek"
Örneğin; iş yerinde aşırı kasılıyorum.(kamudayım) herkes her şeye karışıyor..iş ve ya özel yaşam farketmiyor.bu yüzden bi iş yaparken stres oluyorum; sanki herkes doğru bi ben yanlış gibi hissediyorum..
Haksızlığa karşı konuşamıyorum; kendimi savunurken veya konuşurken cümle kuramıyorum: kalakalıyorum.. insanlar bi durumu anlatırken öyle allayıp pulluyor ki ; daha güzel ve ya önemli şeyi ben yaptığım halde basit şekilde anlatıyorum ...
Bu da insanlar da etki bırakmıyor...
utanam çekinme aman kimse kırılmasın üzülmesin ben hallederim aman onun dediği olsun...
Bunalrdan nasıl kurtulacağım .. lütfen yardım...başa çıkamıyorum ...
Bu düşünce değişmeme sebp oldu zatenBenim eski halim gibisin. Kimse sen üzülürsün die senden lafını esirgiyor mu ? Önce sen bunu unutma
Bu konuda görüşmem olduÖncelikle başkalarını gözünüzde büyütmekten vazgeçin. Diğer herkesle aynı değerdesiniz kimse kimseden üstün değil. Olmazsa bir psikologla görüşün.
Çok sevindim adınıza. Tabiki insanlara değer vermeliyiz ama önceliğimiz daima kendimiz olmalıBu konuda görüşmem oldu
Baya ilerleme kaydettim
Gerçekten faydasını gördüm
bu aşamaya gelebilmem zaman aldı ama artık daha iyiyim bu konudaSen kaldırabiliyorsan onlarda kaldırabilir.
Lütfen karşınızda ki kırılacak diye sessiz kalmayın.