- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
Merhaba önceki konumu bilmeyenler için
Babam zorla maaşımı alıyordu sadece ben değil evde kim çalışsa zorla alıyordu
Vermek istemediğim için Şubat ayında dayak yedim (üstüm yırtıldı, kollarım da morluk vardı boynum falan kıpkırmızı oldu)
Problemim
1- Bu dayakta tam alnımın ortasında yarık gibi bir şey oldu geçti ama şimdi izi var ve ben aynaya her baktığımda ağlıyorum
Bakmasam da ağlıyorum
2-Spora yazıldım
3-Kursa yazıldım
4-Ama evde temizlik benden başka yapan yok buna ayrı bir sinir oluyorum
Ya dayağı yediğim hafta dahil annem elini sürmedi hiçbirşeye
Annem çalışıyor ve yaşlı hasta insan birşey diyemiyorum ama her hafta sonu gezmek yerine temizliği ne zaman yapacağım düşünüyorum bunda da ağlıyorum
Hafta içi evde düzgün yemek yiyemiyorum aperatif
Haftasonu da sosyal medyada takılmaktan yemek yapmıyor
Birşey söyledim de de ben bu evin hizmetçi si değilim diyor
---Benim psikolojim bozuk bozuldu iyi değilim 2 aydır sürekli ağlıyorum annemin yanında değil odam dayım
Hafta içi 3 akşam geç geliyorum kursa gidiyorum perşembe cuma akşamı spora gidiyorum spora giderken eve uğruyorum ama 1 saat sonra çıkıyorum
Ev işlerine yardımcı olmuyorum (evde iken oluyordum hatta sürekli ben yapıyordum bulaşığı falan annem çalışıyor diye ama ona da söyleniyordu neymiş birkaç tabak yer varken makina çalıltırmışım)
Evde kimse beni düşünmüyor
Ben babama para vermeyi bıraktım ama tüm faturaları ben ödüyorum ayrıca evde sadece hafta sonu yemek yapılıyor
Annem Geçen ay babana vermiyorsun bana vereceksin heralde dedi söylendim aman ne halin varsa gör dedi
Babam herkese bu kız geçimsiz diyor
İşlerim de kiler de tam tersi ezilirsin
Böyle sürekli ara bulayım kalbi kırılmasın diye düşünme diyor
Babama göre ben geçimsizim ve bunu herkese söylüyor geçen biri dünür bulacağım dedi valla aracı oldun diye seni suçlarlar o geçimsiz çat çat cevap veriyor başın ağrımasın boşver dedi
Babam zorla maaşımı alıyordu sadece ben değil evde kim çalışsa zorla alıyordu
Vermek istemediğim için Şubat ayında dayak yedim (üstüm yırtıldı, kollarım da morluk vardı boynum falan kıpkırmızı oldu)
Problemim
1- Bu dayakta tam alnımın ortasında yarık gibi bir şey oldu geçti ama şimdi izi var ve ben aynaya her baktığımda ağlıyorum
Bakmasam da ağlıyorum
2-Spora yazıldım
3-Kursa yazıldım
4-Ama evde temizlik benden başka yapan yok buna ayrı bir sinir oluyorum
Ya dayağı yediğim hafta dahil annem elini sürmedi hiçbirşeye
Annem çalışıyor ve yaşlı hasta insan birşey diyemiyorum ama her hafta sonu gezmek yerine temizliği ne zaman yapacağım düşünüyorum bunda da ağlıyorum
Hafta içi evde düzgün yemek yiyemiyorum aperatif
Haftasonu da sosyal medyada takılmaktan yemek yapmıyor
Birşey söyledim de de ben bu evin hizmetçi si değilim diyor
---Benim psikolojim bozuk bozuldu iyi değilim 2 aydır sürekli ağlıyorum annemin yanında değil odam dayım
Hafta içi 3 akşam geç geliyorum kursa gidiyorum perşembe cuma akşamı spora gidiyorum spora giderken eve uğruyorum ama 1 saat sonra çıkıyorum
Ev işlerine yardımcı olmuyorum (evde iken oluyordum hatta sürekli ben yapıyordum bulaşığı falan annem çalışıyor diye ama ona da söyleniyordu neymiş birkaç tabak yer varken makina çalıltırmışım)
Evde kimse beni düşünmüyor
Ben babama para vermeyi bıraktım ama tüm faturaları ben ödüyorum ayrıca evde sadece hafta sonu yemek yapılıyor
Annem Geçen ay babana vermiyorsun bana vereceksin heralde dedi söylendim aman ne halin varsa gör dedi
Babam herkese bu kız geçimsiz diyor
İşlerim de kiler de tam tersi ezilirsin
Böyle sürekli ara bulayım kalbi kırılmasın diye düşünme diyor
Babama göre ben geçimsizim ve bunu herkese söylüyor geçen biri dünür bulacağım dedi valla aracı oldun diye seni suçlarlar o geçimsiz çat çat cevap veriyor başın ağrımasın boşver dedi