- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
Bizde herhafta dip köşe koltuk çekip süpürmüyoruz. Ayda bir ya yapıyoruzdur ya yapmıyoruzdur. Evde küçük çocuk ya da evcil hayvan yoksa koltuk arkalarında birşey birikmez zaten toz dışında. Anneniz de yaşlı üstelik daha önce hasta olduğundan bahsetmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam çok birşey beklememek lazım bu yaştan sonra. Siz odanızı bildiğiniz gibi temizleyin. Haftada 1 banyo temizleyin yeter. Diğer alanlara girmeyin bence fazla.
Alnınız için de contractubex ve madecassol kullanın. Mutlaka günışığına çıkmadan önce güneş kremi sürün. İnşallah iz kalmadan iyileşir.
geçenlerde yine çekirdek yiyor yanında biri var kadın "evin temizdi ama şimdi kırıntılardan battı gırgırlayalım" dedi
yok yok boşver içerideki (ben) görünce dayanamaz zaten muhakkak temizler boşver uğraşma o uğraşır zaten yapma desemde yapar illa ki dedi ben yerde toz kir görünce temizlemezsem sinirlerim bozuluyor
ama temizlik yapınca fıstık çekirdek kabukları etrafa saçılınca da sinirlerim bozuluyor yapmamak için içeri girmyiorum odamdan çıkmıyorum ama gördüğüm için aklım kalıyor sinilerim bozuluyor
çünkü biliyorum ki kesinlikle temizlemeyecek kesinlikle eminim