Kendimi ifade edemiyorum..acilll yardım!

Edebi değeri olan kitapları ne kadar okuyorsunuz?
Hazır cevap olmak veya mükemmel bir hatip olmak doğuştan gelen bir yetenekle de ilişkilendirilebilir fakat kitap okumak, kendini ifade etme yeteneğini geliştirir.

Onun dışında; ayna karşısında kendinizle konuşma pratiği yapmanın da faydası olacaktır. Hoppa

Etkili iletişim,Kendini ifade vb gibi kurslar var onlardan da yardım alabilirsiniz.Eğer fırsatınız yoksa Uzaktan eğitim verenler de var.

Çünkü insanlarin çoğu haldır huldur
Sen onlara benzeme yalın olmak güzeldir.
Bir çok soruyu, kavgayı, olayı cevapsız birakmakta güzeldir.
Neysen o ol.

bu tip problemlere yönelik kitaplar var
okumayı denediniz mi hiç?
ama öyle hepsi bir değil tabi, iyi olanlardan seçmek lazım

maalesef yok
ben de çok eskiden bir hata yaptığım zaman kendimi çok hırpalardım, o huyumdan vazgeçmek istediğim için kitap okumuştum, işe yaramıştı, oradan aklıma geldi
bazen gerçekten kitaplar işe yarıyor

Edebi değeri olan kitapları ne kadar okuyorsunuz?
Hazır cevap olmak veya mükemmel bir hatip olmak doğuştan gelen bir yetenekle de ilişkilendirilebilir fakat kitap okumak, kendini ifade etme yeteneğini geliştirir.

Onun dışında; ayna karşısında kendinizle konuşma pratiği yapmanın da faydası olacaktır. Hoppa

Bol bol kitap oku hizli dusunur seri konusursun

kitap okuma hevesim geldi..valla ..
kitap okuma yapmıyorsan önce romanlardan başla.. sonra ''iletişim kitapları okumaya başla.'' etkisi olacaktır..zaten zamanla bağımlılık yapıyo..

Bugün daha iyiyim
Zamanla düzeleceğine inancım var
Biraz kitap biraz eğitim biraz sadeleşme düşünme mantıklı adım atma ihtiyacım planlar
Başarmak istiyorum

Bugün daha iyiyim
Zamanla düzeleceğine inancım var
Biraz kitap biraz eğitim biraz sadeleşme düşünme mantıklı adım atma ihtiyacım planlar
Başarmak istiyorum

Kitap önerisi istemişsiniz ben vereyim size en alasından. :)

İyi Hissetmek, yazarı David Burns. Çok tutulan kitaplardan biridir, psikologların ihtiyacı olan danışanlara sıklıkla önerdiği bir kitaptır. Özgüveninizi ve kendinize olan saygınızı arttırmayı öğrenebileceğiniz bir kitap.

Kitap önerisi istemişsiniz ben vereyim size en alasından. :)

İyi Hissetmek, yazarı David Burns. Çok tutulan kitaplardan biridir, psikologların ihtiyacı olan danışanlara sıklıkla önerdiği bir kitaptır. Özgüveninizi ve kendinize olan saygınızı arttırmayı öğrenebileceğiniz bir kitap.
Not ettim hemen teşekkür ederim
Tatil dönüşü alıcam inşaallah

Evet daha önce oldum.. uzun zAmandır okumadım maalesef
Önerebileceğin bir kitap var mıdor?

Tongue-fu geldi aklıma benim. Ben okumadım açıkçası ama bayağı popüler üstelik tam aradığınız soruna çözüm bulmayı, okuyanı sözlü anlaşmazlıklara karşı silahlandırmayı vaadediyor.

Sözlü Dövüş /Kibarca İkna Sanatı | George J. Thompson …

Ben de bu kitabi önereyim o zaman :)

Ben de eskiden naiftim hala da öyleyim ama artık haksızlığa karşı susmamayi ogrendim. Zaten ülkede bagirmadan kimse işini düzgün yapmıyor arkadaş...

Sözlü Dövüş /Kibarca İkna Sanatı | George J. Thompson …

Ben de bu kitabi önereyim o zaman :)

Ben de eskiden naiftim hala da öyleyim ama artık haksızlığa karşı susmamayi ogrendim. Zaten ülkede bagirmadan kimse işini düzgün yapmıyor arkadaş...

Kuzum basıö öğrendin orkiiii kitapla oldu mu bu iş

Biraz tavsiyeler biraz araştırmalar sonucu : daha çok okumaya Ve yazmaya karar verdim ..ve ilk adımımı attım.:.
Düşüneceleirmi yazıya döküyorum Ve nasıl bir konuşma yapmalıyım ı tasarlıyorum...

Şu an temizlik var hem yarim dönüşü hem bayram .. oğluma oda yapıyoruz .. il güç derken şu an çok daha mutluyum... kendime özel alan oluşturmaya çalışıyorum ...

Önerilerinize her daim açığom

Son durum bildiriyorum :)
Arkadaşlarım destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
okudum araştırdım eğitim öenri videoları izledim..düşündüm , kendi swot analizimi yaptım ..iyi kötü eksik fazla yönlerimin bi listesini yaptım..
ve şimdi çok daha iyiyim.. her şey daha güzel..kendi kıymetimi kendim biliyorum ve bildiriyorum..

bu konuda sıkıntısı olan varsa destek olabilirim...
İyi geceler arkadaşlarım... uzun zamandır kadınlar kulübündeyim... kendimce alamadığım bir sorunum var... şimdiden teşekkür ederim yorum tavsiyeniz için...

Sorunum şu ki " kendimi güzel ifade edememek"
:110:
Örneğin; iş yerinde aşırı kasılıyorum.(kamudayım) herkes her şeye karışıyor..iş ve ya özel yaşam farketmiyor.bu yüzden bi iş yaparken stres oluyorum; sanki herkes doğru bi ben yanlış gibi hissediyorum..
Haksızlığa karşı konuşamıyorum; kendimi savunurken veya konuşurken cümle kuramıyorum: kalakalıyorum.. insanlar bi durumu anlatırken öyle allayıp pulluyor ki ; daha güzel ve ya önemli şeyi ben yaptığım halde basit şekilde anlatıyorum ...
Bu da insanlar da etki bırakmıyor...

utanam çekinme aman kimse kırılmasın üzülmesin ben hallederim aman onun dediği olsun...
Bunalrdan nasıl kurtulacağım .. lütfen yardım...başa çıkamıyorum ...
merhaba:) bende de aynı sorunlar var maalesef, tavsiyelerini alabilirim canım:)

Yardım alıyorım bu konuda ve çok faydasını gördüm
Kendine dışardan bakmaya çalış
Ve evde konulacaklarını tekrar et üç kez en az
İstersen video ya çek ve dışardan bak kendine
psikolga mı gidiyorsun canım? evde de aklıma gzel bişey gelmiyor ki benim:( kimi insanlar taşı gediğine oturtur ya öyle olmayı çok isterdim. kitap var mı tavsiye edebleceğin?

Valla ben de seninle aynı durumdayım.Laf sokmayı sevmem,çekingen biriyim.İnsanlar bunu keşfettikleri Zaman kullanmaya çalışıyorlar.Lafları dan dan söylememiz lazım.Yoksa çok Can'ımız yanar.

Back
X