Kendimi ifade edemiyorum ben sanırım.

Sonuna kadar haklısın. Gidecekse kendi ağırlasın.. Allah sana da bolluk ve bereket versin bacım. İnşallah en yakın zamanda refaha çıkarsın...

Kendini anlatmaya çalışma. Net bir şekilde kimseyi eve davet etmeyeceğini söyle geç...

teşekkür ederim amin..

bakalım sonunda hangimiz yaman çıkıcaz :)

kısasa kısas :)
Allah'ımıza hamd olsun Rabbim iyi yaşatıyor. Ama insanın maddi zorluk yaşadığı zaman oluyor. Kim ister evini tanımadığın insanlar o şekilde görsün, iyi bı şekilde karşılamak istersin, üstün basın iyi olsun istersin.
Sen bı insansın bunlar senin en doğal hakkın.
Nasıl bi terbiyesizce size diretir.
Millet evi biraz dağınık olsa misafir istemiyor.
Ay çok sinir oldum kv ne.
Bizi haberdar et gelişmelerden tamam mı

mutlaka yazarım size :) yorumunuz içnde teşekkür ederim

var grup ama ordan yazmak yasak. ben bi gece önce özelden yazıp söylicem annelere durumuç. kv me yönlendirecem.

davet konusunda da evet kendi zorla davet ettirmiş resmen.
Bence bir gece önceden yazmak yerine 2 3 gün önceden yazın. Neticede insanlar da ona göre pşan program yapıyor.

Eşiniz ne diyor bilemiyorum ama zannedersem siz çalıştığınız için kayınvalideniz çocuğunuzu alıp koyuyor.
Deyin ki kayınvalidenize ben alamam anne senin evinde olsun misafir akşamına sana pasta börek yapayım sen de diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…