Kendimi ifade edemiyorum ben sanırım.

Arkadaşlar selam.

Sürekli sorunlarımı size yazar oldum ama içimi dökmek güzel geliyor.

Çocuğum devlet anaokuluna gidiyor.
Okula kayinvalidem götürüp getiriyor veya eşim evdeyse o getir götür yapıyor.

Neyse işte, kv sürekli git gel yaptığı için sınıftaki annelerle samimi baya. Herkesi tanımış anlatıp duruyor sürekli biseler.

Dünde bugün için sınıftaki anneler x de toplamıyormuş bana dememisler konuşurlarken duydum beni niye cagirmiyosunuz dedim onlarda teyze sende gel bekleriz dediler dedi.

bende 'anne bak gideceksen bu işler karşılıklı. benim eve çağıracak durumum yok 30 kişiyi ağırlayamam biliyosun. ama yok kendi evinde ağırlayacaksan ben karışmam' dedim.

o da 'sen cagirirsin bana ne, anne sensin' gibi konuştu.

oysa ben gitmiyorum ki gündüz oturmalarına sonuçta. hep o gidecek.

ki gitmiş bugün demin aradı. bi de gün yapmışlar 15 günde 1 sırası gelene gideceklermiş. 4. sıra buymuş ama ben ağırlayacakmışım. yapamam dedim söylendi durdu.

benim ağırlamam lazımmış. yahu kadın benim elim dar 30 kişiye pasta börek yapamam. yapsam bile tuvaletim banyomun boruları patlamıştı bikac ay önce. alt komşu şikayet edince mecbur kırdırıp boruları yaptırdık. para yok diye de tuvaleti banyoyu yeniden yaptırmadım. öyle inşaat haliyle duruyor. o eve de sokamam kimseyi.

ben bunu kv me anlatamıyorum.

daha ne desem bilmem

bi de tutmuş ordaki annelere gelinime toplanırız bendeyken sıra. o size adresini yazar falan demiş.

ya cidden ben kendimi anlatamıyorum sanırım.

kriz kriz krizzz...

GÜNNCELLEME

madem yazdım şunu da yazayım,

kızlar geçen yıl kredi çekip gaz alabildim evime. bu sene onu da yapamayacğım. haftasonu evdeyken soba açıcam mecburen sadece. bu insanların gelmesi aralık ayının sonu. e ben gaz alamadğım eve kimseyi sokmak istemiyorum.

gaz yok, mutfak boş, tuvalet banyo inşaat halinde.

ne demeye çağırayım ben bu insanları.

offffffff offf.
kv ye senin evde beraber agirlayalim de baska da ne denir ki boyle kadina

Sınıfın whatsapp grubu falan yok mu? Yani onlar da kv nizi başta davet etmek istememiş belli ki ama kendisi oraya da zorla çöreklenmiş. Grup varsa siz oraya yazın şimdiden kv girmiş ama bizim ev tadilatta olacak vs diye.
var grup ama ordan yazmak yasak. ben bi gece önce özelden yazıp söylicem annelere durumuç. kv me yönlendirecem.

davet konusunda da evet kendi zorla davet ettirmiş resmen.

Tatlı dılle soyleyıp kendısınde agırlasanız keske , ne guzel ılgılenıyor evladınızla hem evladınızda sosyallesmıs olacak.
Maddı durumunuzda cok zordaymıs Allah yardımcınız olsun

Bence olay kv de değil gelen misafirlerde bitiyor.
Bi şekilde gruptan numaralarını bulup 2 3 kişiye anlatın durumu kv nizin size sormadan böyle bir şey yaptığını falan anlatın.
Evinizin müsait olmadığını da söyleyin kendi başına iş yapıyor kabul edemiyorum malesef deyin bitti gitti.
Insanların hala zorla size gelecek hali yok yani.
Kv yi de muhatap bile almam ben olsam.
Hayır bir de yaşlı kadın genç annelerin arasında ne işi var ?
Eminim kadınlarda pek mutlu değildir ondan.

Evde tadilat var deyip velilere kayınvalidesi agirlayacaginizi söyleyin. Bir gün öncede kayivalideye gidip yardım edin yemek konusunda. Eşinize de söyleyin anneyi ikna etmek için yardım etsin

Bi gün önceden kv evine yönlendirirsen, daha büyük sorun çıkar bence. Şimdiden söyle kvnin sana sormadan böyle bişey yaptığın çalıştığını. Ayrıca evimde tadilatta müsait değil de. Gruba böyle şeyler yazmak yasaksa. Bi kaç kişiye ayrı mesaj at.

Arkadaşlar selam.

Sürekli sorunlarımı size yazar oldum ama içimi dökmek güzel geliyor.

Çocuğum devlet anaokuluna gidiyor.
Okula kayinvalidem götürüp getiriyor veya eşim evdeyse o getir götür yapıyor.

Neyse işte, kv sürekli git gel yaptığı için sınıftaki annelerle samimi baya. Herkesi tanımış anlatıp duruyor sürekli biseler.

Dünde bugün için sınıftaki anneler x de toplamıyormuş bana dememisler konuşurlarken duydum beni niye cagirmiyosunuz dedim onlarda teyze sende gel bekleriz dediler dedi.

bende 'anne bak gideceksen bu işler karşılıklı. benim eve çağıracak durumum yok 30 kişiyi ağırlayamam biliyosun. ama yok kendi evinde ağırlayacaksan ben karışmam' dedim.

o da 'sen cagirirsin bana ne, anne sensin' gibi konuştu.

oysa ben gitmiyorum ki gündüz oturmalarına sonuçta. hep o gidecek.

ki gitmiş bugün demin aradı. bi de gün yapmışlar 15 günde 1 sırası gelene gideceklermiş. 4. sıra buymuş ama ben ağırlayacakmışım. yapamam dedim söylendi durdu.

benim ağırlamam lazımmış. yahu kadın benim elim dar 30 kişiye pasta börek yapamam. yapsam bile tuvaletim banyomun boruları patlamıştı bikac ay önce. alt komşu şikayet edince mecbur kırdırıp boruları yaptırdık. para yok diye de tuvaleti banyoyu yeniden yaptırmadım. öyle inşaat haliyle duruyor. o eve de sokamam kimseyi.

ben bunu kv me anlatamıyorum.

daha ne desem bilmem

bi de tutmuş ordaki annelere gelinime toplanırız bendeyken sıra. o size adresini yazar falan demiş.

ya cidden ben kendimi anlatamıyorum sanırım.

kriz kriz krizzz...

GÜNNCELLEME

madem yazdım şunu da yazayım,

kızlar geçen yıl kredi çekip gaz alabildim evime. bu sene onu da yapamayacğım. haftasonu evdeyken soba açıcam mecburen sadece. bu insanların gelmesi aralık ayının sonu. e ben gaz alamadğım eve kimseyi sokmak istemiyorum.

gaz yok, mutfak boş, tuvalet banyo inşaat halinde.

ne demeye çağırayım ben bu insanları.

offffffff offf.

Emrivaki şeyler fena sinirmi zıplatır...sabırlısınız...

güncelleme yaptığınız kısım beni kötü yaptı ya..
misafiri falan boşverin siz şu halde zaten de..

yokmu ailenizden falan size destek olabilecek biri hiç değilse şu darboğazda
saçma gelmesin size ama ben bay kötü oldum ya
küçük bi çocuk var ama evde gaz yok mutfak boş diyorsunuz....bilmiyorum ya : (((((

Sizin yerinizde olsam, sizin eve gelecekleri gün evden giderim.
Eşiniz bişey diyemiyorsa denemeye devam etsin.
Siz o gün evden gidin bak bir daha böyle bişey yapabilir mi...

Kv ben hıcbırsey hazırlamam sende onları getırırsen aa haberım yoktu kusura bakmayın kv bana soylememıs de kendı utansın. Ama oylede yapmazsan gelırlerse ev tadılatta kusura bakmayın kv burda agırlayalım deyınce kabul etmek zorunda kaldım de evı tatdılatta olan bırıne kımse rezıllık fılan dıyemez

Haftaiçi yorgun yorgun kayınvalidenin arkadaşında yaptığın hizmet bana pes dedirtti inan. Yazdıklarından gerekli tepkiyi gösteremeyen bir insan olduğunu anladım. Seni anlıyorum. Herkes yırtık, cazgır olamıyor. Ama artık bu kayınvalide için işleri değiştirmenin zamanı gelmiş. Eşin de hazır sana destekmiş; annelerin hepsine tek tek mesaj at ve güne katılamayacağını evinin müsait olmadığını söyle. Kesin ve net ol. Sonra da sevgili! kayınvalidene güne katılmayacağını, annelerin de bu durumdan haberdar olduğunun bilgisini ver. Ve hiç bir şey olmamış gibi ilişkine devam et. Sana kızarsa falan saflığa vur. Aynen devam et. İlla kavga falan etmene gerek yok bence.

var grup ama ordan yazmak yasak. ben bi gece önce özelden yazıp söylicem annelere durumuç. kv me yönlendirecem.

davet konusunda da evet kendi zorla davet ettirmiş resmen.
Bi gece önceyi falan beklemeyin hemen şimdi yazın ve günden çıkın lütfen ama lütfen, ay burdan saç baş yolasım geldi bu biçim kadın ya. Böyle durumlarda hiç evirip çevirmeye yumuşatmaya gerek yok, valide hanım benden habersiz güne girmiş bana da emrivaki yaptı. Aslında şu ara paralı güne girecek durumumuz yok, haber alır almaz size yazdım ki baştan tekrar biz yokmuşuz gibi planlayın günü yazın. Girmeyin o güne ezdirmeyin daha fazla kendinizi pis kadın ya ne biçim insanmış öyle.

Bi şekilde gruptan numaralarını bulup 2 3 kişiye anlatın durumu kv nizin size sormadan böyle bir şey yaptığını falan anlatın.
Evinizin müsait olmadığını da söyleyin kendi başına iş yapıyor kabul edemiyorum malesef deyin bitti gitti.
Aynen öyle valide gidip yapışınca ayıp olmasın diye çağırmışlardır zaten, konu sahibi güne girecek durumda değiliz deyip çıkarsa canımıza minnet derler.

Konu sahibi kardeşim gerçekten üzüldüm durumunuza çok kötü bir kadın kayınvalide, günden çıktım şu anda girecek durumumuz yok anne sen de biliyorsun deyin bitti gitti, kararlı ve net olun illa yüzgöz olup bağır çağır kavga etmenize gerek yok ki.

Tatlı dılle soyleyıp kendısınde agırlasanız keske , ne guzel ılgılenıyor evladınızla hem evladınızda sosyallesmıs olacak.
Maddı durumunuzda cok zordaymıs Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim. tatli dilde keskin söz de kar etmez haldeyiz inanın. bakalım o güne adar fikir değiştiirir kabul ederse başım gözüm üstüne der yardım ederim böyle yaparsa da ruhum duymaz

bende aynını düşünüyorum ben olsam şahsen 60 yaşında kadının benim arkadaş ortamımda olmasını istemem. herşeyde böyle her yere gdeyim ister zaten huyudur.

evet ben kabul edemeyeceğimi ev tadilatta vs gibi sebeplerle ileteceğim zaten. artık gerisini kendi bilir.

Evde tadilat var deyip velilere kayınvalidesi agirlayacaginizi söyleyin. Bir gün öncede kayivalideye gidip yardım edin yemek konusunda. Eşinize de söyleyin anneyi ikna etmek için yardım etsin
aynı bu şekilde yapmayı planlıyorum bakalım o güne kadar fikir değiştirir kabul ederse başım gözüm üstüne der yardım ederim böyle yaparsa da ruhum duymaz

Bi gün önceden kv evine yönlendirirsen, daha büyük sorun çıkar bence. Şimdiden söyle kvnin sana sormadan böyle bişey yaptığın çalıştığını. Ayrıca evimde tadilatta müsait değil de. Gruba böyle şeyler yazmak yasaksa. Bi kaç kişiye ayrı mesaj at.
şimdiden yazınca inandırıcılığı gider diye durumu anlarlar diye çekiniyorum aslında. ama haklısınız galiba son günde sorun olabilir

Back
X