Kendimi ifade edemiyorum ben sanırım.

Arkadaşlar selam.

Sürekli sorunlarımı size yazar oldum ama içimi dökmek güzel geliyor.

Çocuğum devlet anaokuluna gidiyor.
Okula kayinvalidem götürüp getiriyor veya eşim evdeyse o getir götür yapıyor.

Neyse işte, kv sürekli git gel yaptığı için sınıftaki annelerle samimi baya. Herkesi tanımış anlatıp duruyor sürekli biseler.

Dünde bugün için sınıftaki anneler x de toplamıyormuş bana dememisler konuşurlarken duydum beni niye cagirmiyosunuz dedim onlarda teyze sende gel bekleriz dediler dedi.

bende 'anne bak gideceksen bu işler karşılıklı. benim eve çağıracak durumum yok 30 kişiyi ağırlayamam biliyosun. ama yok kendi evinde ağırlayacaksan ben karışmam' dedim.

o da 'sen cagirirsin bana ne, anne sensin' gibi konuştu.

oysa ben gitmiyorum ki gündüz oturmalarına sonuçta. hep o gidecek.

ki gitmiş bugün demin aradı. bi de gün yapmışlar 15 günde 1 sırası gelene gideceklermiş. 4. sıra buymuş ama ben ağırlayacakmışım. yapamam dedim söylendi durdu.

benim ağırlamam lazımmış. yahu kadın benim elim dar 30 kişiye pasta börek yapamam. yapsam bile tuvaletim banyomun boruları patlamıştı bikac ay önce. alt komşu şikayet edince mecbur kırdırıp boruları yaptırdık. para yok diye de tuvaleti banyoyu yeniden yaptırmadım. öyle inşaat haliyle duruyor. o eve de sokamam kimseyi.

ben bunu kv me anlatamıyorum.

daha ne desem bilmem

bi de tutmuş ordaki annelere gelinime toplanırız bendeyken sıra. o size adresini yazar falan demiş.

ya cidden ben kendimi anlatamıyorum sanırım.

kriz kriz krizzz...

GÜNNCELLEME

madem yazdım şunu da yazayım,

kızlar geçen yıl kredi çekip gaz alabildim evime. bu sene onu da yapamayacğım. haftasonu evdeyken soba açıcam mecburen sadece. bu insanların gelmesi aralık ayının sonu. e ben gaz alamadğım eve kimseyi sokmak istemiyorum.

gaz yok, mutfak boş, tuvalet banyo inşaat halinde.

ne demeye çağırayım ben bu insanları.

offffffff offf.

Sonuna kadar haklısın. Gidecekse kendi ağırlasın.. Allah sana da bolluk ve bereket versin bacım. İnşallah en yakın zamanda refaha çıkarsın...

Kendini anlatmaya çalışma. Net bir şekilde kimseyi eve davet etmeyeceğini söyle geç...

Sonuna kadar haklısın. Gidecekse kendi ağırlasın.. Allah sana da bolluk ve bereket versin bacım. İnşallah en yakın zamanda refaha çıkarsın...

Kendini anlatmaya çalışma. Net bir şekilde kimseyi eve davet etmeyeceğini söyle geç...
teşekkür ederim amin..

bakalım sonunda hangimiz yaman çıkıcaz :)

kısasa kısas :)
Allah'ımıza hamd olsun Rabbim iyi yaşatıyor. Ama insanın maddi zorluk yaşadığı zaman oluyor. Kim ister evini tanımadığın insanlar o şekilde görsün, iyi bı şekilde karşılamak istersin, üstün basın iyi olsun istersin.
Sen bı insansın bunlar senin en doğal hakkın.
Nasıl bi terbiyesizce size diretir.
Millet evi biraz dağınık olsa misafir istemiyor.
Ay çok sinir oldum kv ne.
Bizi haberdar et gelişmelerden tamam mı🤗

Allah'ımıza hamd olsun Rabbim iyi yaşatıyor. Ama insanın maddi zorluk yaşadığı zaman oluyor. Kim ister evini tanımadığın insanlar o şekilde görsün, iyi bı şekilde karşılamak istersin, üstün basın iyi olsun istersin.
Sen bı insansın bunlar senin en doğal hakkın.
Nasıl bi terbiyesizce size diretir.
Millet evi biraz dağınık olsa misafir istemiyor.
Ay çok sinir oldum kv ne.
Bizi haberdar et gelişmelerden tamam mı🤗
mutlaka yazarım size :) yorumunuz içnde teşekkür ederim :KK200:

var grup ama ordan yazmak yasak. ben bi gece önce özelden yazıp söylicem annelere durumuç. kv me yönlendirecem.

davet konusunda da evet kendi zorla davet ettirmiş resmen.
Bence bir gece önceden yazmak yerine 2 3 gün önceden yazın. Neticede insanlar da ona göre pşan program yapıyor.

Eşiniz ne diyor bilemiyorum ama zannedersem siz çalıştığınız için kayınvalideniz çocuğunuzu alıp koyuyor.
Deyin ki kayınvalidenize ben alamam anne senin evinde olsun misafir akşamına sana pasta börek yapayım sen de diye

Back
X